Ноемврийчетата ни добри вече празнуват рождените си дни! - 22 тема

• 13 687
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
Да е жив и здрав юнак Росен! Здрав и весел да расте!

Честит име ден на Кейти и Кити! Много да радват мама и тате!

# 121
Честит имен ден на Кейти. Да  е здрава.
Честит рожден ден на Росен. И той да е здрав, усмихнат и послушен.
Честит рожден ден ана Ванко и на Гого. Да са здрави. Да не правят много пакости и да радват много мама и татко.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 10:48 от buba_katinka

# 122
  • Карлово
Честит трети рожден ден на Ванко и Гого! Да растат здрави, палави и щастливи!

# 123
  • Gabrowo->Sofia
И ние с Ваньо пожелаваме много здраве, щастие и послушни родители за рожедния ден на Гошко. Grinning

Освен това черпим с торта

# 124
Честит рожден ден на Иван  и Георги !Да растат  здрави,игриви ,щастливи  и  безгрижни и да получат най- хубавите подаръци днес ! bouquet

# 125
  • София
Здравейте!
Честито на вчерашните именници и рожденици! Много здраве!
Честит рожден ден на Ваньо и Гошко!Пожелаваме им безгрижно детство изпълнено с много игри и веселие!И много здраве!  newsm59 nbirthday

# 126
~Честити три годинки на  Росен, Иван и Георги!Да растат здрави, весело и пълноценно детство!~   bouquet
Сис, радвам се, че вече сте по-добре. Hug

# 127
Честито на малките разбойници Вяньо и Гого newsm59

Пожелавам им да бъдат здрави и усмихнати деца, а за Ваньо специално  - да продължава да ни весели с  истории на които искрено съм се заливала от смях Hug

За ваксините и аз много  newsm78 и за сега немога да се реша...

buba_katinka каква е тази булка? Пропуснах ли нещо около конкурса в който участва?!?

# 128
Много благодаря за поздравленията!  Hug Беше един хубав дълъг ден!
Специални поздрави на Ваньо! Да расте весел и здрав и все така изобретателен в думи и действия! Heart Eyes На Диди и Дани хубав празник!

# 129
честито на днешните рожденици, както и на всички, които пак пропуснах!!!

# 130
Честито и от мен със закъснение, на всички малки сладурковци, които пропуснах за рождения им ден, а също и на двете ни именички Кити и Кейти! Нека в сърцето си носят доброта, щастливо пламъче в очите, да са здрави и успяващи!

Не съм чела назад, затова по-късно ще се включа пак.
Весел слънчев ден на всички  Hug

# 131
Макар и на патерици, честит трети рожден ден на Ванката и ГошкоHug Да растат здрави и усмихнати за радост на мама и тате!

# 132
Честит рожден ден на Ваньо и Гошко /пак на патерици, за мой срам/! Много здраве, по- малко геройски рани от славните игри и пакости и всичките им подаръци да са били право в целта

Благодаря за отговорите за ваксината. Ще я сложим, макар да ми е свито сърцето...Все пак се надяваме да избираме по- малкото зло  Confused

Сиси, как сте дружинката  Grinning

За събиранката- макар да съм много завеяна, аз бих се навила да резервирам мястото, стига да се разберем къде, кога и тн. Много ще е тъпо, ако само от организационна фобия не успеем да се видим  Confused

# 133
  • София
Здравейте! И от мен честито на вчерашните рожденници, да са живи, здрави, да растат умни и силни и имат вълшебно детство!
При нас тази седмица е по-спокойно, тъй като Вики е на детска, засега упорито спазваме традицията една-на градина, следващата-вкъщи, нямаме две поредни на детска. Вчера директорката даже ми направи забележка, че само аз съм я спирала за една кашлица и хрема, те всичките били така #2gunfire
Аз пък вече сериозно се изнервям от престоя вкъщи, толкова ми се прави нещо различно от гледане на бебета, записах се на юридически английски, утре съм решила да се зе записвам на шофьорски курс, а Бела нека се гледа сама Mr. Green Много ми е съвестно, че от тези ми прищевки ще се наложи майка ми гледа Бела, докато отсъствам, обаче не почна ли с нещо друго да се занимавам, ще полудея ooooh! Ето снимки на малкото зверче, което все повече заприличва на момче китайче Twisted Evil
http://media.snimka.bg/1418/009091883.jpg
http://media.snimka.bg/1418/009091881.jpg

# 134
и аз със закъснение, но все пак - честити три годинки на Гошко и Ваньо! Да растат здрави и умни, и много любопитни!

беба, що да са прищевки, напълно в твой и на околните интерес е да се занимаваш с нещо различно от  бебета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт