Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 746
  • 698
  •   1
Отговори
# 90
Редактирам се.
Понеже говорих с мъжа ми, той е ходил и на двете места.
Лудницата и двете места е голяма, но в Априлци басейна е един и се отоплява от слънцето и не е така топъл.
В Чифлика басейните са минерални и горещи.
Аз мислех, че там има само 1 голям и 1 малък басейн(за деца), но съм сгрешила. Към хотелите имало и други басейни.
Тревните площи незнам как са от другата страна-към хотелите. Ходили сме само на басейна, който е за свободно ползване.

# 91
Да разбирам 6-7 юни като дати и място Чифлика или Априлци. (аз лично бих гласувала за чифликът - ходих специално да го видя това лято и много ми хареса, та ми се иска да отскоча. За Априлци не знам нищо)
А кой ще се заема с техническото организиране - като резервации например - че сме бая народ и щом датите са нарочени... време е,а?  Mr. Green
Малко офф - май месец миналата година искахме с едни приятели да посетим Чифликът, но 2 седмици преди заветният уикенд всичко беше резервирано (включително и Нестинарката до него) - правиха фирмени обучения, та за това препирам  Simple Smile

# 92
Ами аз предлагам месец май(да речем) някой да се обади и да резервира, след това всеки си превежда капаро и така да ни запазят местата Thinking

# 93
  • Sofia
Аз не че имам изобщо някакво желание да работя по време на почивката, ама все пак може ли някой да ми каже дали има някакъв интернет в този хотел newsm78

# 94
Ние имаме устройство на Мтел за нет, на мен няма да ми трябва да влизам във форума(все пак всички ще сме заедно Joy), та ще ти услужа ако ти потрябва.

# 95
  • София
Имам малко притеснение за големината на хотелите в Чифлика, дали ще ни съберат всичките  newsm78
Това беше вместо запис  Peace

# 96
  • София
Като гледам датите си остават, затова пускам нова анкета  Mr. Green

Резултати от старата анкета (за който се вълнува)

Срещата е определена за 6-7 юни 2009г.

Смятаме да дойдем.     - 25 (92.6%)
На тези дати няма можем.   - 1 (3.7%)
Няма да дойдем по други причини.    - 1 (3.7%)

Общ брой гласове: 27

ДАТА НА СРЕЩАТА 6-7 ЮНИ 2009г

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЯСТО НА СЪБИТИЕТО:

===>  Симпатюхче предлага хотел Априлци http://rossidimitrova.multiply.com/photos/album/70/Aprilci_2007#1
===>  sela_wi предлага с. Чифлика, което е на 15-20 км. от Троян http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=834

# 97
  • София
Гласувах за Априлци.

# 98
  • Sofia
Това ли е хотел Априлци?
http://www.hotelaprilci.com/reservation/index.htm
Иска ми се да добавим линк, понеже сигурно всеки ще гласува и според условията. На мен например ми е важно интернета и минералната вода, на друг може цените или стаите да са му важни.

Между другото ако сме повече ще преговарям за отстъпка(където и да изберем) Mr. Green
Те даже са написали: За организирани мероприятия и групи се изготвят индивидуални оферти с отстъпка от обявените цени.

# 99
НБМ президент! Grinning

Аз искам да са добри условията изобщо, но няма да откажа отстъпка за група.

# 100
Гласувах - Априлци  Peace
През лятото, уикендите, целия Плевен, Ловеч и Троян се изсипва на Чифлика ......

# 101
И аз за Априлци гласувах.
На мен все ми се иска да се раздвижим и по-рано да организираме нещата.

# 102
  • София
На мен басейна не ми е важен, понеже така или иначе няма да се съблека  Mr. Green Предпочитам Априлци все пак.

# 103
Ще ме извините, но за кой Чифлик става дума? За този в с.Леденик ли или има и друг Чифлик?

# 104
Джоли, самото село се казва Чифлик и е до Троян.

Общи условия

Активация на акаунт