Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Бебешките гащеризончета струват 22 лв. за 3 бр. и 43 лв. за 6 бр. Цените на количките за бебета варират, като моделите Chicco Trio Tour 4 и Trio 4 me включват количка с летен и зимен кош, столче за кола, зимно чувалче и дъждобран. Други модели като Duo CT 0.2 не включват зимен кош, но продавачката препоръчва бебешко столче за кола за първите месеци.
-
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
-
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са критериите за стерилна урина и какви са резултатите?

страхотен пост!

та се разнообразявам с мандаринки
както се пее в една песен
От следващия месец си оставам в къщи и ще имам мнооого време да си бъбрим (или поне така смятам)
та сега пак започвам на ново. Добре дошли на всички нови мами.Аз малко се по изгубих но иначе си ви чета всеки ден.Сега малко да се оплача, моята хрема се оказа че е синузит и вече втора седмица се боря с него.Ходих на лекар и ми изписаха антибиотик и още два вида лекарства за изчистване на секрета.Много ме е страх от тези лекарства но доктора каза че в 34 седмица вече не е опасно да се пият ,не пречело на бебето.Имам му доверие но въпреки това ме е страх.Знам че без антибиотик няма да се оправя защото не е изстинка и затова започнах да го пия.Може ли някой да ми каже как вреди антибиотика а и други лекарства на бебо, какво могат да причинят, аз мога ли да усетя по рано и да ги спра.Те са за 7 дни но мисля да ги пия 5 и после на народна медицина да продължа.Ако някой знае някакво лечение нека каже.Иначе сме добре бебка е много активна дори на моменти си мисля дали нещо не я притеснява че много мърда, тресе ми целия корем.
а аз усещам почти всеки ден как бебка също се обръща,вече и е тясно и при обръщането усещаш дори лека болка и едно приплъзване, след което корема ми се мести на ляво на дясно докато се нагласи и спира, много е забавно
Явно палавка ще ни е момата, ще прилича на батко си нали ще са една зодия.

, обаче открих че като си попутна корема или го натисна няколко пъти където са му крачетата и ме подритва след малко, пробвай да го разбуташ леко
/. На 10 декември отивам да ми издават 45 дневния, а днес ми пуснаха стандартните изследвания за кръв и урина, ще видя другата седмица кога ще отида да ги пусна.