Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 131
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
buba_85  как сте с малката  кукла тази сутрин Hug

Добре сме,малката бръмка тук на баба си и баща си.
Jeni_vr Изчисти си съобщенията малко,не мога да ти отговарям понеже ти е пълна пощата.

# 166
Галка, ходим, ходим. Ако си решила да излизаш днес, звънни един телефон да пиеме по 1 кафе.

# 167
Скорпионка ами оставям си го включен иот време на време проверявам кой какво е писал Simple Smile поддържам темата да не изостава хахаха   Joy

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:59 от Mamma

# 168
разгледах албума, но май не успях да позная никой. Аз съм учила в ТТР, випуск 1998.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:59 от Mamma

# 169
dani777 Аз съм учила в Химическия,а и съм по малка 2004г. съм завършила.
Скорпионка много хубави снимки си качила.

# 170
Скорпионка много хубави снимки си качила.

Благодаря smile3525
И на мен по цял ден ми е включен компютъра и от време на време поглеждам Joy Joy

# 171
благодаря за подкрепата, разгледах албума, но май не успях да позная никой. Аз съм учила в ТТР, випуск 1998.
Каква паралелка си била че и аз там съм завършила Випуск99 Банкова дело?
Мамчета как сте вие?Аз редовно ви чета но или нямам време да пиша или просто нямам какво да  напиша Embarassed!
Приятна разходка на всички
А и аз ще кача снимки довечера в албумчето дано само да не е късно!

# 172
Здравейте имам въпрос къде и как мога да изпратя и мои снимки

# 173
Привет!

Нещо май изпуснах нишката къде се качват снимки за новата тема, но качих една актуална за Ивана в "Децата ни". Дано да свърши работа  Embarassed

Какво ще правим с коледното парти? Аз мога да запазя маса за Славянски кът 1, защото ми е под офиса и вътре е приятно и ....вкусно. Понеже няма други предложения за сега, ако искате да уточним дата и час и да ревервирам  newsm78

Hug

# 174
успях да кача една снимка но без име това е дъщеря ми Ивана родена на 27 март 2008 година

# 175
Здравейте мами, ама сте се разписали леле...не може да ви изчете човек.
Скорпионка страхотни снимки- и да знаеш, че страшно много ти отива да си бременна- направо цъфтиш  bouquet
irinastavreva добре дошла при нас Hug Ивана е невероятна, а какви очи само- да потънеш в тях, да ти жива, здрава и много, много да ви радва
dani777 ами пусни ти снимки, може пък ние да те познаем  Mr. Green
Ние излязохме днес на разходка, но бързо си свършихме задачите и се прибрахме, че много силен вятър излезе #Cussing out
Аз от снощи съм се разровила в нета да търся решение как да откажем малката да си смуче пръста- та ще купувам някакъв лак ( Даум Ексол) който се маже на пръстчетата и те горчат, но ще комбинирам и с друг метод. От сутринта и на двете палчета съм залепила лейкопласт...в началото щеше да ревне, но и ние с мъжът ми си залепихме, за да й покажем, че мама и тати също имат такива лепенки  Mr. Green та до обяд изкарахме някак...нооооо като я сложих на обяд да спи и като ревна- ужас, тя е свикнала да се приспива с пръст в устата и сега е ад. Дано скоро да го преодолее, ако някой има опит с това нека да сподели.
Айде лек ден от мен   bouquet

# 176
  • в полите на.... Балкана
Simple SmileЗдравейте,сега се включвам! Предстои ми скоро раждане -18.12 ми е термина,второ раждане,ако има бъдещи майки около тази дата можем да споделим опит!

Здравей, yanchik! Моят термин е само седмица след твоя - на 25.12.2008г. Това ми е първа бременност, чакаме момченце. Ходя на консултации при д-р Цеков. Ти какво детенце чакаш?   bouquet

# 177
  • в полите на.... Балкана
Здравей,Meryl Simple Smile,и аз чакам момченце,но по всяка вероятност няма да си дочакам термина.Ходя на консултации при Антимова,за раждането не съм се уговорила с никого.За първото ми раждане се бях уговорила с Партовска, с малки изключения съм доволна,родих 2 седмици преди термина-момченце.Сега реших никой да не уговарям,макар че ми е притеснено.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 15:25 от yanchik

# 178
Bubeto* навремето и аз така съм си смучала пръста и докато не се отказах сама в 4 клас нищо друго не ми е помагало.Дано и при вас да не е така!
При мен са пробвали и с люта чушка и с горчиви разни работи, но не ината си е инат и това е.
Накрая като голяма ми казаха че ще ми изсъхне пръста и аз тогава чак се уплаших и спрях!
Тя Малинка биба не ли смучала или направо на пръстите се е научила?
Калоян също се опита така като бебе на още тогава му попречихме с триста зора и така ни биба ни пръст.

# 179
Привет и от мен.
irinastavreva,Скорпионка ,прекрасни дечица(и мами разбира се  Grinning )
Bubeto*,успех с начинанието Peace
Иванчо пак е кисел,сърбят го венците,всичко слага в устата и само мрънка.Утре ще ходим на коснултация,ще питам доки да каже за някакъв гел,вие мажехте ли с нещо венците на вашите малчовци?Айде отивам,че пак недоволства Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт