Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 746
  • 698
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Нещо май ме взехте за канарче Mr. Green Между другото се надявам, че не сте раздрънкали на всички мъже Rolling Eyes
Да бе да, ще се раздрънкам, че да те зяпа после два дни само в циците Crossing Arms Да н'съм луда Crazy
Аз не разбрах обаче, ще се пипаме ли Flutter Плиййййййййййййййс Praynig
Че то не опира до обиколка, а до качество!
 Mr. Green

# 586
Е, май всички ще пипаме, ама тайно Mr. Green Хъ Хъ Хъ

# 587
Аз пък съм пипала и няма да ме е яд и за това сега. Ама на НБМ не съм Thinking

# 588
  • Sofia
5 лв на пипане Mr. Green Криза е Wink

# 589
Не се ядосвай Дуц, вие с НБМ по комшийски ще организирате квартално пипане Mr. Green Мисля, че ще склони на бис за приятелка Thinking

# 590
Егати мръсниците били тия юлки  ooooh!    Joy Joy Joy Joy Joy

# 591
Написах някой неща ,но се отказах от тях!Само ще кажа ,че сме добре и ще пътувам! И ще се радвам да се видим ,защото много ми липсвате,надявам се да не сте ни забравили Sad! Пратих и телефона си на изявилите желание!

# 592
  • София
Що бе, Душичко, зле ли сте били Sad Важното е, че идвате!

НБМ, 3.50 и си стискаме ръцете/ и други работи/ Mr. Green

# 593
 Някой знае ли настаняването след 12 ч. или 14 ч. е?
 Ние на отиване мислим и през Дряновския манастир да минем, защото ще минаваме за покупки през Търново. Ако някой от пътуващите в събота иска, може да се срещнем там ( манастира имам предвид) .

# 594
  • София
И ние ще пътуваме в събота. Дряновския манастир е добра идея.  Ще говоря с нашия тати и може и ние да прескочим до там.

Оооо, сега се стеих, че ние ще се отклоним от Севлиево и май няма да ни е на път... Confused Ще питам шофьора.

# 595
  • Sofia

Добре, имаш отстъпка лев и педесет за съветите по кърменето   friendship

# 596
Колата е пратена на ремонт по случай пътуването. Намаза  Laughing И ние пътуваме в петък, но сигурно в късния следобяд жз. Може би в неделя ще минем през Етъра, че Пепи не е ходил. На 20км е от Трявна и няма да пропусне Simple Smile

От тук може да се изтегли карта на трявна. Става хубав размер: http://www.tryavna.bg/index.php?map Адресът на хотел Сезони е ул. "Кънчо Скорчев" 11.

НБМ, ама си бизнесдама в кръвта. Хем на почивка, хем пари ще печелиш  Laughing

# 597
  • София
Джоли, и ние ще ходим на Етъра, там е страхотно Simple Smile Можем да се организираме Wink

НБМ, разбрахме се Hug Днес попрегледах книгата, дето ти я бях обещала и да ти кажа, не знам дали ще свърши работа newsm78 Цялата философия на Ла Лече е детето да се кърми до по-късна възраст и май съветите са главно за отбиване на дете на 2-3 години. Но ще ти я донеса въпреки всичко, може пък да си краднеш идейки Rolling Eyes

# 598
Joy Joy
А не може ли без пари - на разменни начала Wink Аз твоите, ти моите  Whistling Mr. Green

# 599
  • София
Joy Joy
А не може ли без пари - на разменни начала Wink Аз твоите, ти моите  Whistling Mr. Green

Ох и тука същото  Joy Joy Joy ужасни сте, ставам  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт