® E-bay - тема 17

• 31 320
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има развитие по моя диспут. Купувачът ми е написал, че има проблем с пейпал акаунта, тоест че акаунтът му е замразен, защото е имало неправомерно влизане през него и затова не е платил и че ще плати спечелената стока, след около седмица като му пуснат отново акаунта. Какво да правя? Трябва ли да затворя сега диспута? Същевременно 8 дни не ми писа да каже, че има проблем, после аз му писах да го питам какв остава, той не отговори 2 дни и аз на 10-я ден пуснах диспут и веднага отговори.

# 691
  • София-Лагера
Здравейте.
Как да търся в английския Маратонки с колелца?

# 692
Здравейте.
Как да търся в английския Маратонки с колелца?
Така

# 693
  • София-Лагера
mam@  bouquet

# 694
И аз се разбрах с моята доставкааа..
Ще си релистне нещото .. Добре че не му платих, че поне няма да имам разправии с връщанки на пари..

# 695
И аз се направих на честна и писах на продавача дето ми върна парите, че вчера съм получила пратката след 2месеца чакане. Той тогава толкова бързо ми ги върна, че се зачудих дали въобще е пратил стоката. Ама и то за 3лири става въпрос. Simple Smile А вероятно и той си е получил парите от пощите.
А знаете ли каква сума възстановяват на податела - цялата сума или само пощенските разходи ?

# 696
  • В сърцето на ММ
И аз днес получих пуловерче,тръгнало от Англия на 18 септември. ooooh!
Явно БГ пощите са спали през този месец.Интересно,че има само английски печат.От БГ няма нищо,все едно не е влязло през България. Mr. Green

# 697
И аз днес получих пратка, пусната от Англия на 14.10

# 698
  • В сърцето на ММ
Ами да ,годината изтича-трябва всичко да е наред,щото предполагам че има някакъв разбор в крайна сметка. Thinking

# 699
А знаете ли каква сума възстановяват на податела - цялата сума или само пощенските разходи ?

И мен ме вълнува.
Днес пуснах диспут за маратонки,платени на 3 ноември,още ги няма. Обаче първо по грешка пуснах за едни сандали,които платих днес сутринта...шантава работа, затворих го де. Само продавача да не си помисли нещо сега Thinking

# 700
При неполучена стока са ми възстановявали цялата сума

# 701
здравейте момичета искам да си поръчам няколко парфюмчета с фиксирана цена и искам да попитам,освен уговорения шипинг и цената плаща ли се нещо друго и има ли някой който да е получавал ментета?Предварително благодаря на тези,които ще ми отговорят  bouquet

# 702
И аз днес получих пратка, пусната от Англия на 14.10
И аз днес получих пуловерче,тръгнало от Англия на 18 септември. ooooh!
Явно БГ пощите са спали през този месец.Интересно,че има само английски печат.От БГ няма нищо,все едно не е влязло през България. Mr. Green

Значи и аз мога все пак да се надявам,че моята пратка платена на 08.10 и пратена на 22.10...ще пристигне. Praynig Въпреки,че става въпрос за Америка,а не за Англия.  Thinking Peace

# 703
  • Sofia
При неполучена стока са ми възстановявали цялата сума
Става въпрос за подателя,не за получателя
Или искаш да кажеш,че като изпращач не е пристигнало нещо и Бг пощи са ти върнали парите Mr. Green

# 704
Има развитие по моя диспут. Купувачът ми е написал, че има проблем с пейпал акаунта, тоест че акаунтът му е замразен, защото е имало неправомерно влизане през него и затова не е платил и че ще плати спечелената стока, след около седмица като му пуснат отново акаунта. Какво да правя? Трябва ли да затворя сега диспута? Същевременно 8 дни не ми писа да каже, че има проблем, после аз му писах да го питам какв остава, той не отговори 2 дни и аз на 10-я ден пуснах диспут и веднага отговори.
Според мен не трябва да затваряш диспута, в края на краищата не си получила това, което трябва - плащането. Не съм продавала и не съм била в твоята ситуация, но ако бях на твое място, щях да го ескалирам и да чакам решение от ибей.

Общи условия

Активация на акаунт