С вкусни торти и шарени балони ще празнуват ДЕКЕМВРИйските бонбони!

• 14 339
  • 245
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на всички рожденици Ивайло, Никола, Рияна,  Александър, Лъчезар, Борис, Борислав и Белослава да са живи и здрави, да радват мама и татко и да изживеят едно страхотно детство.

# 136
Честити ржденни дни Рияна , Александър, Лъчезар, Борис, Борислав и Белослава!Да са живи,здрави,много послушни.  bouquet

Честито и на проходилите крачета!

# 137
Муше, честит празник мила!
Да ти е жива и здрава Белослава, да е бяла и красива, любяща и щастлива!
Това скромно цвете е за тебе в знак на обич и благодарност, че си дарила живот на това прекрасно същество! Пожелавам му най-вече да стане Човек!
Heart Eyes

Ей така да сте в живота:

Вкопчени една в друга и обичащи се! Ти си нейната "Мам" и дано да влага в тоя израз толкова любов, колкото ти влагаш когато говориш за майка си!

# 138
  • София

На мъничка голяма Белослава с много обич, пожелания за безоблачно детство, щастлива усмивка и много много смях Heart Eyes А това за "мам" - Скорпи мноооого хубаво го каза и аз ти пожелавам същото - да бъдеш нейната вярна и любяща Мам, към която винаги може да се обърне и да бъде сигурна, че ще получи всичка ти любов и най-добрия съвет при нужда!

И за мама

# 139
   Честит рожден ден на слънцето ти Маленушче, да бъде едно много добро и щастливо детенце  bouquet

# 140
Честит Първи Рожден Ден На Порасналото Момиченце Белослава
Мила ми Бели , от все сърце ти желая да си здрава , лъчезарна и много обичана  ,за радост на твоите родители и приятели Hug

Муши, да ти е жива и здрава дъщеричката ...за теб:

# 141
  • СОФИЯ
Честит празник Маленуш!Да е здрава,винаги усмихната и много щастлива малката  ти принцеса!

# 142
  • СОФИЯ
Честит рожден ден и на тримата малки мъже Михаил,Дамян и Калоян!

За мамите:  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Честит празник на всички малчугани, които пропуснах да поздравя тези дни. Нека да растат здрави и обичани и късметът да е винаги с тях....
за всички мами.

# 144
Честит първи рожден ден на Калоян, Дамян и Михаил и техните щастливи мами!

# 145
Честити рождени дни на Коко , Дими и Мишо , да са здравички и палавички и много да радват родителите си.

За мамите

# 146
Благодаря ви, мили майчета, че сте се сетили за нашето пораснало момче Михаил  Hug.

Вярно е също, че аз отдавна не съм писала тук, но имам доста работа тия месеци, Мишо вече ходи и си иска неговото си, въобще доста ми се събра напоследък  Grinning

Сега бягам, защото имам доста работа да свърша днес преди да започнем да празнуваме довечера  Grinning

Опитах да оставя скромна почерпка, но така и не се научих как става номера и не успях   Blush

Лек ден на всички  Hug

# 147
Михаил,Дамян и Калоян,честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
Честит рожден ден на Калоян,Дамян и Мишо,да са здрави,весели,умни деца!

Честито и на вчерашната рожденичка-прекрасната Белослава,да е здрава,засмяна,щастлива и да радва много мама и тате!

За дечицата

и за техните майки

# 149
Честит рожден ден на Калоян, Дамян и Михаил!

Общи условия

Активация на акаунт