Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 144
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Хей buba_85  игри ли бяха да  Laughingги  опишеш чудо и пак ефекта беше супер сега нанкаме ДЪЛБОКО Hug

# 151
ninicho  хахаха,ми аз мойта така я преметам като се сабуди,правим гимнастика и какво ли не.Издържа 1час и половина и после заспива.Радвам се че най на края сте заспали.
irinastavreva Радваме се че пишеш.дано имаш време по-често да се включваш.
Аз по цял ден съм на линия във форума   Blush ама какво да правя,седя си вкъщи и за сега ми казват да си гледам детето само.

# 152
  buba_85  да това с гимнастиките при нас вече не е толкова ефикасно защото не е толкова малък Мартин  Simple Smile докато беше бебе нямаше проблем но сега е по голям и си иска много тичане а сега като се налага повечко  в къщи да стои и той милия няма къде да си изразходи енергиятя Grinning но чакам да му мине напълно настинката пък ще го извеждам в слънчевите дни Laughing
Да се надяваме че утре ще е слънчево  Sunglasses и дано по топло

# 153
Нашта още не е проходила,но и тя е доста енергична.На едно място не седи,освен когато спи  Joy За гимнастиката го казах като за нейната възраст,нормално е племеника ти да го влекат други неща  newsm10

# 154
ami ne se se6tam koq si  newsm78 no vidqh 4e si mi snimala ka6tata i za tova

# 155
Не си ме виждала за това,но значи сме комшийки.Аз съм жена на Данаил Стойчев ако знаеш него.Как ти е пълното име?

# 156
Ето две комшийки се намериха (евентуално) Laughing а да има някоя към кемера да живее  Hug Sad да си ходим на гости на по кафенце  lalalalaи на малко клюкини  Party

# 157
здравейте на всички, аз съм от Враца също и имам дъщеря на 1,5м. родена е на 02/07.2007г. интересувам се от частната ясла в града къде се намира, колко е на месец и дали сте чували как е там от други мами, доволни ли са итн. искам да я пускам моята принцеса на пролет ама хич не ми се ще дае е в държавните ясли пълни с болести, все децата си идват гладни и изподрани и паднали, бутнати, охапани  все едно са  били на война.
И моята малка кукла е на 02,07,07  Wink
Добре дошли на новите попълнения.  wavey

# 158
Петя ние нашия го мъчиме на месните, зеленчуковите не ги иска много ама успяваме по някое картофче да го излъжем да хапва, даваме кисели, кашо ( слънчо) обича много пасиран банан, сокчетата са задължителни в менюто и от 2 дена му намачквам бисквитка с кисело мляко, много му харесва и най важното кърма поне 2 пъти на ден ако откаже някое ядене и по често храненията са ни до 5-6 максимум 7

# 159
irinastavreva,добре дошла! Wink

# 160
Здравейте на новите мами и проектомами Grinning
Никой ли не знае дали от някъде мога да купя повече АМ Лактана по цени на едро? Thinking Ще съм благодарна за всяко едно мнение Hug

# 161
Здравейте момичета.
Много благодаря за отговорите. Hug

Не съм ви чела, за което моля да ме извините. Успях да хвърля око на последната страничка.

Мишенце, за съжаление от тук няма как да ти помогна за млякото. Имам познати в тази свера, но ще мога да ти дам отговор чак края на декември.

Бубето123, от личен опит мога да кажа, че няма особена разлика от частните ясли и от държавните. Разликата е в отношението може би, и от обстановката. Малката беше на частна ясла в София и болестите си бяха както на всякъде.

Много юлчета има тук. Моята кукла е родена на 14.07.2006г.

Ето и няколко снимки от мен, да се запознаете с малката Ема. Нищо чудно да намеря познати тук. Wink
http://bambinata.multiply.com/photos/album/6/6

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 22:54 от Ронка

# 162
Ронка, аз познавам едно момче от снимките, май ти е брат. И Страшко го познавам, някога ходехме в Буркана, но това е друга тема. Много е сладка Ема.  Wink

# 163
хей маменца добро утро Simple Smile
днес е по- топло като че ли Grinning
Многе е сладичка Еми Laughing

buba_85  как сте с малката  кукла тази сутрин Hug

# 164
Добро утро и от мен   bouquet Най накрая намерих време и качих малко снимки в албума с нашите деца( smile3534 Веске)
не можах да намеря по подходящи защото не знам как да сваля новите от апарата Embarassed Embarassed
Днес наистина се очертава малко по топъл ден , дано само да не задуха вятър като вчера . Докато се надръндихме да излезем и то се беше развалило времето и си останахме  Sad
Ходите ли мамчета още на кухня бре като се поразвали времето  newsm78
Лек ден  Peace

Качих малко снимки и в :аватари и други снимки

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 09:50 от Скорпионка

Общи условия

Активация на акаунт