Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
-
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
В Израел се прилагат различни мерки за пестене на вода, като например забрана за поливане на градини, използване на капково напояване, забрана за използване на пръскачки и съвети за пестене на вода в общините. Тези мерки са въведени поради критичната ситуация с водата, като нивата на водоемите, като Кинерет, са много ниски.
-
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
Дозаторите за вода са устройства, които се монтират на кранове и имат за цел да създадат усещане за по-силна струя вода, отколкото се използва в действителност. Те могат да регулират водния поток, като помагат за пестене на вода. Тези устройства са разнообразни и се използват предимно за спестяване на вода.
-
Какви са различните видове кремове и как се приготвят?
-
Какво е толерантност и среща ли се в България?
нов късмет - с надежда за дъжд
и очакване за пълен Кинерет 

за темата, а дано Кинерет се напълни, че без вода лошо 
по тоя повод Vikula(извини ме ако не съм изписала вярно ника за това питах за бацек филос- да си спретна баничка
най-важното открих в нашия град
и без това малката се уди 100 пъти та може и да му го махна скоро .
Всички черпят с някви вкусни неща за ядене (Бог да Благослови Фитнеса ) , аз ще ви почерпя с две снимки
Много се харесва, обаче тук израелците не могат да запомнят думата баница, и казват българската пащида - пащида е вид пай, приготвен от тестен продукт, сирене и още нещо и в Израел правят много вкусни такива:
тук е проблем, макар че през октомври валя... и друг път сме споменавали, че има липса и Кинерет е с много ниски нива
Ако не вали дъжд, част от градинките ще пожълтеят
я, дай подсказка 

Идваха и у нас да продават , но бях сама и не купих.Не е моя работа това.
Всяко нещо с времето си значи ...
Т.е. проблемът е за парковете и за местата, където няма капково поливане. За съжаление намерих статия само на иврит: 
Да уточня - рожденият ден на детето беше преди седмица, но тогава празнува с деца, а сега - с възрастни. Рожденикът вече забравил, че има празник