Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 798
  • 698
  •   1
Отговори
# 555
 На сайта, като гледам снимките- май е външен.  Peace
 Аз няма да се топкам, че най- много да го изплискам....

# 556
  • София
и аз се питам кой ще дойде в крайна сметка. ние тръгваме в петък и ми се иска да имам тел на някой който също тръгва в петък, за да се чуем и видим като пристигнем в Трявна и малко по малко да се събираме групата.

# 557
  • Бургас
Списъка нали беше при Аелия? Освен пак да го погледнем и да се преброим по него  newsm78

# 558
Списъкът е няколко страници по-назад в темата. Над 20 семейства ще сме.

# 559
Сакси, ние ще тръгваме в петък, но когато успее да излезе мъжа ми от работа, така че предполагам, че късно ще пристигнем.
Като си мисля май най-добре да си направим една срещичка в събота сутринта. Какво ще кажете? А за час?

# 560
  • Варна
Мацки аз да се запиша и в тази тема.
Ние тръгваме за Шумен при нашите още във вторник. На рожден ден на баща ми сме. От там в петък сутрин направо заминаваме за Трявна. Така че живот и здраве петък след обед ще сме там на линия. Който ще е там от по-раничко да ми пише телефона си на лични, че аз Софийските мами не съм ви виждала.
Вече нямам търпение да се срещнем Simple Smile
Хайде утре пак ще гледам за нещо ново по темата. Лека нощ.

# 561
  • София
Ооо, Саксофонестата, ти се появи Mr. Green Ние ще теглим още в петък сутринта, най-вероятно, да хванем предиобедния сън на Бобо. Телефона ми го имаш Hug Крис, пускам ти го и на теб. И аз моля за телефони на лични Praynig Имам само на 2-3 съфорумки, срамота.

# 562
  • София
И аз да не остана по-назад искам телефони Mr. Green

# 563
Какви, Кети? Nokia, Siemens...? Joy

# 564
  • София
Какви, Кети? Nokia, Siemens...? Joy

Joy Все тая, важното е на аванта да е  hahaha

# 565
И ние ще пътуваме в петък ,ако не ни мине котка път,че нещо аз се разболях,дано Тигъра да не го прихване!

# 566
Ние също пътуваме в петък. Аз мисля дори пообед да сме там.
Все си мисля, че като се видим ще се познаем Simple Smile
Времето го давам много слънчево и топло, аз вече се сдобих с новичък бански...сга съм в размисъл дали да го пробвам в Трявна или е още рано да показвам телеса.......

# 567
  • София
Рано е! Не ви позволявам да се плицикате Crossing Arms/ аз няма да мога, точно тогава трябва да ми дойде и ще се пръсна от яд ooooh!/

# 568
Мен ме е срам да се съблека, а и нямам бански, който да ми става Confused

# 569
аз пък мисля да покажа знойни телеса  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт