МАЙчета 2008 (17)

• 10 879
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Благодаря ти ,Гери!

Да почерпя за моето голямо момче Криси,което става на 5 годинки.Това е тортата,която си избра за градината:

# 286
Maria_  smile3510 happy bd baloni bdbaloniДа ти е жив и здрав и много щастие в живота...........Мами Помагайте пак със съвети на бебо долните две зъбчета tooth не са прави а  са разположени така........  диагонално остри newsm45 педито каза че като стане на 2 г тогава ще му се наложи да сложим зведички/скоби/ дали ще се оправят зъбчетата????????????? smile3518 newsm45

# 287
Maria_   bdbaloni на криси да ти е жив и здрав и много да ви слуша честито и на всички които имат повод да празнуват.
Valantayn много кофти със зъбките , дано да се оправи и без скоби.
ние от два дни я караме само на кърма и кисело мляко , с нашия обрив засега мина ,утре сме на консултация  , хем да ни мерят и теглят ,хем на ваксина ,но тя е в случай че и няма нищо . моля се и със пръстите на краката да е добре  Praynig

# 288
Мария,честит празник.Да ти е жив и здрав Криско newsm59

Valantayn,още е мнооооооого рано да се говори за криви зъбки Hug-не се притеснявай.Като почне да сменя млечните с постоянни,тогава ще се види дали е за шини.

Днес на мен ми е много лошо и ми се вие свят.До 12.00ч. свекърва ми беше в нас.Незнам какво ми стана,но като се замисля от около месец,от време на време ми се вие свят(не съм бременна Laughing).Не обръщах внимание,до сега.Може да е вестибуларния апарат или да ми е паднал хемоглобина.Незнам,но е много гадно.Като искам да си завърта главата го правя много бавно или си въртя и тялото,защото иначе ми се завива свят

# 289
Мaria  nbirthday  bigdance2 Tada Да ти е жив и здрав и много да та радва.
Valantayn не съм специалист ,ама тепърва ще никнат и другите зъбчета и може да се наместят, не знам, все пак само зъболекар може да каже. Пък и тези не са постоянни newsm78 Дано ви се размине Hug
Изглежда повечето са на разходка. и ние бяхме, обаче на сянка е много студено, пък и тя не спи на вън много и се прибрахме. Е, пак добре, че има и такива дни та да излезем малко от апартамента

# 290
Оф въобще не се бях сетила че това са млечните зъбчета-ам се отдадох пак на претисненията doh Момичета  Благодаря ви момичета пак за отзивите love001...........greta.kr - и аз тякя бях вчера снощи едвам изкъпах бебо и легнах веднага а то милото не знам кога е заспало....Много ми беше лош но преди това си намазах ходилата с мас и днес съм Ок

# 291
Момичета ,това с виенето на свят е от хемоглобина!Поне при мене беше от това преди 2 месеца!Доки ми изписа желязо и едни хапчета за виенето точно от които ти се приспива!Трябваше да ги пия само когато ми се завиваше свят!И така..............когато се почувствам зле и си взимам по едно...

# 292
Заповядайте в товата темичка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=349529.0

P.S. За първи път пускам нова тема, така че ако има проблеми, които трябва да оправя, моля, пишете ми на ЛС.

# 293
Не видях моето бебче тук. Embarassed
София-14.05.2008год.
51см,3250кг.

Общи условия

Активация на акаунт