"Шоколадова коса"

• 217 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да, аз също така смятам, трябва да е по-тъмно, колкото и да не ни се иска, но няма друг начин. Тази боя Елгон казват, че е много добра, но аз не съм я ползвала. Не зная от къде си, но сега се сещам, че след едно такова нашарване при мен/ бях се опитвала да свалям цвета с ремоувър/ , бях ужасна гледка. Само с едно нанасяне на Крамер / те имат страшно богата гама кафяви цветове/, косата ми стана супер.

# 601
Лирена, аз съм от Пловдив. Тази боя ЕЛГОН е много добра, наистина! Излиза и на сметка, защото е 125 мл. Води се професионална и противоалергична. Само дето продавачките всеки път ме сюрпризират с нова цена- преди половин година беше 12 лв, а сега е 15 лв. Пак е на сметка, защото е добра.
Крамер не съм ползвала. Ще попитам в магазините за бои. Има ли онлайн каталог? Сега ще потърся, ако може линк за по-сигурно, ще съм благодарна!  Simple Smile Simple Smile

# 602
# 603
От червеното няма спасение Twisted Evil. Аз от доста години го избягвам. Сега се мъча с тъмнокестенявата си косабоядисана/, да я докарам до шоколадова - имам известен напредък, но не е това което искам. Просто трябва да се изчака да израсте и да се кръцва по малко.

# 604
Ох, и аз съм луднала по този шоколад! Косата ми е боядисана тъмно кестенява, по едно нреме мислех да я обезцветя, но се отказах. Сега се опитвам лека по лека да я изсветлявам, но няма кой знае какъв резултат. Утре имам час и ще ме клепат с новата INOA - да видим какво ще се получи...

Аз се боядисах черна преди 6 месеца. Чаках да израсне малко и сега се опитвам да се боядисам шоколадова. пробвах две бои обаче уви. Черното си е черно и няма махане. Иначе имам прекрасен шоколадов цвят на 6 сантиметра от корените Laughing Laughing Laughing Шарения съм,но хич няма да се мацам с черно повече.

# 605
Аз пък непонесох червенеенето след всички изрусявания и накрая си сложих черна боя. Тя обаче падна на второто миене и сега съм много приятен 5-ти тон кестеняво.  Crazy  Joy вече не знам какво искам, на 4 дни съм с различен цвят.

# 606
И аз съм от отбора  Hug Смених русото с КЕСТЕНЯВО...и съм много доволна .. Flutter Сега се въащам да ви изчета   bouquet

# 607
  • София
Аз пък непонесох червенеенето след всички изрусявания и накрая си сложих черна боя. Тя обаче падна на второто миене и сега съм много приятен 5-ти тон кестеняво.  Crazy  Joy вече не знам какво искам, на 4 дни съм с различен цвят.

И аз съм така  Tired А вече наистина не знам какво искам. Бях светла, пожелах тъмно- направих се почти черна. После реших , че искам пак по-светло- кичури, тонирания и т.н. После пак тъмна..и сега не знам дали да си оправя кичурите, които прораснаха повечко вече или цялата по-тъмна отново... Добре, че не стои грозно, защото са близки до моя си цвят Rolling Eyes

# 608
Момичета, някой да се е боядисвал с българската боя Бюти? Видях, че има "шоколад"- мисля 09 е номера. Моята майка е голяма фенка на тази боя, а и няколко колежки също. 3 лв е и толкова положителни отзиви от познати  Thinking започвам да се замислям. Цветовете отговарят на тези от каталога.

# 609
  • при морето
Някой може ли да изброи марки боя,които предлагат цвят Шоколад?Ще бъда безкрайно благодарна!!! Peace

# 610

И аз съм така  Tired А вече наистина не знам какво искам. Бях светла, пожелах тъмно- направих се почти черна. После реших , че искам пак по-светло- кичури, тонирания и т.н. После пак тъмна..и сега не знам дали да си оправя кичурите, които прораснаха повечко вече или цялата по-тъмна отново... Добре, че не стои грозно, защото са близки до моя си цвят Rolling Eyes

Аз ще се мина с 4-ка пепелно следващия път.  newsm78

# 611

Аз ще се мина с 4-ка пепелно следващия път.  newsm78
Какво ще рече "пепелно" ? Дали може да го онагледиш с една снимчица Simple Smile

# 612
С цел да не червенее. Не мога, защото не знам какво е, фризьорката ми го предложи от боите на Yellow.

# 613
С цел да не червенее. Не мога, защото не знам какво е, фризьорката ми го предложи от боите на Yellow.
Ясно, мерси.

# 614
  • In The Middle Of Nowhere
Пораздвиждам малко темата  Sunglasses
Попаднах случайно на това видео и много ми хареса цвета на косата http://www.youtube.com/user/MichellePhan /всъщност и преди съм виждала такъв цвят и ми хареса/ и може би не е точно шоколадов, но е много готин за мен.
Някой да има идея как с е казва и с каква боя се постига  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт