С вкусни торти и шарени балони ще празнуват ДЕКЕМВРИйските бонбони!

• 14 339
  • 245
  •   1
Отговори
# 105
Честит първи рожден ден на Борис и Борислав! Да са здрави и щастливи!!!!

# 106
Честит рожден ден на Борковците, да растат здравички и добрички дечица   bouquet
По въпроса с КФС-то, няма да коментирам Simple Smile

# 107
Максо чети,чети...
И един последен въпрос : Ти месо ядеш ли?
Аз също ям месо и пилешко и телешко

и пак munieca каза:
Цитат
не те и карам...

муне , сама ли почна да си говориш , оки няма да ти преча....... Joy Joy Joy

Цитат
може и да са идвали... Внос на пилета има и от Перу, но не е това въпроса...
Да, да може и от Антигуа и Барбуда да идват , но нали ставаще въпрос за КФС конкретно или вече се разтегли темата , кажи ми кое е въпроса поне?....
въпрос няма...  Sunglasses  Mr. Green

А? Нямало въпрос викаш .... Joy Joy Joy ,

Е от къде тогава идва тази разлика след като всичко се кара готово?
разлика има в много изделия Максо при приготвянето им за износ към конкретна страна.... Любимото ни Нестле в БГ бълва ежедневно продукти само за САЩ различни от продукти за Изт.блок

Не не са същите , тези в Бг са далеч по-вкусни
  носталгия...

Цитат
както и да е, ЯВНО, спора, ако има такъв, си остава на примитивното ниво внос/износ, сатър или ток.... , а идеята е съвсем друга...
Каква е идеята бе Мун ? Или и ти и изпусна края и съвсем се омота Mr. Green
  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Идеята я има в аватара ми, чети Максо, чети...

Хахахахаха , ох размя ме от сърце Joy
Ама наистина ти е време да спреш вече , че съвсем се обърка ...дори започна сама да си отговаряш на цитатите Joy Joy Joy

Е поне ме развесели , благодаря ти за което  bouquet

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 20:53 от Mаxi

# 108
Аз бих зачекнала пък темата за един друг апел , който ми боде очите от известно време тука. ...  "Стани приемен родител.Аз ще стана!" ... сякаш има промоция на сирене в съседния магазин и всеки може да си купи 2 за лев...
Това е толкова сериозен въпрос , че чак боли да гледаш подобни апели ... особено пък редом с тоя за KFC ... ма реших да не се обаждам
Ще се радвам ако наистина ще ставаш ,Муниека, приемен родител. Хората ,които взимат подобни решения и ги осъществяват са достойни за уважение, но да апелираш за това ... несериозно е. Голямото и добро сърце няма нужда да бъде рекламирано.

# 109
  • Sofia
Хахахахаха , ох размя ме от сърце Joy
Ама наистина ти е време да спреш вече , че съвсем се обърка ...дори започна сама да си отговаряш на цитатите Joy Joy Joy

Е поне ме развесели , благодаря ти за което  bouquet
отговора ми ще е в стила ти ха ха ха
а и още нещо май не е нужно да го коригирам, ясно е кое е цитат и кое не....

Аз бих зачекнала пък темата за един друг апел , който ми боде очите от известно време тука. ...  "Стани приемен родител.Аз ще стана!" ..
  права си боде... но ТАЗИ тема дори няма да я започна.....

чак боли да гледаш подобни апели ... особено пък редом с тоя за KFC ...
ама гледаш и го виждаш,нали!

Голямото и добро сърце няма нужда да бъде рекламирано.
не си разбрала рекламата....

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 20:43 от munieca

# 110
Да , забелязах че си го махнала ... дано не си се отказала поне от това ,за което апелираше.

# 111
  • Sofia
Да , забелязах че си го махнала ... дано не си се отказала поне от това ,за което апелираше.
не, не съм се отказала, но исках да угодя за кратко на МАКСА и да вижда удебелено инфото за КFC

# 112
  • Sofia
добре... Скорпи, Макси, Дарка, някой липсва, а да Маленушшш

# 113
Да , добре че не махна снимките на сладураната ... това вече щеше да е интересно  Laughing и прекалено.
... нормално , нали сме черните овце тука ... но бъди сигурна , че има и други
Айде стига с тоя чат , че досадихме ...

# 114
  • Sofia
Да , добре че не махна снимките на сладураната ... това вече щеше да е интересно  Laughing и прекалено.
чат или не,поне прочетоха за две неща различни от дотук обсъжданите...
скоро аватара ми ще е същия, но без снимки и албуми... и това е лично право на всеки, да прокламира, рекламира, презентира и каквото още ще! и най сериозната тема може за някои да изглежда като квартална промоция, но за други ще е инфо,на което до този момент може и да не са попадали.... и ако е така, ако влезе и прочете поне малко ще стане съпричастен...., така че апела ми ще си го възстановя...

# 115
Момичета, аз докато чета тука за KFCто, вижте какво прави дъщеря ми

Аз пък се чудя, откъде ли ми мирише на Бочко newsm78
Ей, голяма пакост е!!!!

# 116
  • Sofia
y.shishkova да й изядеш омазаните пръсти! все едно в торта е бъркала ...  Laughing  Heart Eyes  Hug

# 117
  • Бургас

има, има и още колко ..... Mr. Green

ИСКАМЕ ОЩЕ.............

По необичайните теми - всеки има право да прокламира, рекламира и т.н. каквото си иска /е, почти всичко/ и всеки може сам да разсъди дали да яде KFC, например.

В спора е истината ........., макар че не бих отказала и малко винце, няма само да се спори, трябва и да се пие!  Simple SmilePeace

Честит първи рожден ден на Борис и Борислав! Да растат здрави и щастливи!!!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 23:09 от bissera

# 118

Честит първи рожден ден на Борис и Борислав! Да са здрави и щастливи, усмихнати и малко пакостливи!!!!

# 119
Шишкова, то чак у нас замириса! Да я изям! Hug

Общи условия

Активация на акаунт