Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 473
  • 631
  •   1
Отговори
# 555
е да, ама Лили без бой не ще да спре да пее bowuu
Честито на победителя!

Тази тема беше много по-приятна, въпреки борбЪта, запазиха веселото насторение мъжете Simple Smile
Ще го помня този плейбоски конкурс!
 smile3501 smile3501 smile3501

# 556
Имелда, тука стана като оная история, дето Лили Иванова трябвало да се оттегли и да даде път на младите, щот от нея не можели да се вредят и да блеснат.
има съществена разлика ,Тони Сопрано съвсем не се оттегли,детронираха го

# 557
Имелда, тука стана като оная история, дето Лили Иванова трябвало да се оттегли и да даде път на младите, щот от нея не можели да се вредят и да блеснат.
Дона както винаги е точна и ясна.Всички участници бяха готини,но спечели най-достойния според мен.Тони е достоен участник и винаги ще бъде в тази категория.Честито,Марадона!

# 558
Seltakis , излагаш ми вота.
Очаквам официалното Приветстващо слово на Победителят, но и вдъхновяващите думи на загубилите, човъркащи в щастието му от алтернативната преса.

# 559
Е време беше  Peace

# 560
Сопрано, казвах ти да си обръснеш гърдите.

Селинджър, гордея се с теб, наздраве.

# 561
Е време беше  Peace
И кво?

# 562
Сопрано пожизнено е плейбой, не се излагайте. Селинджър е младо агне още, но ще го опраим.  Laughing

# 563
Ох, най-после свърши.   341uu Честито на победителите и победените, важна е наздравицата накрая.

# 564
Не мога да повярвам!  Невероятни сте! Кой сега е номер 1? Simple Smile
Ще трябва да си сменя ника си с нещо подобаващо. Порфирио Рубироса може би...Или да си сложа на ухото малка златна обица с формата на плейбойското зайче. При всички положения ще ми трябва нов, луксозен и голям тефтер, където да записвам бройките.

Сопрано вдигна мноооого високо летвата, затова сега се чувствам като Стефка Костадинова, в онзи топъл августовски ден в Рим, през далечната 87ма. Едва ли като нея ще мога да задържа толкова дълго титлата. Като гледам конкуренцията, най-вероятно още догодина, короната ще е притежание на друг. Тук е момента да поздравя останалите кандидати - браво пичове. За мен беше фън, надявам се и за вас.

Благодаря на всички гласували и агитирали за мен. И едните и другите го направиха спонтанно, доброволно и добронамерено. Иксам да ви прегърна всички, заедно и по отделно и знаете, че мога да го направя, защото Сърцето ми е голямо, а Силата неизчерпаема!
Радвайте се, бъдете здрави и успех.

И естествено, че ще почерпя подобаващо Simple Smile Наздраве!

# 565
Сърцераздирателна реч....да беше дал некой лев, да ти я напиша като хората!

# 566
Марадона, честито!   bouquet
Битката беше люта и оспорвана, дано победата ти да е сладка.

Чакам си пиенето като дойдеш във Варна Mr. Green

# 567
Селинджър, поздравления!
Все така я давай!

Сопранов, ти пося семената, плейбоят в теб никога не ще угасне.

Селтакис, започвай кампания за догодина от сега. Виждаш, битката е трудна, на моменти брутална, но винаги интересна  Grinning

# 568
Честито, Мара, честито Дона  bouquet

# 569
  • София
И естествено, че ще почерпя подобаващо Simple Smile Наздраве!

Честито Сел  Hug Heart Eyes Hug
Надявам се, че ще си изпълниш обещанието  Hug
Наздраве !!!

Общи условия

Активация на акаунт