Къде в Бургас (12)

• 48 159
  • 532
  •   1
Отговори
# 420
от къде, освен от Метро, мога да си купя стол за бюрото, но от тези по-големите

# 421
  • По света и У нас
Офис 1, Офис маркет, Търговската къща /срещу КАТ/ .... дори в Домо може да погледнеш  Peace

# 422
Можете ли да ми помогнете с координати на магазини/фирми за търговско обзавеждане по възможност в Бургас: по точно търся стойки/стелажи за стандартни картички  Rolling Eyes
Предварително   bouquet
Такъв магазин има в Славейков бл.55 мисля че се казва Евродизайн или нещо от този род

# 423
Мацки,помагайте! Днес ми сервираха,че трябва да организирам фирмено парти за 20-ти  Shocked. Звъннах в "Банско", "Извора", "Воденицата",но никъде няма места. Ако някой да се сеща за друга неангажираща кръчмичка с жива музика ще съм много благодарна   bouquet

# 424
gicka - пратих ти лс за кухните

# 425
Мацки,помагайте! Днес ми сервираха,че трябва да организирам фирмено парти за 20-ти  Shocked. Звъннах в "Банско", "Извора", "Воденицата",но никъде няма места. Ако някой да се сеща за друга неангажираща кръчмичка с жива музика ще съм много благодарна   bouquet
Пробвай в Бялата къща-в  морската се намира

# 426
  • Бургас
Болярска къща, бившия ресторант Къщата на ул. Рилска

# 427
мерси,ще звънна  bouquet

# 428
от къде, освен от Метро, мога да си купя стол за бюрото, но от тези по-големите
на ул.Сливница има хубав магазин за столове  Peace

# 429
# 430
  • гр. Пловдив
Здравейте бургаски майчета!  Hug
Аз съм пловдивско майче, което скоро ще посети вашия хубав град за няколко дни. Ще пристигнем с детето ми и се интересувам дали в Бургас има частна детска кухня, понеже пюретата ги отказваме категорично.  Naughty ooooh! Благодаря за отговорите ви предварително!   bouquet

# 431
Няма. Всъщност защо трябва да е частна?

# 432
  • гр. Пловдив
Няма. Всъщност защо трябва да е частна?
Понеже знам, че само частните работят в събота, а освен това знам, че държавните работят само с предварително записали се деца. Поправи ме ако греша. Но ако съм в грешка ще съм много доволна и от другата да взема.  Hug

# 433
Стол взехме от Метро-супер голяма разлика в цените в другите магазини.
Сега супер спешно ми трябват черни, дебели калци-plsssss

# 434
Аз да попитам и тук... Място за организиране на детско парти си търсим... Някакви идеи освен Хотел "България", "Маската" и "Ултра"? Освен това в "Смарти парти" дните са заети, а "Макдоналдс" не ни се нрави... То аз май всичките ги изброих. Всъщност пропуснах "Усмивка", но мъжът ми ходи днес и било затворено. Много странно, мисля, че работят в събота. Или вече съвсем не работят? Някой ако има информация - ще съм страшно благодарна! Hug

Общи условия

Активация на акаунт