Къде в Бургас (12)

• 48 150
  • 532
  •   1
Отговори
# 465
Помощ!
Дядо Коледа донесъл прахосмукачка, а батерии не донесъл Rolling Eyes
Батериите, които прахосмукачката иска, са от някакъв странен вид ЛР14 Shocked
Къде да търсим? Къде в ЦГЧ има богат избор на батерии?
В Пандата би трябвало да имат всякакъв размер батерии

# 466
  • Бургас
Лилита , много батерии има на Пандата, а също и на едно магазинче за батерии срещу магазин Сафари
hrispa , такива възглавнички гледах на магазина за хавлии в горната част на Александровска - имаше с различни герои. Имат магазин и до Дядо Благо и срещу Луксор

# 467
Дайте лек жокер къде се намират Панда и сафари?

# 468
Дайте лек жокер къде се намират Панда и сафари?

Пандата се намира като идваш по Стефан Стамболов от посока Механотехникума към Новата поща, стигаш до кръстовището на Новата поща, продължаваш по Стефан Стамболов и гледаш вляво, Пандата е там. Дано да съм обяснила правилно Peace

# 469
Панда се намира до Новата поща в блока който е на Републиканска. Там има мн магазини мисля, че има има и Райфайзен банк, дано си ме разбрала.

# 470
Благодаря  bouquet

# 471
  • Бургас
А Сафари е на ул. Фотинов - като вървиш по Богориди в посока морската градина пресечката преди сладкарница Роза завиваш наляво.

# 472
Момичета, знаете ли от къде мога да купя най-евтино АМ фризолак 1? За сега най тънко е в Штъркела 8.60. Rolling Eyes

# 473
Момичета, знаете ли от къде мога да купя най-евтино АМ фризолак 1? За сега най тънко е в Штъркела 8.60. Rolling Eyes
Защо не провериш в склада до новата поща . Може и там да е евтино.

# 474
  • По света и У нас
hrispa ... относно възглавничка с Мечо Пух, ето още една идея .... в Метро към момента трябва да има Детска възглавница, която е под формата на книга с приказки. Историята е за Тигъра и Мечо /и се нарича Случка с цветове/. Цената която са обявили е 29,99 лв. до 24ти Декември ...
Иначе radinna - правилно те е насочила  Peace

# 475
здравейте,някой да знае къде да потърся долна грейка за ски или цял екип на по ниска цена

# 476
Къде в Бургас продават омекотител Сано бял?

# 477
Провери на магазина до Била в Славейков-там има голям избор,но честно казано не знам колко струва

# 478
 Хайде ,момичета да кажем Да на фонд Зачатие ,дайте своя глас тук http://bgpetition.com/in-vitro/index.html,и да го занесем в парламента,колкото повече гласове толкова повече деца.ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА.http://bgpetition.com/in-vitro/index.html[/color]

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 16:21 от piipe

# 479
Къде в Бургас продават омекотител Сано бял?
в Щъркела и в склада до новата поща съм виждала аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт