Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 132
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Честит първи сняг и от нас. Hug
И ние днес не пропуснахме разходката.Сега снегът е най-хубав,пухкав и бял.Яна много се изкефи. LaughingА на мен така ми се ходи в някоя хижа...с голяма камина и много сняг навън.Преди години празнувахме Нова година на Паничище и наваля толкова много сняг,че едва избутахме колата,хем беше с вериги.Аз много си падам по такива места.... CrazyОще малко да порастне Янето и я чака голям "тормоз". Laughing
Джеси,при вас веселбата е била голяма. Party
За Нова година и ние не сме решили нищо още... Thinking
Тася,невероятна си. Heart EyesИмай късмет да се откажеш от музиката.

# 61
Тася,

Пуснах твойте песни и Кайо изведнъж спря да играе, дойде, гушна се в мен и утихна !!!!!!!!!!
Искам да кажа, че това се случи на Кайо !!! (той е известен като хлапето тест за бързина на автофокуса на фотоапарати Wink понеже не се кротва никога)

издържа така гушнат почти до края на първата песен. ще му я пусна пак като го приспивам довечера.

Много ти благодаря , че ги сподели. Прииска ми се да започна уроци по пеене.

# 62
  • София, център
Здравейте,

На мен малко ми пропаднаха плановете с диското, за събота вечер, че на Бистрица така наваляло и свекърва ми  хем с джип се пързаляла като на шейна и не дойде да вземе малката...но пък излязохме на вечеря 20 човека  до 00 часа и аз си се прибрах, а те отидоха на диско!

Сега ще правим мощни закуски за пияниците и за мен... то обад отива вече, ама те сега отлепиха!!! Малката сутринта яде попара без да я боли корема, което е светлина в тунела...

Мики сорииииииии... Rolling Eyes ама нЕмам време!!!

Ние за нова година направихме резервация на една къща за 14 човека на Банско, обзаведена, с парно, мисля и камина имаше, с паркинг, с огромна кухня, тв, тел, интернет... абе готинко изглежда... аз няма да карам ски, с децата сме всички, ще се въргалят в снега и май за 4ри дни запазихме...

айде чао от мен

# 63
споко Ади  Hug за картинки не се сърдя но за среща и кафе съм особено чуствителна  Joy ама ти пък и не си се дънила в това отношение  Heart Eyes Hug

# 64
Тася , поздравявам те , страхотна си Hug

Аь също вече шеста година не се занимавам с музика , но ми се отваря възможност след нова година пак да се върна в бранша и изобщо няма да му мисля...... Просто си направих една равносметка как от сцената и аплодисментите сама се натресох на другия полюс - ежедневен телефонен тормоз от капризни клиенти Sick.
Това ме унищожава минута след минута , а не спирам да си сънувам колежките и как закъснявам да изляза на сцената навреме.Мисля да ко прекратя и да си стана отново АЗ Naughty

На нас пък ни спряха парното , защото фирмата за топл. счетоводство е загубила лиценз а другите фирми не работели с тези топломери.Във входа се свика спешно събрание за избор на нова фирма , защото ни заплашиха , че ще отанем и без топла вода.Ние направо ще си спрем парното , защото и без друго напускаме фронта , но още месец без топла вода - не ми се мисли #Crazy. А за отоплението - през деня - една духалка в коридора топли целия апартамент - а нощем спим като моржове , защото не слея да я оставя ключена докато спим.На Ели бузките и ръчичките и са студени , но като е добре опакована си спи доста добре на студено.

# 65
Добро утро,

хайде успешна снежна седмица на всички Hugмоя трудов ентусиазъм грам го няма, но пък настроението ми е коледно. с Али почнахме да правим коледна украса - снежинки, елхички и пр., тя по-скоро се занимава да прибира боклучетата, но пък май й е интересно. ще гледам днес да я обзаведа с копмлект за лепене, рязане и пр. вчера бяхме два часа в парка и беше много приятно. като зимна приказка - дърветата заснежени, деца с червени бузи тичат и беснеят, родителите са усмихнати. беше някак много празнично, веселяшко и нетипично. някой чел ли е "сребърните кънки" или "летящата класна стая", ей така някак се почувствах. мойто Али беше така заето да чисти снега от катерушката и от един пън, че не обърна много внимание на емоцията. после пък реши да доуправи един снежен човек, че много накриво му били носа и ръцете, после малко да го позачисти и от него накрая нищо не остана Laughingдушичка малка Laughing а сутринта ми вика по повод студа - ау, навън не е за живи човеки!

# 66

Почерпете се, момичета за здравето на моята Катерина!
А това е специално за другите Катета (да не изброявам поименно, че сте доста Heart Eyes) с най-добри пожелания!

# 67
4естит имен ден на вси4ки Катета

# 68
ООоо Лили, мерси  Hug да ти е жива и здрава малката сладурка ,много да те радва и да е винаги весела и усмихната   bouquet
На всички Катета желая много збъднати желания    bouquet  bouquet  bouquet

# 69
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА   bouquet   bouquet   bouquet

Лили, благодаря за почепката  Grinning Потекоха ми лигите  Mr. Green

Денерис, как го описваш само  Grinning И на мен ми се прииска да излезна навън  Grinning Но аз предпочитам да си гледам снега от вътрешнта страна на прозореца  Sunglasses

# 70
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 71
Честит имен ден на всички Катета (и малки и големи)!!!  bouquet Живи,здрави и много щастливи!

Хубава седмица!

# 72
Честито на Кететата - малки и големи!   bouquet

# 73
  • София
Честито на всички Катета  Heart Eyes
Много здраве и щастие желая и мноогоо усмивки!

И ние се радваме на снега Simple Smile В събота и неделя правихме снежни човеци, бихме се със снежни топки ( условно казано за топките на Емка Simple Smile ) и изобщо си изкарахме супер - ето малко снимки от нас http://ema2006.multiply.com/photos/album/55/55

# 74
Голяма красавица таз Емма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт