"Шоколадова коса"

• 217 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
black_angel1, по-светла е около един тон. И си е точно кафява, шоколадова, няма червеникаво. После ще пусна снимки, ако супея да се снимам с точния цвят на косата.

illy, номерът е 6/73 

Цветът ми е по-тъмен от този на опаковката, защото основата ми беше доста тъмна, си изключение на корените. В упътването пише да се стои 30-35 мин., но аз трябваше да храня малкия е стоях 40 мин.

Сега косата ми е страхотна и на допир, и на вид. Не само не е изтощена, но е по-хубава от преди боядисването, при все, че за последния един месец се боядисах три пъти, преди да сложа тази боя. Предните пъти се правих с по-светли бои с надеждата да си поизсветля косата, но нищо не се получи, и накрая реших да си сложа някакво натурално кафяво. И не съжалявам.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:06 от bubanka

# 571
  • In The Middle Of Nowhere
asja, благодаря за снимките, чудесно ти стои на вторите две Party

# 572
  • В полите на Пирин планина
asja много красив цвят и косата ти изглежда много лъскава и гладка  Peace

# 573
asja много красив цвят и косата ти изглежда много лъскава и гладка  Peace
Подкрепям   bouquet

# 574
Днес си взех безамонячната на Vitality's-5.9 шоколад.
Утре или в сряда ще я пробвам и ще кача и снимки.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 19:30 от Блеър Уолдорф

# 575
Утре или в сряда ще го пробвам и ще кача и снимки.

Блеър, от къде взе боята?

# 576
Утре или в сряда ще го пробвам и ще кача и снимки.

Блеър, от къде взе боята?

От магазин "Коса&Стил" в Пазарджик

# 577
  • София
И аз бях доволна от млечния шоколад на Велатон, нямаше червено  Grinning Помня, че съм го хвалила.

Много хубаво ти стои, Asja  bouquet

# 578
Момичетааа...изпробвах боята (Виталитис)...Направо се влюбих в нея. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-добрата безамонячна която съм ползвала.Може би изглежда малко светла.(Не исках да седя много,защото не знаех какво ще се получи,затова седях около 17мин.вместо 20-25)Но на мене ми допада( аз съм със мноого светло кафяво с някакви бежави щуротии вътре,странен ми е естествения цвят)
http://fr.tinypic.com/view.php?pic=ngshft&s=5
http://fr.tinypic.com/view.php?pic=2exowp3&s=5
Снимана е на лампа и със светкавица.Утре трябва да видя как е на дневна светлина.

# 579
Блеър, цветът ти е мно-о-ого хубав! От светлината изглежда съвсем леко червеникава, но е много хубав! Обаче аз вече съм решила, че няма да се боядисвам с безамонячни, защото много силно оцветяват и после няма изсветляване, ако стане някоя грешка с цвета. А и хич не са толкова щадящи, според мен. Например, като ме боядисваше майка ми с Кастинг, много ме скубеше, докато ме разресваше, а с Велата се решех без проблем.

# 580
Блеър, цветът ти е мно-о-ого хубав! От светлината изглежда съвсем леко червеникава, но е много хубав! Обаче аз вече съм решила, че няма да се боядисвам с безамонячни, защото много силно оцветяват и после няма изсветляване, ако стане някоя грешка с цвета. А и хич не са толкова щадящи, според мен. Например, като ме боядисваше майка ми с Кастинг, много ме скубеше, докато ме разресваше, а с Велата се решех без проблем.
Аз това с потъмняването не съм го забелязала толкова.На мойта коса действат много добре за разлика от амонячните(то си зависи и от косата де).Аз повече Кастинг не слагам.От старите Кастинг ставаше добре.От новия Кастинг(Крем Глос) съм използвала около 3-4 пъти-пълен у ж а с- първо 530 -цвета не стана,защото бях неразположена, втория път-700(исках малко по-светло от мойта) и за голямо очудване-стана,имаше златни отблясъци,ама аз не се харесах. И третия път пак реших 530 пралин-Нищоооо,абсолютно нищо не хвана.
Сега тази е Vitality's и разликата е светлини години.Нито се заплете,нито ми дразнеше,блясъка е уникален.Нямам думи да я нахваля тази боя.Разликата в цената е 3-4 лв.Плюс това е двойна и може да си я делиш.
Следващия път ще седя повече да видя колко по-тъмна ще стане(сега не ми се рискуваше)

ПС: Нямам бели коси.И извинете,ако е станало много дълго.   bouquet  bouquet  bouquet

# 581
  • Бургас
Аз се боядисвам с безамонячната на Вис виталитис,по точно тон върху тон,така се казва.Правя се с нея от две години,много е хубава.
Блеър каква е цената на боята?Ти да не би да си се правила с Зеро серията им?

# 582
Аз се боядисвам с безамонячната на Вис виталитис,по точно тон върху тон,така се казва.Правя се с нея от две години,много е хубава.
Блеър каква е цената на боята?Ти да не би да си се правила с Зеро серията им?
Взех я 16 лв.Точно с тази Tone(бяла опаковка),а не с Zero.

# 583
  • софия
Много съм довола от безамонячната 10 минутна бая за коса на  Гарние всички ми казваха че този тип боя няма да ми покрие белите коси който имам в корена, но то пък ми се получава страхотен цвят и е много щадяща за косата, не се отмива и е супер, цвета е 400 кафяво, аз стоя около 15 -20 минути и става малко по тъмно кафяво Simple SmileИскам да ви кажа,че преди тази боя ползвах Кастинг и  не ми покри изобщо корените, после си взех Палете която се води силна боя и тя започна да не ги покрива. Това е дано съм ви била полезна Simple Smile

# 584
Вчера си взех 510-medium ash brown на Палете 10 мин.,някой да има отзиви.Тези дни като се боядисам ще пиша пак,дано няма червен оттенък,и да не стане черно.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт