Къде в Бургас (12)

• 48 134
  • 532
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте. Снощи на танцовия фестивал беше много интересно. Подейства ми добре, разнообразих си ежедневието. Тази вечер пак ще има, който иска да разнообразява - вход свободен.
След около 30 мин тръгвам да търся да си купя газова печка за отопление.  Някакви бързи съвети откъде? И за колко? Благодаря предварително.
Хубав ден  Hug

# 31
Какъв е този фестивал,че нещо ми е убегнало,дай малко инфо.

# 32
В театър Адриана Будевска се провежда, три вечери, снощи беше първата. Снощи танцуваха балет Арабеск (два танца) и бургаските балет Дюн.

# 33
Ее,то било вечерно шоу.Аз си мислех за нещо през деня,че мойта взе да я избива на танци,по цял ден мята една кърпа и вика "ихууу" (майка ми я научи) hahaha

# 34
  • у дома
Дами, някой може ли да ме ориентира, къде точно се намира магазина на "Черноморка" на "Трапезица"?

# 35
В "Арабеск" танцува и една съфорумка междудругото.  Simple Smile

# 36
  Shocked Веднага казвай коя е.

# 37
  • у нас
Дами, някой може ли да ме ориентира, къде точно се намира магазина на "Черноморка" на "Трапезица"?

Това е старата Черноморка. Има портал отпред, влизаш през оградата, той се пада от ляво, качваш се по едни стълби и виждаш магазина на Черноморка.

Отсрещната страна е Елкабел.  Сети ли се? Peace

# 38
  Shocked Веднага казвай коя е.
Ами преди спамеше в клюкарника,една много сладка мацка,даже скайп си имахме,но не мога да я открия.  Crazy От Стара Загора беше момичето.

# 39
Не съм купила газова печка и вече мога да приемам съвети до утре Simple Smile
Не ги познавам в Арабеск, обаче са много добри, напълниха ми очите и душата...

# 40
само се записвам Peace

# 41
здравейте момичета!
Ужасно съм несериозна в пазаруването-просто не мога да обикалям сама по магазините, а напоследък всички са много заети-оказва се , че и аз съм от хипер заетите, а и Георги се чуди дали пак да се разболява....Както и да е -реших да попитам за всички неща, които ми трябват:
-боди риза-без магазина на "Богориди" и този до "Европа", проверих ги, но нямаше това, което търся Embarassed
-калци-но от по-плътните-черни
-плетен, лилав, дълъг шал
Ако ми казвате и ориентировъчни цени, направо сте незаменими  Hug Hug Hug

# 42
Момичета, търся телефона на "Теньовата къща" ,но не мога да го намеря из нета. Някой може ли да ми помогне?  Simple Smile Искам да попитам дали имат свободни места за 8-ми декември. А вие ще празнувате ли студентския празник и къде? Simple Smile Макар че аз вече не съм студентка имам много хубави спомени и пак ми се празнува Simple Smile

# 43
  • у нас
Момичета, търся телефона на "Теньовата къща" ,но не мога да го намеря из нета. Някой може ли да ми помогне?  Simple Smile Искам да попитам дали имат свободни места за 8-ми декември. А вие ще празнувате ли студентския празник и къде? Simple Smile Макар че аз вече не съм студентка имам много хубави спомени и пак ми се празнува Simple Smile

0898 55 59 96 - Теньовата къща.

И аз вече не съм студентка, но ще се събираме да празнуваме. Който е бил студент, винаги остава такъв по душа и трябва да се полее  Peace

# 44
здравейте момичета!
Както и да е -реших да попитам за всички неща, които ми трябват:
-боди риза-без магазина на "Богориди" и този до "Европа", проверих ги, но нямаше това, което търся Embarassed
-
Ако ми казвате и ориентировъчни цени, направо сте незаменими  Hug Hug Hug

Аз си купих такава боди-риза и сега ми е една от любимите дрехи. Имаше два вид, аз харесах едната, но не ми стана и пробвах другата, заспа ми и веднага я забърсах, супер удобна. Ще се опитам да обясня магазина: подминаваш Малибу, посока 1во районно и свиваш в пресечката, където е Света София, обаче вдясно, буквално на 10 метра след кафето, което е там, се намира магазина от дясната страна след магазина за стъкларии. Скоро ходих, ризата е още там, дано да ти хареса, да ти стане и да си я носиш, цена 49лв.
А ти за кой магазин на Богориди говориш, че вече съм им фенка на тези ризи, та да отида да видя и аз Praynig

Общи условия

Активация на акаунт