Май 2005- Тема 118

• 11 367
  • 205
  •   1
Отговори
# 60
Валя много е хубав апартамента,детската стая е уникална.

# 61
Адри радвам се за тебе!

# 62
  • София

Стига сме го дъвкали тоя апартамент-така съм го направила, т.к. така ми харесва....

Eми като ни показваш снимки се предполага, че трябва да дадем мнение - надявам се не си очаквала всички да ах-каме.
На мен единственото нещо, което ми харесва е кухнята, като изключим черният гръб. Всичко останало е куцо копие на някакви дизайнерски решения, взети оттук-оттам. Сега знам, че ще се сърдиш - но аз си казвам мнението - пак повтарям въпрос на вкус, апартамента си е твой, ти ще си живееш в него и няма значение какво мисля аз /съвсем не се имам за еталон в обзавежданео, въпрос на усещане/.

# 63
  • София
Адри, много се радвам за теб   bouquet Все така хубави новини да има окоо теб   bouquet

Тюх, Вале изпуснала съм снимките  Confused

Гушлева, как върви диетата?  Grinning

Честита ви годишнина с Аги! Много да се обичате, все така да вървите заедно напред и да сте едно сплотено семейство!

ЗА СРЕЩАТА , какво мислите да не резервираме, а направо да се чакаме в Архитектите в 17.30ч?  newsm78  Не мога да отида до там да запазя, а не мога и да запазя в Червената къща, защото не е удобно за всички.

# 64
  • София
Хехе, Валето ми писа на ЛС - само да ви предупредя, тези които още не са се изказали - за апартамента на Валя само хубаво или нищо  Whistling

От много време искам да ви кажа - хубаво е, че тук сме събрали толкова разнородни личности! Само това ще кажа, който иска да разбира.

Въпрос към тези, които ме познават лично по-добре, и не толкова - някога да ви е правило впечатление да съм била злобна?!

# 65
  • София

Честита ви годишнина с Аги! Много да се обичате, все така да вървите заедно напред и да сте едно сплотено семейство!

ЗА СРЕЩАТА , какво мислите да не резервираме, а направо да се чакаме в Архитектите в 17.30ч?  newsm78  Не мога да отида до там да запазя, а не мога и да запазя в Червената къща, защото не е удобно за всички.

Мерси Дианка!  bowuu

Аз викам направо да ходим там без резервация.

# 66
  • София
Съжалявам, не мога да пусна нова анкета  Tired

# 67
Адри, първо на теб пиша, защото заради това се включих Grinning Днес се бях зарекла да се разходя малко-по цял ден вися пред тоя компютър  Tired
Това обаче е най-хубавата новина, която съм чувала от много време насам  Hug Много се радвам, да си жива и здрава  bouquet
За хотелчето-ами чудесно, и Хаджи Димитър ме устройва (все ми е тая по принцип, мислех да движа с такси), ако можеш да провериш и за цени-страхотно  Hug
А пък ако имаш възможност да ми направиш компания в Джъмбо (Ками и тя ако може да дойде), ще е чудесно  Hug
Иначе аз нямам никакъв проблем из София, това е моят втори роден град, така да се каже, дори го обичам много повече от Стара Загора. Просто по стечение на обстоятелствата навремето останах в Зарата (да не изтърва Августин и аз Blush) Повярвайте ми, не ми беше лесно решението навремето,  а с какъв кеф се махнах от този град-не е истина  Party
В тази връзка да кажа, че със съпруга ми сме се разбрали-няма никакъв проблем, ако всичко е наред, само да няма изненади, на 29 сутринта пристигам, хотелче, шопинг, среща-по план   Peace
Бубе, вчера забравих-дано Криси все така да ходи с желание на градинка и да получава най-хубавите награди (нашите са едни малки лепенки, мама си ги лепи на принтера)  Heart Eyes
Деси, поздравления на малкия плувец, ама да не ги изстудят нещо децата в това време  Blush А това за таралежа е много сладко, виждаш ли, не е диваче детето(те май само на нас ги правят тия  Laughing)
Вале, по темата за апартамента... не се сърди. Всеки си има вкус, не можеш да очакваш всички да харесват на 100% това, което правиш. Истинските приятели са тези, които се интересуват от теб, пука им и затова си правят труда да се занимават с теб-дори и за да те критикуват. Формално погледнато-кво й пука на Гуш-нали ти ще живееш в този апартамент, но аз мисля, че трябва да се опитваме да приемаме градивната критика  Peace
Аз преживях подобен шок с нашия апартамент, щото е малко...нетрадиционен-у нас пък няма нито една бяла стена, това е моето разбиране за уют  Grinning Особено тая тъмно кафявата-който влезеше-ааааа, ама много хубаво сте боядисали вие, бе, ама тая стена не е ли малко... тъмна  Mr. Green
Ама всеки Crazy После като я направихме завършена "Аааа, как ви хрумна такава идея"... Grinning
И аз очаквах всеки, който влезе, да се прехласне, ама не стана точно така...  Peace
При всички ситуации - няма лошо, не приемай всичко толкова лично. Хората имаме различен вкус и слава Богу, че е така. Ето аз например нямам завеси в дома си и изпитвам крайна неприязън към няколко други неща, освен завесите  Laughing Едното са плочки "на води", както им казвам, т.е. като разлята вода, другото е хоризонтални щори (целият дом ни е с японски, които пък ти не харесваш Wink) и третото е бяла стена). Аааа, и да не забравя черно-бялата комбинация Grinning
Вкус, какво да го правиш  Peace
Най-важното все пак е как се чувствате вие, със здраве да си ползвате апартамента, да има мир и любов в него  Hug
Ренката, радвам се за Насе. Днес е четвъртък, не забравяй. Надявам се да ме зарадваш, че ще ми дариш няколко часа компания в София. За тройката нещо взех да се отчайвам, че Катето ни поряза май  Blush

Само да добавя, че не всичко, което чуват ушите ни и не ни харесва, е казано от злоба Peace Аз нямам такива впечатления от Гуш-толкова години пишем тук, а вече се познаваме и лично. Мисля, че всичко е добронамерено Hug
Е, иска се голяма смелост да изкажеш мнението си, и винаги се плаща цената за това, но още веднъж да кажа-убедена съм, че всичко е добронамерено  Peace 
Аз даже си мислех да пусна някои неща на обсъждане в темата от довършителните детайли, щото имам нужда от един страничен поглед. И кой каквото ми каже, ще го взема предвид, нали затова ще ги пусна. Сигурно не на всички ще хареса, ама...както казахме, това е нормално, "в спора се разжда истината", са казали древните гърци   Peace

Айде, момичета, излизам на разходка, дано ме оставят по-дълго навън и не ми изсипят нещо спешно пак  Praynig На вас приятен и ползотворен ден  Hug Усмихнете се, нищо не си заслужава, животът е толкова кратък   bouquet

Гушлева, честито ви годишнина, все така да се обичате и да се слушате   bouquet

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 11:06 от Avgusta

# 68
Августа, не се сърдя-писах го и по-горе, а и не очаквам всеки да го хареса....ето и на Десито също не и допада, но момичето пове4е не продължи, а и не помня да съм питала как бихте го направили на мое място или за съвети newsm78.....

# 69
Вале, Гуш, обичам ви и двете  Hug
Само това ще кажа...

# 70
  • София
Гуш, на мен ми харесват Fiji.

Адри, пропуснала съм твоите страдания, но се радвам, че резултатите са ти добри. Много хора около мен все чакат добри резултати и аз все се шегувам, че човек като мине 30 години и почва да чака добри резултати. Някой да не се обиди за възрастта  Simple Smile.

И за мен около Университета е по-удобно да се срещнем на 29.

Мартеа, благодаря ти за това, че сподели за списание Бърборино. Купих го и го четохме и лепихме и рисувахме няколко дена. Ели беше болна тези дни и това списание го научихме наизуст.

# 71
  • София
Хайде, пилеца сладки, спрете се  Hug Мир и любов  Hug

Засега мъжа ми е всеки ден на работа и вместо 2 на 2, работи всеки ден по 11 часа. Може в събота и да си почине малко, та дано дойда и аз с вас до Джъмбо  Flutter И без това мъжа ми копнее да не мърда от къщи и да си стои с децата  Simple Smile Будала, ако питате мен, ама нейсе  Laughing
Пък и имаме играчки да купуваме и трябва някой да се жертва да обикаля магазините  Laughing

Пателина, а какви с а вашите костенурки Нинджа? Плюшени ли?

Сега съм решила да накарам бабите да се сплотят и да изкупят всички книжки за Франклин от книжарниците.  Crazy

КАЗВАЙТЕ С ИЛИ БЕЗ РЕЗЕРВАЦИЯ? Аз мисля да сме без...не сме много, все ще намерим къде да се паркираме.

# 72
  • София
Августа, не се сърдя-писах го и по-горе, а и не очаквам всеки да го хареса....ето и на Десито също не и допада, но момичето пове4е не продължи, а и не помня да съм питала как бихте го направили на мое място или за съвети newsm78.....

един въпрос - свързан с горният ти постинг, далечно, но все пак свързан - Ти защо пишеш в тази тема? С каква цел?

# 73
Гуш, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
Много здраве, любов, дълъг и безкрайно щастлив съвместен живот ви желая!

# 74
Гуш честита годишнина и от мен!Още много щастливи мигове заедно     bouquet

Благодаря ви за комплиментите към моята принцеса Hug, като наблюдавам стимулират ни дори и за най малкото но има голям ефект за нас Wink и най вече за мерака ни за ходене.

Вале благодаря, а ученика се справя добре:hug:, аз неможах да видя снимките но много семейно щастие новото жилище

Общи условия

Активация на акаунт