83 Американски пуйки по Тенксгивинг

• 16 291
  • 239
  •   1
Отговори
# 105
Честит първи рожден ден на Александра. Да е здрава и весела!
Честит рожден ден със закъснение и на новоизлюпения батко Дани!

# 106
ЧРД НА МАЛКАТА КРАСАВИЦА АЛЕКСАНДРА!!! Да е жива и здрава, мама и тате много да я слушат и радват  Heart Eyes Wink!!!!
Брей, кога мина тая година...
Grinning

Бърз кулинарен въпрос: искам да си направя пълнени картофи като в Уендиз- представлява- голям необелен картоф с цепка отгоре и в цепката сложено квадратче чедър и натрошен бекон... въпроса ми е преди да сложа сиренето и бекона как да обработя картофа? Ако го сложа да се пече с малко вода и мазнина във фурната дали няма да остане суров?
Помагайте  Rolling Eyes!!!
П.С. То е ясно, че няма да правя един картоф   chef Joy...

# 107
искам да питам има ли някой който е поръчвал от сайта на gymboree?
пращат ли потвърдителен майл щото аз пуснах поръчка преди няколко часа, но нямам такъв

# 108
Софко, измиваш добре картофите, боцваш ги с вилица на няколко места, нареждаш ги в тава без вода или мазнина и ги слагаш във силна фурна за около час -два (зависи от фурната). Като станат меки значи са се опекли. Пукането после става лесно накрая. Можеш да ги разрежеш и с нож.

Честито на празнуващите Simple Smile

# 109
Честит Рожден Ден на прекрасна Александра! Много здраве , усмивки и слънчево детство! Честит празник на Зора и половинката!   bouquet

Алегра, от този сайт не съм поръчвала онлайн, като приключи с плащането пишеше ли, че ще ти изпратят имейл с поръчката? Има сайтове, които изпращат имейл след като са изпратили нещата.
Дано се включи някой, има доста, които пазаруват от този сайт.

Софко, аз го правя в микровълновата картофа, само осигури, че си го надупчила на няколко места с вилица, преди да го сложиш. в моята е готов за 3 минути.

# 110
не пишеше за мейл, даде ми номер на поръчката и пишеше, че ще дръпнат парите като шипнат поръчаните артикули. парите в картата са блокирани и общо взето мисля, че всичко е наред, но все пак се зачудих. пък и не ми искаха кода от обратната страна на картата, досега все са ми го искали в другите сайтове - така ли се процедира в американските сайтове?

# 111
Мерси дами, за поздравленията, много сте мили!

Алегра, нямам спомен да съм получавала потвърждение, трябва да погледна все пак. Най-добре е да се обадиш по телефона, имат 1800 безплатен номер и да попиташ, те ще ти потвърдят.

Софко, или печеш преди това, или леко сваряваш. Аз обикновено ги завивам във фолио, за да се задушат, с малко малсо и след 30-40 мин са готови, вадиш, режеш и допичаш с кашкавала.

Хиър, малко страшен този списък, а.

# 112
За някои сайтове искат, за други не. Нямам спомен за Джъмбори.
Щом са ти изпратили номер на поръчката и са клеймвали парите, всичко е наред.

# 113
благодаря ви момичета  bouquet

# 114
Честито на всички празнуващи!

Дечка има бронхит и всички сме слиип-дипрайвд. Днес почнахме с небюлайзър, но не иска да държи маската на носа. Някой да е го ползвал успешно?

# 115
Честито на празнуващите!   bouquet
От сърце.  Hug

# 116
  • Boston, MA
Честито на сладка Александра! Зора, весел празник!

# 117
Честит рожден ден на Александра! Много усмивки.

# 118
  • USA
Честит първи рожден ден на сладката Александра! Да е много здрава и с късмет!   bouquet

Алегра, наскоро поръчвах от там. Не си спомням дали ми изпратиха потвърждение, нямам в имейла, значи или не са изпратили или съм изтрила. Наистина, по-добре им се обади да провериш.

Като гледам, ще има доста close out sales. Тъжно.

# 119
Честит празник Александра и Зора - много здраве, усмивки и балони. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт