Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 140
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
yanchik добре дошла  Hug има 2 мами, на които термина им е около Коледа, иначе на повечето от нас децата са родени или миналата година или тази, има разбира се и с доста по-голям опит Laughing
Като гледах новините се успокоих- тук направо не е валяло сняг в сравнение със София  Simple Smile
Лека, мека и топла нощ ви пожелавам   bouquet
mishlence само гледаш, а не пишеш как си ти и детето? Simple Smile

# 121
yanchik добре дошла колкото повече толкова по весело, ние вече сме крави с теленца  Laughing  Laughing без да се обиждате ама понякога имаме и ние нужда от по опитни

# 122
yanchik,ninicho   welcome  Hug
Ние с Иванчо сме по-добре,само чакам да излезе резултата от микробиологията,че в петък не беше готов.Вчера сняг,днес слънце,обаче е студено гледам локвите замръзнали.

# 123
yanchik,ninicho Момичета кажете по нещо за себе си вкой район живеете,каквото поискате.Може някоя от нас да живее във вашия район.

# 124
Здравейте мами  Simple Smile
днес денят е страхотен въпреки че си е студеничко  е сланчево и приятно Sunglasses
Аз все още нямам бебче но това не означава че не искам Laughing но всичко с времето си нал Wink
Гледаме се често с племенника на практика ние с моя маж го гледаме
Затова съм в този форум никога няма да науча нешто излишно Wink

# 125
Здравейте,ние излизахме малко на разходка.Нашата мома си проспа разходката.
Как сте вие,днес няма никой във форума?!

# 126
Без да ставам досадна.. 10-та страница наближава, а имам съвсем малко снимки. Да не стане после ама аз тази снимка не си я харесвам..  защото ще сложа каквито намеря.

# 127
Пратете снимчици на Веселка. Тя трябва да намери време да ги обработи, а знаете, че с дете това не е лесна работа.
И да ви кажа, да пазите децата, че днес една приятелка, водила нейното в бърза помощ. Тръгнал е някакъв вирус, болки в корема, повръщане, разстройство и днес цял ден в спешното са водили деца и са им пускали системи. Ние мислехме да излезем, но като го разбрах това и се отказах. Дано няма лоши новини в нашата темичка.  Praynig

# 128
a какви трябва да са снимките  newsm78 Embarassed в смисъл сегашни или по стари

# 129

Вижте какви бебчета намерих Simple Smile сладури

# 130
a какви трябва да са снимките  newsm78 Embarassed в смисъл сегашни или по стари

Важното е на теб да ти харесват. Peace

# 131
На снимката(те) трябв да те има твоето лице и лицата на децата.

# 132
Ахааа,трябвало и мамите да са на снимките,все нещо не съм разбрала Rolling Eyes
Да питам,до кога изварявахте шишетата?Аз мисля още месец и да приключвам със стерилизацията Thinking

# 133
  • в полите на.... Балкана
Аз мисля че до към 6-я месец ги изварявах ,но давах на бебока преварена вода до към годинка.

# 134
Когато започна да си яде обувките, спрях да изварявам, каквото и да било. Просто спрях да виждам смисъл в самата процедура, пък и нали трябва и някой друг микроб да глътне, така за имунитет  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт