Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 16 -Тема 36

• 27 511
  • 602
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
ДА кажа и за другите неща, които коментирате - досега не съм имала проблем със силно смачкан кашон, липса на продукти и прочие. Като цяло не съм имала проблеми, Верно, че аз не гоня и кой знае какви цели, но определено всичко си е нормално. На няколко пъти почти съм се отказвала /поради липса на време/, но има хора, които си ме търсят и си поръчват дори да са дребни неща. Та криво ляво засега още се занимавам Simple Smile

# 406
Най-накрая ми фактурираха фактурата  ooooh! И искам да питам дали някой има снимка или знае за несесер с номер 33944,щото ми е към безплатните материали и ми стана чудно какъв е ? newsm78

# 407
Еми, то аз като си правя сметка за средна сума на поръчка за К17 CrazyНе ми се вижда дали ще се получи! Трябват ми още към 600лв в К17 за да хвана злато! Незнам дали ще стане! Въпреки, че аз и сега тези 410 не ги очаквах EmbarassedМислех, че ще имам около 120 като цяло. Ще се напъвам, пък каквото стане!
Мостри на новото червило няма, защото е с балсам!

# 408
Най-накрая ми фактурираха фактурата  ooooh! И искам да питам дали някой има снимка или знае за несесер с номер 33944,щото ми е към безплатните материали и ми стана чудно какъв е ? newsm78
Ако имаш поръчан комплект за мъже, към него е!

# 409
Мерси за това пък не бях се сетила  newsm78

# 410
Бясна съм   #Cussing out #2gunfire
Преди малко ми донесоха поръчката.Или по точно част от нея.Имам натоварени уж 2 кашона,а момчето ми носи 1 и ми казва че няма друго.
Този кашон който ми донесе няма почти нищо в него.Само едни торбички коледни и 2 крема за ръце и няколко душ-гела.
Бясна съм!
Имам поръчка за 500 лв. от която 2 парфюма Бонд.Какво да правя?Клиентите знаят вече че четвъртък им нося поръчката.

# 411
Бясна съм   #Cussing out #2gunfire
Преди малко ми донесоха поръчката.Или по точно част от нея.Имам натоварени уж 2 кашона,а момчето ми носи 1 и ми казва че няма друго.
Този кашон който ми донесе няма почти нищо в него.Само едни торбички коледни и 2 крема за ръце и няколко душ-гела.
Бясна съм!
Имам поръчка за 500 лв. от която 2 парфюма Бонд.Какво да правя?Клиентите знаят вече че четвъртък им нося поръчката.
??????? Е, а другия къде е?????? Обади се в централния да питаш
за номера на товарителница и колко кашона имаш #Crazy

# 412
Здравейте, момичета! Казвам се Деси и съм от Варна. Приятно ми е да се запознаем!

От около месец ви чета в този форум, но досега не се престрашавах да пиша  Embarassed. Научих много интересни и полезни неща от вас и се надявам и аз да мога да помогна с информация в бъдеще.

bouquet Пожелавам ви успех и удовлетворение в кампаниите!   bouquet

# 413
Добре дошла Деси!

Аз имам мостри на червилото Про-то-го.

# 414
напишете ми кода на 10 каталога за каталог 17,че немога да ти пусна поръчката

# 415
  • София
Да се отчета, тази вечер пускам втора-около 180лв. Не ми се набутва вече, за да хващам процент. Събрала съм една торба с продукти, уж за подаръци, но в крайна сметка не става както я мисля. Кота пусна ще прегласувам. Вероятно ще хвана среброто, тъй като ми останаха около 150лв. и може и да ги имам в К17.
Ще поръчвам торбички, но цените на кафявата и бялата са различни. Не ми се рискува и ще си поръчам няколко кафяви.

Кода на 10 каталога е 35899

# 416
Календарчетата дали са за 2009 някой знае ли

# 417
Момичета,много нещо сте изписали,не мога да ви насмогна ooooh!Пуснах първа поръчка,150лв. и всичко си дойде невредимо,само дето една от новите клиентки се скри и не мога да я открия,а до сега не ми се беше случвало...Вие какво правите в такъв случай newsm78,

# 418
  • София
........,само дето една от новите клиентки се скри и не мога да я открия,а до сега не ми се беше случвало...Вие какво правите в такъв случай newsm78,
Спомням си, че преди време обсъждахме подобен въпрос с едно от момичетата в темата? Само че тя беше дала продуктите без да си вземе парите. Не разбрах какво стана после-може и да не е писала.
Зависи каква й е поръчката. Изчакай ден-два. Не е ли оставила телефон?
На мен не се е случвало, но аз съм ограничила кръга по принцип-с колежки и близки, та не могат да ми изчезнат.

# 419
  • Пловдив
поръчах блясъка за устни от ХИТ офертата и ми е фактуриран на 2,90 вместо на 3,90 ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт