® E-bay - тема 17

• 31 289
  • 798
  •   1
Отговори
# 765
Durango, благодаря!
Има ли срок за пускане на диспут?
Какво искаш да кажеш, че сте си пуснали диспут, възстановили са ви сумите, а после все пак сте си получили и продуктите ли?
Уф, и аз в това положение  ooooh! Спечелих 2 рокли за една приятелка.. иии.. нито роклите, нито продавача  ooooh! Всичко изтрито и покрито  Rolling Eyes
Платила съм ги преди седмица.. Кога трябва и къде да го пусна тоя диспут, при положение, че няма линк за нищо  Rolling Eyes

# 766

Уф, и аз в това положение  ooooh! Спечелих 2 рокли за една приятелка.. иии.. нито роклите, нито продавача  ooooh! Всичко изтрито и покрито  Rolling Eyes
Платила съм ги преди седмица.. Кога трябва и къде да го пусна тоя диспут, при положение, че няма линк за нищо  Rolling Eyes

В Paypal отиди в resolution centre и от там пускаш диспут с номера на плащането. Щом продавача го няма в ибей имаш право веднага да пуснеш.

# 767

В Paypal отиди в resolution centre и от там пускаш диспут с номера на плащането. Щом продавача го няма в ибей имаш право веднага да пуснеш.

Hug Hug Hug Отивам!

# 768
Когато получиш нещо счупено , което не е упоменато в обявата, можеш ли да търсиш отговорност от продавача ?Говоря за една пластмаса , която като се загледах сега на снимката в обявата се вижда когато я уголемя , но в обявата не го пише, а само че като си купите някакви си кабелчета за около 2 евро ще  работи перфектно..... ooooh!

# 769
  • В сърцето на ММ
Хм,може ама не виждам какво можеш да спечелиш.Или ще ти предложи да върнеш стоката и да ти върне парите/това не те устройва,заради обратните пощенски/,или да ти върне част от парите/което не вярвам да стане/. Tired
И аз писах за сменените очила на Фере.Продавачът ми каза,че артикулът е изчерпан и ще ми върне нещо си,но още нищо не ми е върнал и сега се чудя,дали да го изнудвам.Писна ми вече от тарикати. Crossing Arms
Бихте ли ми казали това как го разбирате?-
Цитат
Would you like to keep this sunglass free of charge and I will issue a refund ?

# 770
а диспут....

# 771
  • В сърцето на ММ
Хайде върви доказвай на Пейпъл,че не си го счупил ти да речем. ooooh!

# 772
Цитат
дали ще го задържиш безплатно или ще го връщаш ...нещото

Хайде върви доказвай на Пейпъл,че не си го счупил ти да речем. ooooh!

ееее имам снимков материал и то от продавача..........

# 773
  • В сърцето на ММ
В смисъл,че ще ми върне парите нали?-само дето нищо не ми е върнал още.  Money

# 774
В смисъл,че ще ми върне парите нали?-само дето нищо не ми е върнал още.  Money
PeaceПиши му , че нищо не виждаш в Пейпал при върнатите пари .........

От  Англия има автовози. Но трябва да намериш координати. Потърси в www.bghelp.co.uk
Аз си търсих 4х4 само информативно и ми казаха, че в началото на следващата година ще организират автовоз от Лондон, но не се знае кога.
А колко взимат приблизително  автовозите до Бя ?

# 775
Момичета, от къде се пуска диспут в Ибей, преди имах такава опция в акаунта, сега ме препраща към отваряне на диспут в ПейПал , но не мога да го пусна там защото не са минали 30 дни, а и аз искам да пусна първо в Ибей Thinking

# 776
  • някъде
Когато получиш нещо счупено , което не е упоменато в обявата, можеш ли да търсиш отговорност от продавача ?Говоря за една пластмаса , която като се загледах сега на снимката в обявата се вижда когато я уголемя , но в обявата не го пише, а само че като си купите някакви си кабелчета за около 2 евро ще  работи перфектно..... ooooh!
Приема се,че продавача  е показал дефекта и ти си приела  и платила.Не мисля,че ще има ефект един диспут.

# 777
А колко взимат приблизително  автовозите до Бя ?

За този, който ми казаха - 500 лири за лека кола.

# 778

Цитат

Пита те дали искаш да задържиш очилата без да плащаш, а той ще ти възстанови парите напълно. Супер. Хем си връщаш парите. Хем имаш бонус. Стига да може да ги ползваш за нещо.

# 779
  • В сърцето на ММ
.........................
Пита те дали искаш да задържиш очилата без да плащаш, а той ще ти възстанови парите напълно. Супер. Хем си връщаш парите. Хем имаш бонус. Стига да може да ги ползваш за нещо.
Според мен го е писал само да ми замаже очите.От 10 дни чакам пари,но няма.Явно гледа да мине срока за пускане на диспут. Crossing Arms
Писах му ,ако няма резултат ще пиша отрицателна-не знам дали толкова ще го бърка,но все е нещо.
Очилата са пак на Фере,но струват  2 пъти по-малко от модела,за който бидвах.Да не говорим,че не ми и отиват. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт