"Шоколадова коса"

• 217 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Sandanski
Момичета може ли да ми кажете какъв е този цвят ,с коя боя мога да го постигна и как се казва прическата??Направо съм влюбена в цвета  искамгоо  Heart EyesPraynig

# 631
Прическата е пластове,най-обикновенни.Цвета на мен ми струва,че е нещо кестеняво с меден или златист оттенък.Може да греша

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 19:39 от bubanka

# 632
  • Sandanski
а отгоре  имали обем ,и дали е на черта или овал, отзад?

# 633
а отгоре  имали обем ,и дали е на черта или овал, отзад?

Смятам че е леко скосена отзад  Rolling Eyes

Момичета страхотни красотий се показват в тая тема, луда фенка съм на красивия кафяв цвят, обаче не успявам да го постигна  Rolling Eyes И аз съм от тези дето не знаят какво искат и ту ми се иска по светло, ту почти черно  Shocked Искам красив кафяв цвят, който да не жълтее, да не червенее и да не е много тъмен  Rolling Eyes На предната страница имаше готина права коса с хубав цвят  Wink

# 634
Аз бях много доволна от това Schwarzkopf, но от една година никъде не го намирам. Да не би да е спряно от производство? Косата ми е точно като на снимката - по-тъмна от боята, но цветът се получава точно - и като цвят, и като лъскавина.
А сега съм с L'OREAL. Не ми харесва, понеже не успява да изсветли косата, както трябва, а не ми се иска да я обезцветявам преди боядисване, но не намирам по-близък вариaнт на горното.

# 635
На предното боядисване си бях взела пепеляво кестеняво, за да избегна червените нишки. Не се получи лошо. Сега и аз искам нещо като на Ева Лонгория - и като цвят, и като прическа.

# 636
и аз бих искала да се присъединя към вас.с черна коса съм от 5години и сигурно ще ми е страшно трудно да постигна какъвто и да е кафяв цвят но поне ще се опитам.искам нещо с оттенък.

# 637
Запис
 Аз бях с черна коса. Преди години се изсветлих в салон с идеята да стана кестенява с различни кафяви кичури. След обезцветяването ми ( за което оставих маса пари- уж да е по- щадящо) от перфектно здрава, чуплива коса до кръста, тя стана отрязана на половина, суха и опъната  ooooh! Цвета все не го докарвах, и да го постигна ми падаше за 2 измивания и ми избиваха едни жълтеникаво- руси отенъци от долу . Сега вече, след 2 години сериозни грижи, много средства и време косата ми се възстанови. Отново чуплива и жива, но... цвета пак не е това което искам. Една проста (без извинение) продавачка ми пробута боя на vitality's ( ползвах безамонячна от която бях доволна, сега взех амонячна с идеята да се изсветля 1 тон) със оксидант 10. Бях си взела 4-ка натурално, станах черна  Confused . Говорих с една приятелка, която работи в салон , каза че трябва по- висок оксидант- поне 20-ка, за да се изсветли, а с 10-ката става по- наситен с идеята да се получи със сигурност "желания" цвят. Вие какво ще кажете за оксиданта? Сега правя тази маска http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497653.0 и слагам жълтък, защото той издърпвал боята  Rolling Eyes Мислим със същата тази девойка ( тя работи в салона на рецепция и има връзка с всички представители на марки с които работят) да си поръчаме INOA, но с моята коса 10 см. над кръста колко боички ще ми трябват- 3 дали ще ми стигнат (те нали са 6 малки в кутия) newsm78 и отделно гела и проявителя колко ли ще струват- някой има ли представа? И съотношението боичка/ гел/ проявител какво е?    Целя цвят 4-ка, натурално  Wink

# 638
  • Бургас
Година и половина се боядисвах с Виталити с,4-ка натурална с малко 4,9,цветът ставаше тъмно кафяв с лек оттенък на така нареченото патладжанено.С времето започна да червенее доста,боядисах се с Кюн 4ка,чудесна боя,много хубав цвят,трайна,запазва се лъскавината.

# 639
  • In The Middle Of Nowhere
Година и половина се боядисвах с Виталити с,4-ка натурална с малко 4,9,цветът ставаше тъмно кафяв с лек оттенък на така нареченото патладжанено.С времето започна да червенее доста,боядисах се с Кюн 4ка,чудесна боя,много хубав цвят,трайна,запазва се лъскавината.

Тази 4ка medium brown ли се води цвета? http://www.keune.bg/images/products/catalog_colors/001.jpg

# 640
  • Бургас

Тази 4ка medium brown ли се води цвета? http://www.keune.bg/images/products/catalog_colors/001.jpg
Да!Получи се насиетен цвят и това,което ме радва е,че с измиването,не червенее.

# 641
  Аз основно съм ползвала Сramer colour, Vitality's  и Loreal , но без амонячни и никога от боите по 4-5лв . Амонячни слагам един път в годината, те обаче явно са по- трудни за ползване в дом. обстановка. С тези оксиданти съвсем се обърках

# 642

Да!Получи се насиетен цвят и това,което ме радва е,че с измиването,не червенее.

Благодаря, ако може да попитам -повече средно кестеняво ли е или клони към тъмно?

# 643
  • Бургас
Моята основа беше по-тъмна,цвета ми е тъмно кестеняв.
А преди да се боядисам с Кюн,ползвах на Виталити тон върху тон,безаомнячната боя.

# 644
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт