Къде в Бургас (12)

• 48 153
  • 532
  •   1
Отговори
# 435
  • По света и У нас
Няма. Всъщност защо трябва да е частна?
Понеже знам, че само частните работят в събота, а освен това знам, че държавните работят само с предварително записали се деца. Поправи ме ако греша. Но ако съм в грешка ще съм много доволна и от другата да взема.  Hug

Няма проблем да се запишеш, само ти трябва акта за раждане на детенце + адрес в Бургас. Щети издадат абонаментна карта и готово. Заявките за храната са за през ден  Peace, т.е. в сряда заявяваш за петък и тогава може да заявиш 2 пълни менюта, т.е. ще си подсигурена и за събота ... е вярно че менюто в случая за петък и събота ще е еднакво .... но се надявам, че това няма да те притеснява  Peace
Цената на един лист купони е 15 лв. В централната кухня на ул.републиканска срещу Сиропиталището продават всеки понеделник, за останалите кухни .... зависи къде живееш и коя ти е най-близо  Peace

NightGone - ако сте по-мънички провери ли в Тити Тайс или Ния Смехория  newsm78
В случай, че сте по-големи .... може би Караокето или басейна на хотел Аква, ето тук:
http://www.aquahotels.com/bourgas/bg/promotions/view/promotion/56
успех  Hug

# 436
Аз да попитам и тук... Място за организиране на детско парти си търсим... Някакви идеи освен Хотел "България", "Маската" и "Ултра"? Освен това в "Смарти парти" дните са заети, а "Макдоналдс" не ни се нрави... То аз май всичките ги изброих. Всъщност пропуснах "Усмивка", но мъжът ми ходи днес и било затворено. Много странно, мисля, че работят в събота. Или вече съвсем не работят? Някой ако има информация - ще съм страшно благодарна! Hug

"Палавници"
Преместиха се на ново място, на ул. "Гладстон" 107, където преди беше видео рент на Александра. За съжаление обаче, няма новите им тепефони, но можете да отидете на място. В събота и неделя не знам дали работят.

# 437
май бе забравихте мен-за утре ми трябват черни дебели калци-plsssss

# 438
май бе забравихте мен-за утре ми трябват черни дебели калци-plsssss

Вчера мярнах на витрината на Илтокони, на Александровска, плетени калци, но бяха друг цвят. После като излизам ще проверя дали има черни и ще ти пиша Peace

# 439
D_e_s_i_t_o, и в двата магазина на Илтокони има плетени дебели калци, но са останали само в зелено, по 14 лв.

Иначе аз имам такива заешки пух- чорапи, много хубаво стоят и са много топли, ако ти върши работа нещо подобно:
http://www.megias.bg/product_info.php?cPath=3_28_17&products_id=350

# 440
Здравейте,разбрах че в бургас в к-с лазур бившата сладкарница роза имало детски кът.
Ако някой знае къде точно се намира моля да СПОДЕЛИ

# 441
D_e_s_i_t_o, и в двата магазина на Илтокони има плетени дебели калци, но са останали само в зелено, по 14 лв.

Иначе аз имам такива заешки пух- чорапи, много хубаво стоят и са много топли, ако ти върши работа нещо подобно:
http://www.megias.bg/product_info.php?cPath=3_28_17&products_id=350
   Таз заешката кожа не се ли замърсява много лесно и как я почистваш-все пак е на крака newsm78

# 442
Таз заешката кожа не се ли замърсява много лесно и как я почистваш-все пак е на крака newsm78

Не се цапат лесно. Аз ги нося с боти, нямат допир със земята. Иначе предполагам че с мокър парцал могат да се премахнат зацапванията, а переодично да минават и химическо чистене.

# 443
Здравейте!Искам да купя на дъщеря ми масичка, на която да рисува. Тя в момента ползва една такава,която беше комплект с малко столче, което пък се преобразуваше в бебешки стол за хранене, но вече и е доста ниска. Някой има ли идея откъде мога да намеря такова чудо  newsm78.

# 444
  • По света и У нас
Здравейте!Искам да купя на дъщеря ми масичка, на която да рисува. Тя в момента ползва една такава,която беше комплект с малко столче, което пък се преобразуваше в бебешки стол за хранене, но вече и е доста ниска. Някой има ли идея откъде мога да намеря такова чудо  newsm78.

В Хиполенда може да провериш  Peace, а и в Метро мисля че видях нещо подобно  Thinking

# 445

Аз в събота купих от Бамболино, сгъваеми са с метална рамка, за цената ще те излъжа точно, но или 56 или 58 лв бяха  Peace

# 446
Здравейте,разбрах че в бургас в к-с лазур бившата сладкарница роза имало детски кът.
Ако някой знае къде точно се намира моля да СПОДЕЛИ
Намира се до плочата ако се сещаш каде се намира

# 447
Пак да попитам...
Знаете ли къде се е изместил магазинът за плетени кошове и глинени съдове, който се намираше на ул.Републиканска?

# 448
В "Зона"-та също гледах едни детски масички със столчета, можеш и там да видиш Hug

# 449
Здравейте момичета, някоя от вас може ли да ми препоръча от къде да поръчам  пита /Коледна пита/ ? Трябва ми за тържество за сряда сутринта и ми е спешно. Аз ще направя опит и да направя сама, но се страхувам , че няма да се справя. Ще съм ви благодарна за всяка информация.  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт