Отговори
# 165
carbo,
Това с бебето в дупето и аз го усещам и ми е адски неприятно...
Понеже знам, че се е обърнало, явно нещо с ръце там рови! Naughty

# 166
Здравейте мамчета,
Първо да се отчета връщам се от доки и дето се съмнявах от 3 дена,че имам контракции, да имах и при него,искаше да ме вкарва в болницата да ми преливали нещо, но аз казах,че няма кой да гледа малкия и ми изписа магнерич 4 пъти по 1.Прегледа ме нямам разкритие и седмиците си отговарят  на 28, 1170гр сме и шийката ми била добре.За гъбките най-после ми изписа Канестен глобули 3 вечери и каза,че до 1 седмица щели да се махнат,но после пак ше се появят от бременността.Ще ми дадат болничен от 17.11 както исках,но за 7 дена и после трябвало да си взема картона от личния д-р и с комисия ще подновяват болничните и 10 лв на болничен после.
А довечера имаме гости кумовете,че малкия има рожден ден.Дано да ми е жив и здрав.Да Ви почерпя и ще ходя да Ви чета. cheers  party023

# 167
carbo,
Това с бебето в дупето и аз го усещам и ми е адски неприятно...
Понеже знам, че се е обърнало, явно нещо с ръце там рови! Naughty
 Shocked Shocked Shocked

Е колкото и да се опитвах да си го представя не успях. Момичета каква е тази поза и какво и къде по-точно усещате????
Започнахте май с кодовите названия  Joy

Бебефон моя мъж иска да вземем "AngleCare" ама на мен ми се виждат много паричките, та ще видим. 300 лева са си ТРИСТА лева  Confused

Работа Щастливки сте вие Албенче и Иве, а аз съм чак до 24  Sick
Оф нямам търпение. Другата седмица мисля да почина 2-3 дни, та дано остане време да ида и до университета, че там въобще не знам какво става. Поне си платих  Whistling

Днес е ПЕТЪК, а на мен продължава да ми е тегаво.  newsm78 Времето през уикенда го дават тъпи, а на мен ми става още по  ooooh!

bori да ти е жив и здрав малкия сладурко. А ти да почиваш повече, че с тия контракции. Аз съм другата седмица на доки и си мисля, че и моите опасения за контракциите ще се оправдаят. А ги бях позабравила последния месец.

# 168
Светле,честито момченце!Най-накрая се показа и твоя дребосъчко!

Qnush,много неприятно се е получило с тази ясла!Горката душица-представих си я как е навела глава и гледа зашеметено!При теб май разликата ще е по-малка от 2 години,нали?При нас яслата беше много успешно начинание,но пък и Боян беше доста по-голям-тръгна на 2 г  и 3 месеца.Е,рева като на заколение първите 5-6 дни,особено първия,защото като видя лелите с белите престилки и реши,че сме го завели в болница да го шият... Confused (преди това е шит два пъти в Пирогов).
Албенче,какво стана с почивката с ваната в стаята?

Аз и този път ще го карам без бебефон.У нас разположението е такова,че няма начин бебка да шукне и аз да не я чуя.

Bori,да ти е жив и здрав малкия рожденик!!  ura

А тази нощ пак си будувах от 3 до 5 и сутринта в 7 часа ми беше кошмарно....но трябваше да пускам "Аладин"...

# 169
Mother-of-pearls, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Желая на теб и цялото ти семейство много любов, щастие и сбъднати мечти! И здрав и красив юнак през февруари! Честито и на свекърва ти! Много да те слуша и помага, да е добра баба!  newsm59   bigdance2   party023
Бори 1, да ти е жив и здрав сина! Много да те слуша и радва и скоро грижовен батко!   bouquet
Светле, честит ти  stork-boy
Теди, успех на прегледа! Да се отчетеш с добри новини!  Hug
Аз също се чудя за бебефона, незнам дали да купувам! Живея със свеки, аз ще съм си у дома, мама ще идва, мъжо обеща да помага, та незнам дали ще остане и за секунда само детето! Има време, ще видим!
Сега отивам на пазар, че ще правя на Ели рецептата /пиле с гъби/ и ми трябват някои продукти! Пък ще пиша утре дали ще го харесат домашните хора /любимци/  Laughing !
Лек и спокоен ден от мен и повече усмивки!

# 170
Честит рожден ден Mother of pearls - сбъднати мечти и здраво бебче февруари!  bouquet

# 171
  • София
Здравейте ! Mother-of-Pearls, Честит Рожден Ден !!! smile3510 С пожелание за много радости февруари!
PIS74f Честита племенница и поздравления на майката  Flowers Rose!
Svetla70 честит мъж! bori 1 Честит ти рожденник да е жив и здрав и много да те слуша! happy bd
Момичета на вас става ли ви топло навън като се разхождате аз имам чувството,че съм прегърнала печка. Вървя си разкопчана хората сигурно ме мислят за луда при този студ  #Shocked.

# 172
Привет от мен, малко се позагубих, ама ще наваксам. Първо пиша, а после ще чета и явно ще се включа чак в следващата тема.

Mother of pearls ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, късмет, успех и хубаво, здраво бебе през февруари!
Йоли и ти да си жива и здрава, на патерици ти честитя деня РОЖДЕН!!!

mmega, изчистих си пощата най-после.
Натъжих се за Марго и близнаците, мила  newsm51 и ти пожелавам скоро отново да ни зарадваш с хубава вест!
 Малко отчет - днес бяхме на ЖК, бебчо е пораснал и рита яко, буди ме нощем и ми е "изял" желязото. Викат ме другата седмица на Доплер /каквото и да е това/. Ходих и на кожен лекар - трябва в понеделник да ми махат оперативно някакво образувание. Свързах се и с докторката, при която мисля да раждам, та и тя ме вика другата седмица - очертава се само по лекари ще ходя. Пращат ме и на ТЕЛК заради болничните, че свършват 180-тте дни.
Връщам се сега назад да чета.
Целувки и хубава вечер!!!

# 173
  • София
Bori, адашке, честит рожден на малкия юнак! Да ви е жив и здрав и много да ви слуша!
И се пази с тези контракции, повече почивка.

Тъмната линия на корема и при мене я има, но е сравнително тънка и бледа. Други пигментации поне засега са ме подминали  Laughing На корема имам 2-3 косъма, а забелязвам, че другата растителност доста по-бавно расте  Joy

Ох, хъркането и при мене е болна тема. Таткото е от похъркващите и по принцип, като спя нормално не ми пречи, ама сега като се будя по няколко пъти, направо ме побърква. Но пък от време на време ме контраатакува, че и на мене ми се случвало  newsm78

Бебефон имаме желание да вземем, но все още не сме правили проучване.  newsm78

За заплатата - и аз се чудя, дали ще ме огрее коледна премия, при положение, че отсега съм в болничен. Но пък се очертава в близко време да ме оборудват с дистанционна връзка с офиса, та да поработвам от в къщи. И това ме кара да се надявам, че няма да ме забравят и при разпределянето на премиите.  newsm78 Нали надеждата умира последна  Joy.

Не помня, кой беше писал, но и аз започвам да ходя вече на 2 седмици на преглед.

Улях се, но днес съм се отдала на плетене и почти не съм сядала пред компа.

# 174
Благодаря Ви за пожеланията момичета за синчето.Януш много гадно се е получило с яслата, аз и да искам да го дам, няма места, а вече е на 2 год,а и на 2,6 г пак може би няма да го приемат.
Гери ЧРД, много късмет и усмивки ти желая и на свекървата много здраве и много да помага за бебчето февруари.  bouquet
Светле честити ти сини гащи.Моите сини ги потвърдиха днес, въпреки че се надявах да кажат розови,но да е живо и здраво.
Забравих да кажа,че плацентата се вдигнала, но бебчо бил с главата надолу много слязъл по надолу от плацентата.Някой знае ли какво ще рече това,че не попитах тогава, доки не реагира на това да е нещо кой знае какво.Лек ден на всички Hug

# 175
mother of pearls ЧРД рожденничке! да си здрава, обичана, щастлива и февруари бебче много да те радва!  party023
ЧРД на рожденника на бори1!Да ти е много здрав и щастлив!едно красиво и весло детство заедно с братчето/сестричето му желая!(съжалявам че забравих какво чакаш Embarassed)
и аз имам тъмна линия на корема но само до пъпа стига.гърдите ми са тъмни, но имам и пигментация.
Благодаря на мамите за паролката и юзъра  bouquet
и аз имам болки като прерязване ниско долу.това контракции ли са? като стоя по цял ден на стола и ми се случва това.вече съвсем не се чувствам добре на работа.
днес е smile3558 и нямам търпение да свършвам работа вече.
лек ден и почивни дни ако не се появя Hug

# 176
  • София
Имам този, казаха ми, че е много добър.  Показва температурата в стаята, дали бебо диша, дали мърда, дали говори... всичко.

И аз си поръчах същия!

бухтичке, доплер е запис на сърдечните тонове на бебчо.

За работата, на мен още не могат да ми намерят заместник и май е по-добре така, защото колкото повече-толкова повече... Wink Просто октомври ми удвоиха заплатата и сега се радвам, че поне имаме парички за всякакви глезотии! Crazy Money

# 177
Здравейте коремчета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на MOTHER OF PEARLS!!!!!!!!
Цялото щастие на света за теб и семейството то ти и нали знаеш за февруари!? ЕДНО ЗДРАВО КРАСИВО И ПОСПАЛИВО БЕБЧЕ!!!!!!!!

Сега подред. Момичета мога да ви дам рецепта за уникално вкусна домашна баница, която става доста бързо. Аз я пробвам почти всяка неделя.:
Купувате си точени кори - каквито решите - Бела, Фамилия, има турски домашни - няма значение. Да са 500 гр. или нагоре. Взимате тавичката, в която ще печете баницата и я намазвате ОБИЛНО с олио отвсички страни и краища. Слагате първите кори /хубаво е да са 3,4/ . След това си правите плънката, състояща се от: 4 - 6 яйца, 1 кисело мляко, сирене, колкото прецените /кой колкото обича/. Всичко това го размесвате в една купа, аз лично слагам и малко чубричка, но без сол. Приготвяте си и 1 пакетче масло отделно.
Та почвате да редите - кори, маслото  на парченца в/у корите, плънка /с лъжица я намазвам в/у корите/. Така докато ви свършат корите. След това нарязвате баницата на парчета и я заливате, за да се напои хубаво със следното: 2 жълътка , размесени с водичка в някакъв съд, докато стане хомогенна смес. Та с това заливате вече нарязаната баница, така че сместа да слезе до всички отвори. Загрявате през това време фурната на max и бум - слагате да печете, докато стане отгоре златиста. От време на време може първия път да проверявате с виличка, дали плънката се е позапекла, като натиснете вилицата в баницата и по нея не трябва да остават следи от плънката. Е, това е  -приятен апетит.

Сега да ви кажа тази вечер съм на Ж.К. да видим какво ще кажат,  че при моя си док съм чак след 10-15 дни.

А, и имам намерение другата събота и неделя да ходим с мъжо до Турция да си пазарим за вкъщи, че то след ремонта ще трябват килими, пердета и сие, а и за бебока има страхотни неща, та мислите ли че ще  е вредно. Ние ще си пътувам с нашата си кола и ще спираме, когато решим. Разписание не гоним, а там ще си спим на хотел.

Олях, се,   bouquet.

# 178
mother of pearls  newsm59.Да си жива, здрава и много обичана и февруари да се радваш на здраво, сладко бебче, ЧРД и на свекърва ти.
Светле, честито stork-boy.
бори1-честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав и много добър батко.
Бебефон-задължително ще си вземем, мин.седмица бяхме на гости на едно приятели и сложиха мъничкия да спинка и си ядохме и пихме цяла вечер спокойно, сигурно ако нямаха бебефон щеше през 1 мин.мамата да ходи да го гледа(е той е вече на 1г., )аз сигурно и 20 да сложа пак ще съм все при беба.
  love001

# 179
Здравейте мацки  smile3525
аз се върнах от прегледа и съм много доволна всичко при нас е наред, бебка е вече 939г. и е красавица  newsm03. Сложих една нейна снимчица в албумчето.Имаме си и готино филмче, което ще пратим на тати  newsm44
Как ми се иска и на мен да се радвам като го няма любимия, но уви. Аз си го чакам по 6 месеца , е вече им намалиха контрактите та сега ще са само 4 но пак си е голямо чакане и  newsm45 ама няма как като съм си го избрала такъв ще си го търпя
MOTHER OF PEARLS направо уби рибата с тая божественярска баничка ммммммммммм

Общи условия

Активация на акаунт