Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 439
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря на всички за поздравленията! Вчера наистина беше страхотен ден, а времето в Благоеград ни изненада много приятно Simple Smile

# 256
честито на селесте   bouquet
честито на дани - едва чакам да ни поканиш на гости вече  Hug много ми харесва всичко  - свежо, весело
само аз ли съм най-дребнавата майка

и аз съм в твоя отбор не се притеснявай  Mr. Green

дани ч дано е зъбче  Hug

деси Ана-Мария е сладкиш   love001

боби твоята кукла също е станала още по-прекрасна

браво че Румката вече е по-добре и дано всички болнички да последват примера му и да надвият болестите

ели те в яслата ще ви съберат парички за Коледното им тържество и ще им вземат символични подаръчета на всички деца и разни лакомства - поне миналата година в нашата ясла така беше миналата година сега в детската пак така ще бъде ни казаха
ти ще трябва да подготвиш само тоалета на малкия бонбон
ти на работа ли си?

почивните дни при нас минаха спокойно и приятно пак се качвахме нагоре към Бодрост на разходка в неделя
какво става с Коледните украси вече започнахте ли ?че моето детенце дава зор да слагаме елхата?оная сутрин се събуди и става поглежда към мястото където слагаме елхата и с разочарование каза"ааа няма подаръци"  Laughing сигурно беше сънувала нещо
а вчера писахме писмо на дядо Коледа - аз писах тя диктуваше де  Grinning
напикахме се от смях с баща и

хайде казвайте кой какво е намислил за празниците селесте нали обяви началото им вече  Simple Smile
трапези манджи украси подаръци ? споделете  Simple Smile моля 

# 257
И аз имам питане в тази връзка  -трябва ми подарък за мъж, който е добър приятел..искам да е нещо полезно - практично, да не се набива на очи, но да му се радва получателят Simple Smile

# 258
ножче, от онези Викторинокс дето имат всичко по тях. На който и мъж да съм подарила такова нещо, винаги се радва и се ползва.   bouquet

# 259
Абе Ади аз мисля че една нощ на саме и ти да си с коледното ти костюмче ще му се отрази добре,напийте се това ще помогне hahaha

# 260
Абе Ади аз мисля че една нощ на саме и ти да си с коледното ти костюмче ще му се отрази добре,напийте се това ще помогне hahaha
hahaha hahaha hahaha
не си далеч от истината, ама на мен "космосът и вселената" ми подшушнаха, че той задавал спечифични въпроси, на база на които се досещам какво ще ми подари..обаче идеята за ножчето ми допадна..като се замислиш, мъжете винаги обичат да човъркат нещо и на него дори би му било много полезно - благодаря на jujavka за насоката Simple Smile

# 261
  • На черешата
Айде и аз да се отчета-отпочинала и размазана. Mr. Green
Сдобихме се с баба за уикенда и с мъжлето драснахме за Велинград.
След басейна,дажакузито,сауната,парна баня,масаж ... и продължение в спалнята,съм размазанаааааа.
За пореден път на всеки попаднал там ще поръчам таверна Омар...,нема такава кръчма.
Та сега съм заредена с енергия... Crazy

# 262
Браво Кате smile3501един човек да се е размазал от удоволствия newsm10без нерви,болести и неприятности Peace
За пореден път се убеждавам че този твоят Борко си знае работата в този живот Wink

# 263
Да ви се похваля, че ножчето вече е при мен и наистина е хубаво

# 264
  • На черешата

От къде поръча и кое точно?
Аз се колебая м/у това  http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=10_472&products_id=14328 ,и това http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=10_472&products_id=26711. Като второто го намерих на далеч по-ниска цена.  Mr. Green

# 265
Не съм чела преди мен кой какво е писал Embarassed......само нещо май за подаръци думате.....запазете един и за мен.....

Само да питам - Марси, днес да си била с кола в Струмско? Пред мен мина една симпатична дамска кола и шофьорката много ми заприлича на теб...рег. номер бе нещо от рода на 27**......

# 266

От къде поръча и кое точно?
Аз се колебая м/у това  http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=10_472&products_id=14328 ,и това http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=10_472&products_id=26711. Като второто го намерих на далеч по-ниска цена.  Mr. Green
http://mtel.net/info/promotions/index.php?sid=a4d48fde12147959c2 … otionID=2017&

И аз го намерих на далеч по-ниската цена и го купих с Прима картата

# 267

Андреа, честито дипломиране, честит имен ден на патерица!
Фантичке, завиждаме дружно!
Вижте това: http://www.bestjobs.bg/forum/topic_648/istinata-za-ra-otodatelite
 Grinning

# 268
  • 42.016399,23.101179
Добър вечер,
Мама Цоцоланка, днес не съм била по Струмско, а и колата хич не ми е дамска и симпатична, а с доста големи габарити според мен. Sad Виж в събота и неделя ходих, в събота с Деси търсихме кафе с детски клуб, че ни бяха излъгали че вече има такова  в Струмско, а в неделя ходих до Техномаркет. Laughing
Кате, я кажи точно в кой хотел сте били във Велинград. Ние другият месец или януари евентуално мислим да ходим, ама още се двоумим между СПА хотел РИЧ и СПА хотел ОЛИМП. Ние искаме и Вики да водим, и търсим с детски басеин задължително и евентуално със закрит детски кът с аниматор. Laughing

# 269
  • благоевград
Здр моми4ета аз малко зачезнах но бях по софия  newsm49
аз моята окраса днес я спретнах и в нас е мн коледно Close-mas: въпреки 4е днес бе голям пек навън    Nature Sunny

Имам една молба търся си почасова работа без значение каква ако имате познат който да предлага нещо имайте ме предвид и споделете . bye

Ето ви нещо за повдигане на настроението.

На балкона на г-жа Страст

Следобедното слънце близваше балкона

настанена в стол, с крака на перваза

Госпожа Страст отпиваше кафе без захар.

Обичаше го горчиво заради сладостта на живота и.

На ръбчето на пепелника се бе подпряла димяща цигара,

с отпечатък от червило.

Оставяйки порцелановата чаша на масата,

ръката и грабна тубичка с крем, изстиска количество на ръката

и намаза деколтето си с плавни движения.

След това повдигна крака си нагоре размазвайки крема

по цялата му дължина, за да не ревнува намаза и другия.

Госпожа Страст обичаше да я наблюдават,

и сега усещаше очите по себе си.

От мисълта зърната на гърдите и направиха опит

да пробият платът на сутиена и.

Обожаваше да се пече по бельо,

не по бански а именно по бельо,

понеже по-секси и звучеше.

В този момент десет чифта очи наблюдаваха

красивата съседка и всеки чифт мечтаеше,

да е на мястото на крема по тялото и,

на кафето в устата и,

на цигарата между устните и,