Отговори
# 270
Честита Коледа, милички!

Желая на всички здраве, щастие и любов!

# 271
Честита Коледа!
Бъдете много здрави и нека любовта и щастието бадат жаши постоянни спътници!!!

# 272
  • там където ме зове сърцето!!!

# 273
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Имен Ден ,
Хриска!!!

Бъди здрава , умна ,
 щастлива и все така красива!!
Радвай мама и тате
 с успехите си !!

Честит празник , на всички именници!!!

# 274
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ МОМИЧЕТА!

Бодливка, Честита ти рожденичка! Да е здрава, весела и умна Дари!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, Клео!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ Heart Eyes
Със здраве да си носите хубавите имена!

# 275
Честито Рождество Христово!

Любов и мир в душите,сърцата и домовете ни!

Честит имен ден,Хриси! Бъди здрава,все така борбена и продуктивна!

За теб  Wink: http://www.vbox7.com/play:9789dc41

Честит празник на всички именници!

A сега да ви почерпя за вчерашния рожден ден на порастналото ми момиче! Благодаря от сърце на всички за прекрасните пожелания! Hug Heart Eyes Hug

Нядявам се храната от вчера да е послегнала,за да имате място за още,а и почерпката е съвсем в тон със заглавието на темата.. Mr. Green

# 276
  • София
БОДЛИВКА омазваща почерпка ... благодаря. hahaha
Честито на именяците и честито Рождество на всички!Нека има здраве , мир и сговор в домовете ви!

# 277
  • Варна

ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ,
ДРУГАРЧЕТА ДОБРИЧКИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ НИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!!

Честит вчерашен рожден ден на Дари!!!

# 278
Честита Коледа, момичета Hug Желая на всички здраве, щастие, любов и много късмет  bouquet

Хриси, честит  имен ден, мила  bouquet Пратих ти смс, понеже не знам дали не спите Grinning

Бодливка, честит рожден ден на патерица на Дари  bouquet Да расте все така красива, умна и усмихната  bouquet

Неда, май ти беше писала за захарта и маята. И аз като теб спазих указанията на производителя и не захарта и солта нямаха директен достъп до маята, сипах я последна в кладенчето като бях разбъркала всичко. После сложих питката във фурната на 50 градуса, седя може би половин час и повече и набъбна много/това по съвет на майка ми/. Само че чаках тя да ми донесе дренчето за късметите, та после ги набодохме директно отгоре, достраша ме да меся отново питката, да не би да не се надигне newsm78 Ама стана много хубава ,даже свеки ме похвали Mr. Green Ни еси бяхме разпределили манджите, от майка ми боба, от свеки тиквеника, аз питка, сърми, ошав и ашуре правих, много хубаво стана също, за първи път ми харесва жито Laughing На мен се паднаха евро парите, на къщата здраве, на Богородица доларите /май ще се вдига долара пак Laughing /, на Ели се пада да учи, на Ники къща Grinning Казвайте на вас какво се падна Flutter

Ни еднес пак чакаме гости, ще бъде импровизирано, кумците ще идват, та отивам да метна пържолките във фурната Sunglasses

Весела Коледа  bouquet

# 279
  • Варна
Мишленце, браво!!! Добре си се справила!

На мен снощи от питката - парата! Направо не повярвах. Явно пак ще вдигат учителските заплати! Mr. Green hahaha А днес от баницата - бяха ни на гости родата от Т-ще, падна ми се , че децата ще ме радват, на големия-парички, на малкия-издигане в службата, това го тълкувам като преминаване от яслената в градинската група, живот и здраве...

# 280
СирЕнке, много ми е смешно това с издигането в службата на малкия , едвам се сдържам да не се изхиля, че Ники спи до мен Joy

Пожелавам ти да вдигнат най-сетне учителските заплати както подобава. Че и всички останали Mr. Green Много хубави късмети са ти  се паднали, дано наистина само да те радват децата Hug

Я да питам, вие баницата с късметите на Коледа ли я правите по принцип? Ние на Нова година и затова ми е чудно...

Забравих да кажа на мъжО късметите какви бяха Laughing Къща и обучение Joy Той дълго се чуди на какво ще се учи още, предполагаше нещо във връзка със строителството, но в друга насока, обаче аз си го тълкувам като обучение в домакински задължения hahaha Всеки както му изнася Joy

# 281
  • Варна
... но в друга насока, обаче аз си го тълкувам като обучение в домакински задължения hahaha Всеки както му изнася Joy

Тъй, тъй, ТИ правилно го търкуваш! hahaha Mr. Green Hug

На нова година въртим баницата с късметите, но родата то другата страна бяха дошли и решихме да направим всичко по план.Макари  по-рано. На нова година пак, макар за първа година да отиваме на заведение с мъжо. Дано не се разочаровам. Confused

# 282
Честита Коледа мили момичета!Нека топлина и уют озаряват домовете ни и любовт окрилява семействата ни!

Честит 3ти Рожден Ден на сладката бъдеща как Даринка!Да е здрава и усмихната и много да помага на мама със сестричката! Hug

Клео бъди жива и здрава!

Моята питка стана доста несполучлива.Аз я правих по една форумска рецепта със сода и бакпулувер.Абсолютно постна без мая.Показаната на снимката беше умопомрачителна питка,моята стана да не ви разправям каква ooooh!,но на вкус беше приятна.Просто си мислч че содена питка неможе да стане по друг начин освен сбита и неугледна,на снимката май са снимали някоя друга Rolling EyesИ такаааа .... парата се падна в баща ми,на нас с Хрисето - късмет имаше още здраве и дълголетие,ама незнам къде отидоха те Thinking Досега освен пара нищо не бяхме слагали в питката,ама този път реших да сложа и тъй като нямах дрян сложих прост листчета надписани Blush
Късметите и ние в новогодишната баница слагаме.

Днес беше дне богат на емоции за Вяра.Посрещна дядо Коледа и му издекламира стихчето на Галита Wink,получи прахосмукачка.Сестра и именничката проспа това височайше посещение,но получи дооооооста подаръци Wink Вяра опокрай гостите и подаръците неможа да заспи на обяд и одеве към 19:30 беше каталясала и я изкъпах и заспа на часа.
После ако стигна ще пусна снимки.

Весели празнични дни!

# 283
Дес, честита ти именничка, да ти е жива и здрава, винаги засмяна Heart Eyes За питката не се ядосвай, и аз вече не се лъжа да я правя без мая, иначе става на подметка. Майка ми винаги на подметка я правеше, така че имам опит с ядене на содени питки Sick Бабата на мъжО / Бог да я прости/ ме научи да правя питка с мая за бъдни вечер и оттогава приключих с дългогодишния опит с подметките Simple Smile

Току-що се премерих на кантара и съм в потрес Cry 4 кила съм качила за последните 2 седмици Tired От утре съм на диета пак Rolling Eyes Така и така пържоли останаха от гостите днес, така че Дюкан здравей отново ooooh!

# 284
ДЕС, честит имен ден със закъснение на малката принцеса Хриска !!! Heart Eyes
вчера забравих за именния ден на твоята сладурка Embarassed

За питката, както ти е казала Мишленце не се ядосвай!
При мен съм забелязала, че когато много искам нещо да се получи - не става,
а ако го направя в последния момент и набързо става по-сполучливо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт