Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 105
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
Гласувах
Надя79, защото знам че наистина е много хубава.
Джейн и Барабалекс, защото ми харесаха най-много, от всички останали.

А този конкурс, взе да става наистина жалък. И аз мисля, че има хора, които не им е мястото в класация Златно огледало, определено.
Защото тук доколкото разбрах се гласува за външна хубост.  Peace
Не искам да обиждам никой, ама е много важно, човек да има реална преценка за себе си.  Peace

# 241
  • София
За преди,не знам,не съм била във форума още регистрирана.Казвам за сега.
Имелда заслужава да участва и  да спечели.Ще съм много щастлива,ако толкова натурален човек успее да спечели

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 17:36 от Madam Stasita

# 242
И аз мисля, че има хора, които не им е мястото в класация Златно огледало, определено.
Защото тук доколкото разбрах се гласува за външна хубост.  Peace
Не искам да обиждам никой, ама е много важно, човек да има реална преценка за себе си.  Peace

И чувство за хумор тоже.

# 243
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344832.0 - Темата с предложенията за участници в категориите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344931.0 - И такава с коментари по тях.

Може да намерите отговори на въпросите си, ако ви се чете Simple Smile

# 244
  • София
ЕЕЕЕЕ, крайно време беше да се насочите към правилния обект  Flutter!

Мадам Стасита, благодаря за оценката! Сериозна съм.

# 245
  • София
То е ясно, че е номинрана, но защо точно тя? Сега се сещам, че и на предишни подобни класации е имало по една такава кандидатура.
А конкурсът може да се казва "Златно огледало", но преди се казваше "Мисис БГ-Мамма", ако не ме лъже паметта

Ами как защо? Не е ли хубава? Няма ли чувство за хумор, което може да ни докара до сълзи?  Не е ли истинска bg mamma? Все си мисля, че тази номинация за всичко това...  newsm78  По моята логика заслужава да участва! Номинирала съм я.. и съм гласувала за нея! Сега какво .. нямам вкус ли.. или не разбирам от женска красота?  Tired
Извинявай.. рядко нападам някой, но много ме натъжават такива изказвания...   bouquet (Надявам се да си имала друго предвид и да си криворазбрана)

# 246
абе много хубава тая крава бе  Laughing евала за нея ще си дам гласа.  И успех   bouquet

# 247
Гласувах  Peace.
Летящата крава- страхотна чаровница!
 Djane -  стил ,класика и............. безобразно красива коса  Shocked!
 Estellia- невероятно излъчване и финес!
Има и още, но за жалост- само три опции.
Успех на всички!

# 248
  • Sofia
Кажете кои са с ФШ за да знам дали не съм се прецакала
Един от моите глсове е за Бу, но нея съм я виждала така че тя не ме интересува . Кои са другите? Кажете!

# 249
  • София
Гласувах. Не знаех, че Estellia  е на аватара си  Laughing

# 250
Явно и аз съм се объркала. Съвсем първосигнално си помислих, че в конкурсът  ще се избира хубавица сред хубавиците Hugизцяло по външност.  BlushА то било  красив и интересен форумски образ като цяло  ThinkingВеднага почвам да чета публикациите на всички фаворитки и пак ще гласувам Mr. Green(майтапче)
А сега сериозно- за да са тук само тези десетина мацки от 70581 значи с нещо са спечелили номиниралите ги. Те всички са победителки според мен. Peace

# 251
Инфантилна. Има нещо страховито и диаболично в красотата й.

# 252
  • София
 hahaha, влизате значи в темата, с намерение да ви облее чиста красота и попадате на дебелата грозница, дето даже и с фотошопа не се замазала. И започвате да се питате, идиот или слепец я  е номинирал точно нея? След кратки размисли решавате, че трябва да е шега и продължавате напред по чернобялата линия грозни /красиви - конкурс/шега.

Лилита, когато говориш за определено лице, това винаги е лично. Когато имаш мнение и напън да го кажеш, не се опитвай да си вържеш гащенцата, щото хем ти се иска, ама не ти стиска. Аз не се обиждам, видно е. Толкова много съм се подгравала  и гаврила  и обиждала сама себе си, че никой не може да ме надмине.И участието ми тук  е чиста форма на самоирония.

А иначе е ясно, че заслужавам приз за красавица толкова, колкото Тони Сопрано за кърмачка. Това го казвам неколкократно от началото на номинациите.

# 253
Кравата, Касиди и Надеждица.
И Барбалекс е готина, ама нямам глас за нея.

# 254
  • Пловдив
Летящата и Естелия!Уникални!
Евала,мацки!! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт