Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 122
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
и аз се интересувам от педиатьр

# 196
Аз малко ша запитам къде е този Славянски кът 1

ninicho За педиатър - ходим при д-р Гешева (частно ) а иначе си имаме и лична лекарка , но я ползваме само за консултации (мерене , ръст , направление и така).От Гешева съм много доволна  Hug

# 197
Здравейте момичета!

Муциту, благодаря за кафето, много добре ми дойде. Wink

За педиатър чувам добри отзиви от приятелка за д-р Бисер Тодоров. Личен опит нямам, доколкото знам ходи при него на частно.

baby, много ти е сладък племеника, а малката кукла е голяма чаровница.

Гледам и гениколози обсъждате. Скоро не ми се е налагало да ходя при такъв във Враца. Но няколко пъти съм ходила при Антимова, страхотен човек и специалист. Много жалко, че вече не работи в болницата и не изражда.

И тук при нас е доста студено. Дано не завали следобед да излезем на разходка.

Хубав ден!  bouquet

# 198
yanchik, Аз не познавах Цеков преди да забременея, но мъжа ми го познаваше. Освен това, препоръчаха ми го много приятелки. Заради него ще родя в Мездра, ако си работеше още във Враца-щях да родя тук.
Бременността ми върви много добре, не съм имала никакви проблеми. Единственото, което ме притеснява, е че качих много килограми и продължавам да качвам. Wink
Ти къди и как реши да родиш? Аз искам да си родя нормално.  Simple Smile

# 199
yanchik за Цеков мога само да ти кажа че в 4м не видя че съм бремена ти прецени

# 200
yanchik за Цеков мога само да ти кажа че в 4м не видя че съм бремена ти прецени
OK, моята бременност я видя още в 7 г.с., когато отидох за първи път при него. Simple Smile

# 201
За Цветкв мога да ти кажа само едно провери  си в пресата каки случай има често
Моя приятелка ражда при него    ще го оставя без коментар
 избора си е твой и все пак поинтересувай се сериозно защото има какво да научиш

# 202
Мимка, не спях тогава защото Миша е много неспокойна нощем и ставам и лягам през 15-20мин. От една седмица я местя да спи при мен на леглото като почне да ми омръзва да ставам... и така... Не знам до кога ще е така, но се надявам скоро да почне да спи без да мрънка за бибероната. Tired Недоспала си ходя непрекъснато smile3507

# 203
no az kato otidoh izobshto ne vidq che ima bebe i mi izpisa hapcheta edin kup i tezi hapcheta predizvikaha kontrakcii i za malko da rodq ta v bolnicata na injekcii i sistemi i bolki i chudo ta dokato stigna do tuk samo maki i oshte ne se znae dalinqma nqkakvi uvrejdaniq za bebebeto koito ne mogat da se otkriqt sega a eventualno sled rajdaneto taka kazaha 4e hodih v sofiq na izsledvaniq

# 204
МиШеНцЕ Моята Мишелка стана на 1г и се броят на пръсти нощите в които съм спала малко по спокойно . Напълно те разбирам. Аз от недоспала се превърнах в подлуднала .А това с местенето при теб си е направо нож с две остриета , като се научи там да спи после е мнооого трудно да отвикне  ooooh! Казвам ти от личе опит  Peace С Василена такива проблеми имах с това заспиване и въобще със спането , че сега с малкото си знам . Спане само в кревата без излишно разнасане в стаята .

# 205
Момичета май нещо се недоразбирате .
Едната говори за Цеков,а другата за Цветков -това са два различни доктори  Hug

# 206
Маме,мале толкова народ във форума на веднъж отдавне не е имало.Браво  newsm10
За сладкиша бих те почерпила,но не ми хареса как стана,като свършим ремонта ела на гости,ще направя един.
Относно раждането в Мездра.Аз съм от там имам познати в болницата постоянно ми казваха да ходя да раждам там,щели да ми обърнат внимание,но аз не исках.Като база казват че било много хубаво,като доктори не бях чувала добри отзиви и за това просто си родих тук.Не съжалявам,всичко мина ок,не съм плащала на никой нищо и всички се отнасяха добре с мен.Meryl Ние ти даваме мнения,но ти си решаваш,знам колко е гадно по някога като всеки те затрупа със съвети след като си решил нещо.
За педиатър ние сме при Якимова,не ми се е налагало до сега да ползвам някакви по-специални услуги от нея.На консултации само си ходим за сега,не мога да кажа по специално мнение.
Иначе казвайте мнения дали сте съгласни с дата час,има ли предлойения за друга дата или час.Предполагам доста банкети ще почнат по това време и трябва от сега да се организираме.

# 207
Аз малко ша запитам къде е този Славянски кът 1

Под офиса ми Joy Шегувам се- отстрани на Пощенска банка, до Ловното.

Преди малко проверих за 20.12. за сега за обяд има места. Само да кажа, че по принцип 20-ти ще е официален работен ден заради 31.12. , та тези които са на работа, да не ги възпрепятства това. Ние взехме решение да не работим, но за другите-незнам...........

# 208
Супер сте го замислили за срещичката. За съжаление аз няма да мога да присъствам, защото тогава пътуваме за Бг.
Но се надявам по-натам да има още срещи, удоволствие ще за мен да се запозная с вас! Simple Smile

За неспокойния сън на малките нямам личен опит. Но съм чела, че от преживяното през деня. Някой деца са по-емоционални и  с не съвсем укрепнала Нервна система и през нощта изживяват емоциите от деня. Отминава, но кога при всяко дете е индивидуално. Уж към 3-тата година.
Хомеопатията и в случая е добро решение. Хубаво е да се опита, поне със сигурност няма да нарведи.

# 209
http://www.kids.souee.org/index.php?section=2
Вижте този сайт,може да е полезен докато си стоите вкъщи с децата.Докато търсех лабиринти за отпечатване попаднах на него.

Общи условия

Активация на акаунт