Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 138
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Аз само снимка на детето, че е фотогенично, за мен без коментар.
Петя, Валя нямаше и годинка, когато започна да ближе гумите на количката, когато сме се прибрали току що. И картофи я заварих да ближе веднъж.  ooooh! Неприятно е, но сега ми е смешно. Но аз до към годинка съм преварявала, докато открих Девин изворна вода, улеснява всичко.

# 136
Аз да си призная с второто не съм изварявала нищо  Embarassed миех шишетата с вряла вода и така. А с първото знам ли някъде до третия месец защото бях (и все още съм си ) много разсеяна и ги забравях на котлона и те се стопяваха до неузнаваемост , и след като съсипах така 4-5 шишета спрях

# 137
Здравейте мамчета Sunglasses днес е сланчево и много студено а пък и аз чух за този вирус тъй че днес ние ще останем с племенника у дома
Че тъкмо в петък  ходихме на преглед да видим може ли да ходим на градина тъй като моят племенник се беше разболял и беше вкъщи известно време и май ще го водя на баба му че имам куп задачи днес и после веднага в нас   chef да хапва и да ляга
А за преваряването на водата и аз с племенника някъде към годинка прецених че може да му давам ДЕВИН розовата до преди това не смеех
Маменца лек ден Laughing слагайте сланчевите очила ако ще излизате Sunglasses

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 09:42 от ninicho

# 138
Аз също не съм преварявала много,много Blush Мия ги с вряла вода.А относно водата за пиене месец и половина само преварявах вода и спрях.Аз също давам Девин изворна.

# 139
Simple SmileЗдравейте,сега се включвам! Предстои ми скоро раждане -18.12 ми е термина,второ раждане,ако има бъдещи майки около тази дата можем да споделим опит!

Здравей, yanchik! Моят термин е само седмица след твоя - на 25.12.2008г. Това ми е първа бременност, чакаме момченце. Ходя на консултации при д-р Цеков. Ти какво детенце чакаш?   bouquet

# 140
Мами, познавате ли някоя бременна жена или току- що родила, да и подаря сумати дрешки от Тамара?
Моят термин е на 25.12.2008г., но ние чакаме момченце  Simple Smile

# 141
здравейте и ние даваме изворна вода, а шишетата не ме мързи и мисля да си ги превярявам или да ги мия с вряла вода докато ги ползваме

# 142
afroditka1783 ,докъде стигна със захранването?Аз съм още на плодово пюре.Резултатите от изследването са готови,на Иванчо нищо му няма  newsm44

# 143
Браво на Ванката- мъж и половина Hug
Някой знае ли може ли да се взима на едро АМ Лактана Био и ако да от къде??? Спирам да кърмя, че трябва да почвам едно лечение  Cry Cry Много ми е тъжно обаче друг вариант няма Tired

# 144
На нас нещо плодовите пюрета ни дразнят стомаха.Спрях ги,5 дена се видях в чудо.от 3 дена не ги давам и всичко е наред и заспиваме и спим като белите хора.

# 145
Браво на Иванчо и аз селдя доколкото успявам какво пишете Simple Smile
Моето племенниче не иска да ляга да спи Grinning не мога да го излажа да заспива Grinning
Уффф това захранване е голяма мъка добре че с Марти племенника се казва тъй  но вече отдавна сме мснали тозе период Laughing

# 146
здравейте на всички, аз съм от Враца също и имам дъщеря на 1,5м. родена е на 02/07.2007г. интересувам се от частната ясла в града къде се намира, колко е на месец и дали сте чували как е там от други мами, доволни ли са итн. искам да я пускам моята принцеса на пролет ама хич не ми се ще дае е в държавните ясли пълни с болести, все децата си идват гладни и изподрани и паднали, бутнати, охапани  все едно са  били на война.

# 147
Браво на Иванчо и аз селдя доколкото успявам какво пишете Simple Smile
Моето племенниче не иска да ляга да спи Grinning не мога да го излажа да заспива Grinning
Уффф това захранване е голяма мъка добре че с Марти племенника се казва тъй  но вече отдавна сме мснали тозе период Laughing
Хващай го на игри може пък да се измори и да заспи.

# 148
bebeto123 здравей, и добре дошла отново  Hug Заповядай инфо относно яслата http://forum.vratza.com/index.php?topic=4128.0;prev_next=next   

# 149
Здравейте,момичета!Отдавна съм регистрирана но все не ми остава време да се включа.Да се представя казвам се Ирина и имам две деца ,момче Евгени на почти 5 години и мимиче само на 8 месеца

Общи условия

Активация на акаунт