Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 211
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Дина пропуснах да кажа,че го пробвахме това мляко,обаче Дани отказва да го пие,така и не успях да го накарам да пропие АМ.Обаче се сетих,че навремето нашите ни лекуваха с нишесте разтворено във вода и му давам на Дани,и доста се подобри разстройството Praynig
Ооо, Кате, драго ми е Laughingне спи ли Евичка? Я ми поприпомни още, ако обичаш, че нещо грешни мераци са ме налегнали напоследък Rolling Eyes
и мен са ме налегнали тия грешни мисли,непрекъснато сънувам,че или съм бременна,или раждам ooooh!,оба4е с моят калпазанин,дето на всичкото отгоре все е болен няма да се престраша в близката една година,ако въобще успея а навия мъжът ми
Личи си,че Дани оздравява вече,още не е на 100 %,но вече взе да ми върти номера и дори отказа да спи следобяд,и непрекъснато се тръшка,че иска да яде някакви забранени неща,та непрекъснато крия храна Whistling

# 241
Наде, това ако  се качва по цар Борис в посока княжево от лявата страна ли е? Баси обстоятелствения въпрос Crazy
Да.Имай предвид,че не се влиза през главния вход,т.е. по големите стълби,а в дясно има едно по-малко входче...на вратата с плакат за театъра. Wink

# 242
Наде, мерси. Може да го посетим.

Зоуи, тя и Али така и не възприе адаптетата, но като беше на зор и нищо друго не ядеше, това много го тачеше.

Аз пак се надигнах по никое време ooooh!

# 243
Честит Никулден!
Честит празник на всички именици днес.  bouquet

От мен днес се очаква да напълня един шаран и да го занесем у свекър ми да му видим сметката. GrinningСтискайте палци да не се изложа. Mr. Green
Хубав уийкенд. Hug

# 244
Честит празник на всички  Hug празнуващи /няма да ги зиреждам по имена ,че малко съм отнесена и само за Никола на Калаза се сещам и за Никита даже не съм сигурна тя дали има имен ден  Blush но няма значение ,
много здраве,усмивки и разбирателство ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 245
Честито на всички именници и от мен Hug много здраве, радости и щастие Hugсутринта забравих да честитя, ама зло да ги забрави.

# 246
  • София
Привет! Hug

Честито на всички именници!Да са живи и здрави,много щастие и усмивки!!!
   bouquet

Ние ходихме на "Слончето с розовите уши" в 199,много му хареса!Бяхме се запътили за "Мързеливата пчеличка",но нямаше представление,другата събота щяло да има.Естествено заспа в маршрутката на връщане и пак го тътрих до в къщи,а кръста ми направо е заминал вече,от няколко месеца ме боли зверски и не може да мине,щото все го влача това дете Tired
Тая вечер пък сме на РД на свекър ми,ще им погостуваме малко,направила съм му тортичка ,като една примерна снаха  Flutter

Как са болните дечица,Кайо,Дани,Вики,Иван,Янето,Алекс...Да не изпусна някой?

КатеМ,кажи как я карате с Евичка и Мишето?Послушна ли е бебка,а батито как я приема? Simple Smile

# 247
Честит Никулден !
Скромна почерпка от мен, днес е празника на Бургас! beer2
Tasia, обещавам вече ще съм по-редовна. Hug
Ние тази вечер сме в майка ми ще празнуваме годишнина от сватбата им и празника на града .
Весело изкарване на празника.

# 248
Тася ,незнам още как е Алекс явно диетата го запече и от онзи ден не е акал та немога да разбера още докарахме ли го най- после тоя цвят на акитата  Crazy
Дану до утре вечер да вземе да я свърши тази работа , да знам поне да го пускам ли на градина  Grinningче се съклетиса в нас детето.
Ще го водя при баба му тази вечер поне къщите малко да разнообрази.

П.с. Съжалявам ,че само за акита пиша ама свършихме работата и положението се нормализира  Grinning дано утре вече е съвсем добре.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 17:49 от miki3

# 249
Честит празник на именниците!!!Да са живи и здрави!  Hug
И аз съм се развихрила в кухнята,че ще празнуваме с приятели  Simple Smile

Приятно изкарване на всички!!!  Hug

# 250
4естито на всички именници
Дани е почти здрав,днес има само 3 изхождания.Силно се надявам да успея да навия мъжът ми утре да отидем да се разходим до някой търговски център,че цяла седмица всъщи направо ни писна и на мен и на Дани CrazyНие си имаме вече елха,но много бедна ми се вижда украсата ,някак не мога да усетя,че е коледа.

# 251
Честит рожден ден,Цеци!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 11:49 от zoui

# 252
  • София
Честит Рожден Ден,Цеци!!!Бъди здрава и щастлива,успех и много късмет в новите начинания!!!

Ние днес май ще си скучаем цял ден в къщи Tired

# 253
В петък разбрах защо Иван от месец обяснява, че Дадо Коледа няма да носи подаръци... Историята прозаична - има играчка на Дадо Коледа у баба си и спряла да работи. Баба му му обяснила, че не работи, защото няма батерии и детето в петък си призна що дядо му коледа нямало да носи подаръци - щото бил болен, нямал батерии Mr. Green. Та сега баба му е натоварена с не леката задача да му обяснява, че добрия старец и играчката не са едно и също лице и липсата на батерии няма да помрачи светлия празник  Joy Joy Joy и да не се притеснява детето - подаръци ще има за всички деца  hahaha.
Цеци, честит празник!

# 254
Добър вечер уважаеми,

Честит рожден ден Цеци Hugмного здраве и успехи и късмет Hug

Днес най-после купихме апрески. Ето и доказателствен материал: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/29#1

Общи условия

Активация на акаунт