"Шоколадова коса"

• 217 620
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
   villiana, според мен първо трябва да изсветлиш черното до известна степен - с римувър, по-често миене, маски с кисело мляко или каквото там се сетиш, защото четох, че на по-тъмна боядисана основа по-светлият цвят не само че няма да се отрази, а може и да добави допълнителна доза пигмент! И после вече с новият, по-светъл цвят би трябвало да стане идеално.  Simple Smile

# 661
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, последно много харесах този цвят http://prikachi.com/images/240/2463240B.jpg - направо се влюбих. Като че има малко кичури  Rolling Eyes но горе-долу основният цвят, ако има някой идея с какво се постига да  Whistling

# 662
Nikoela, мерси  Grinning Умувам още какво да правя. Какво ще рече това римувър - тоест какво представлява процедурата?  Embarassed Макар че хич не ми се иска да си изтощавам косата допълнително.

# 663
Аз бях светло руса, доста светла и си потъмних косата с Лореал Екселенс крем номер 6. За има няма две - три седмици косата ми от светло кафява стана пепляво руса. Дайте ми съвет какво да направя? Искам пак да си върна тъмния цвят на костата? Каква боя ще ми боядиса косата по - трайно?

# 664
   Villiana, римувърът представлява двукомпонентен препарат, който има извличащо боята действие. Той не гори косъма, а само изчиства химически пигментни напластявания = боя. Затова ако го сложиш на естествена коса, наяма да я изсветли и един тон. Две шишенца са, смесват се течностите и се нанася много бързо и равномерно по цялата коса. Слага се шапка за баня - найлонова и се загрява през нея със сешоар - за по-сигурен ефект: нагряването ускорява процеса, иначе може и да не се получи. Купува се там, където продават професионална козметика за коса - ако си от София от магазинчето на Алабин. Има няколко различни вида като марка.
   Няма как да ти изгори косата от него! Единственият "риск" е да не извлече достатъчно боя, но е най-щадящият начин за отнемане на чернилката от косата! Можеш и при професионалист да си направиш процедурата, но да си разбира от работата, че някои не са го чували и си бачкат с "добрия" стар блондор поголовно! Успех!  Simple Smile

# 665
   Paraskeva, мисля че ти трябва някоя по-силна амонячна боя - L`Oreal са супер, но са твърде щадящи и ако не покриеш добре светлото, все ще ти избива. Затова си вземи Londa или Wella за един път само - нещо от ранга на 5-ца или 6-ца и после занапред си продължи с Лореала. Аз пък вече писах, че върху светла коса стария Кастинг ми хвана перфектно и беше страшно трайна, но ти си решаваш, то е и до коса!  Grinning

# 666
   Black_angel1, на severinka боята напомня на този цвят... http://www.loreal-paris.co.uk/img/l10n/products/305x262/HCo12_8.jpg
   Може би като се поизмие, ще стане точно такъв?
   Това също прилича - и е без червеникав оттенък:
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/recital … hogany-brown.aspx

# 667
Nikoela, благодаря ти за отговора!! знаеш ли каква е разликата между Лореал Екселенс Крем и Лореал Преференс? дали едната е по-силна от другата.... Rolling Eyes

# 668
   Paraskeva, Preference се води по-устойчива, а Excellence по-грижовна. И двете са добри, но първата е с подчертано бляскави и изразителни цветове, устойчиви на избледняване, поне на теория!

# 669
Май  ще се задържа на Екселенса, страх ме е да изпробвам други бои. Предполагам, 4е с наслагването на боята ще се оправят нещата!
Косата ми е под ременете дали ще ми стигне само една опаковка или да взема две?

# 670
   Ако ще покриваш равномерно и дължините - вземи си две опаковки. Това винаги се препоръчва, когато дължината на косата е под раменете. Пък и по-добре да остане, нали? Ако не стигне ще си на петна и просто не си струва да рискуваш!  Rolling Eyes

# 671
Цитат
Взех си боя на Londa, цвят 25, отговаря на 7.1 по стандартната система. В каталога е разкошно средно кафяво с пепеляв оттенък. Истината е, че този цвят се намира рядко, както се оказва почти никоя марка от непрофесионалните няма 7.1. Ще пусна снимки като се направя другата седмица.
Nikoela ще чакам с нетърпение снимката, защото аз съм с коса като твоята и се чудех на пепеляво русото на лонда в магазина newsm78.

# 672
Ето я боята

Макар че на снимката хич не ми прилича на пепеляво, както и на русо  Laughing

# 673
  • In The Middle Of Nowhere
  Black_angel1, на severinka боята напомня на този цвят... http://www.loreal-paris.co.uk/img/l10n/products/305x262/HCo12_8.jpg
   Може би като се поизмие, ще стане точно такъв?
   Това също прилича - и е без червеникав оттенък:
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/recital … hogany-brown.aspx

Благодаря, първата като че ли повече ми допада, втората с това deep и mahogany ме съмнява да не стане или тъмна или малко да червенее  Rolling Eyes

пп: а на мен и на блонд не ми прилича лондата  newsm78

# 674

Общи условия

Активация на акаунт