Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 746
  • 698
  •   1
Отговори
# 630
nip, ние ще сме там.

# 631
Супер, значи няма да сме единствени. Надявам се да те позная. Peace А ако не нас със сигурност ще ни познае всеки - като видите отровно синя количка с постоянно плямпащо и пищящо бебе, значи сме там. Laughing 
А какво да кажа на рецепцията, резервацията на чие име е? Имам някакъв спомен Юлски бебета или нещо подобно newsm78

# 632
  • София
ние ще тръгнем в много късния следобед и едва ли ще пристигнем преди 20.00, та май утре с никого няма да можем да се видим, но КОЙ СТАВА РАНО да му звънна в събота сутринта за КАФЕ?

# 633
  • София
Е, как бе, ние в 5.30 правим физзарядка newsm44 Няма що да си звъним, ще се намерим в ресторанта Wink

# 634
Влизам набързо да ви кажа че от хотела се обадиха да ме питат за кога да организират аниматор.  newsm44 Събота в 18.30ч ще дойде жената да забавлява паяците, за да можем да усетим почивката казаха от хотела. Направо ми напълниха душата. Не че малките ще можем да ги оставим сами на аниматорката, но все пак жеста е много мил.

Според мен името и личната карта са достатъчни за регистрация. Ако искате за да не се търсим по мобилните, на самата регистрация може да питаме кои от Юлската група са пристигнали и да ни дадат телефоните или номерата на стаите. Така ще можем да се свържем и да си организираме среща. Peace

# 635
  • София
Aelia Много мило, от тяхна страна.Макар и непостижимо де  Laughing     Сещате ли се снимката от последната среща на оградката, как се катурват едно по едно.....и тая жена как да се справи  Laughing Иначе за по 30 мин да си оставиш детето не е лоша идея.
 Sunglasses

# 636
Аелия, наистина много мило от тяхна страна.

# 637
И ние сме от ранно ставащите.Среща на бара  WinkАниматорката няма да я хванем,че ще си тръгнем преди това  Rolling Eyes

Чакам ги да се наспят Катето и мъжо и тръгваме  Party

# 638
  • София
Еее, браво, страхотни просто Hug

# 639
Лелее, този хотел е супер!
Ние ще сме там в събота по обяд, живот и здраве.

# 640
Момичета, кажете пак има ли обща среща организирана за обяд или вечеря, кога ще сте със сигурност в хотела, за да ви намерим по събрани на едно място, нали и снимки да понаправим
Аз разбрах за две готини места за пикник или сбирка на открито, но до там се ходи с коли, имало езерца наблизо, красиво било, ако искате на място ще карам да ми го обяснят
Иначе в градския парк също може да си направим снимки на открито - в неделя преди обед или събота седобед

За който ще се цепи за разходки, яденета извън хотела и тн - препоръчвам кръчмата При Майстора - мн вкусно готвят!

Вземете връхни дрехи, направо по-дебели, че сутрин и вечер е студено, балкан е, вземете мазила против кърлежи! И аптечки!

# 641
 Ееееее , за сега са супер от хотела, май се постилат чергата и догодина да им идем  Party

Ние ще сме там в събота по обед, надявам се да могат да ни настанят преди 14 ч. , защото Йоанна спи следобед, а навън няма да може да се наспи и ще е кисела.

ДеЩо, нямам никаква идея кога ще се съберем всичките, може би в събота вечерта за аниматорката, незнам, аз нямам никакви претенции....

# 642
  • Sofia
Има ли пристигнали? Да ме ориентират колко време е пътят от София (без превишаване на скоростта  Mr. Green )
Ние потегляме утре в 10.30 сутринта.

# 643
 НБМ по мои сметки : София - Ловеч около час и половина без излизането от София, Ловеч- Габрово около час, Габрово- Трявна около 30 мин ( може и да е по- малко, не знам ).
 Грубо общо около 3 часа и нещо може би  newsm78

# 644
  • София
Симпатюхче, защо смяташ София-Ловеч? Няма нужда да се ходи до Ловеч. От Севлиево се хваща пътя за Габрово(или Дряново, но може да не е толкова хубав) и после от Габрово за Трявна.

Общи условия

Активация на акаунт