99 DE: 99 балона

• 13 377
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Добре де, вместо миенето на ръцете, неЩо друга ако трябва да направи....или да НЕ прави  Thinking

Изключително непедагогично - Искаш ли приказка преди сън? Да! Тогава направи еди-какво-си. Не! ОК - тогава няма да четем/играем/пеем/свирим/излизаме. Т.е. изнудвам я Twisted Evil.
2 или 3 пъти съм и казвала, че мама е тъжна и плаче, защото Симона я ядосва, но са били наистина екстремни случаи.

# 91
Деси обади се в детския кабинет и кажи йм 4е е спеШен слу4ай, веднага Ще ви приемат  Peace

# 92
Снежец капе, а?

# 93
Добре де, вместо миенето на ръцете, неЩо друга ако трябва да направи....или да НЕ прави  Thinking

Изключително непедагогично - Искаш ли приказка преди сън? Да! Тогава направи еди-какво-си. Не! ОК - тогава няма да четем/играем/пеем/свирим/излизаме. Т.е. изнудвам я Twisted Evil.
2 или 3 пъти съм и казвала, че мама е тъжна и плаче, защото Симона я ядосва, но са били наистина екстремни случаи.

И аz така  Embarassed Не zнам дали е иzнудване.....или само Konsequenzen  Whistling
Баси, пиШман родител съм  ooooh!

# 94
Добро утро

Аz да помрънкам... в най големия дъжд ходих на гимнастика. С чадъра, количката и раницата с моите си неща. И иzтървах единия автобус и ми се наложи да вървя 10 минути пеш. А тоя ми ти дъжд кото пръсна в лицето на Мария и тя като ревна, не zнаех какво да правя направо...

Айде приятен ден   bouquet

# 95
Брррр, и тук времето навън не е за жени Wink Вятър, дъжд, но пък термометърът показва 8 градуса, значи не е много студено. От довечера очакваме сняг, особено утре и в други ден, така казаха. И аз си чакам обещаното, даже на детето обещах, че утре сутринта като станем може да има малко бяло. Само да имат късмет да са ме излъгали Twisted Evil

Вие пишете ли писма на дядо Коледа? Аз онзи ден накарах моята да му рисува, аз писах и давах зор да го пускаме скоро, че нали е много претоварен старецът, да има време да ни отговори и го пуснахме във вторник. Ами изглежда хич не е претоварен, защото днес получих отговора Crazy и се чудя да й го покажа ли или да го скрия до декември поне, че то така ще се загуби тръпката. Поне този път улучихме правилния дядка Laughing По-миналата година съм го била адресирала погрешка до Николаус и той после в отговора си обясни, че той се грижи най-вече за гладните и болните, а не раздава подаръци Crazy

Десита, стискам палци да се успокои и да даде да му оправят зъбчето. И още повече стискам палци да не се наплаши и да остане с лоши впечатления от зъболекарницата. Като знам аз, заради едно ровчикане на болен зъб в детските години, колко години след това страдах от страха си, че и половината си зъби увредих заради този страх.

Татянка, и аз на това му викам Конзеквенцен и даже не ме загризва съвестта Embarassed

# 96
Няма сняг при нас. Само дуе вертото през ля фунетрото.

Захванала съм се с избор на тоалет за Нова година. Докато си изкопая скелетите от гардероба и 2/3 от съдържанието му се изсипаха върху главата ми. Намерих си 2 пуловера, за които бях съвсем забравила. И един крем. Whistling

# 97
При нас няма сняг, само е студено и сиво. Пьк сьм обещала на детето мальк снежен човек да правим като завали Rolling Eyes. Дано падне достатьчно за две топки сняг, останалото ще го изимпровизираме Crazy
 Мойто гардже не ще да ходи сутрин на градина вече месец. Като стигнем се почва с театьра. А през деня там няма проблем, поне така казват другарките, а и тя не се оплаква от нищо.  Thinking

Зьболечението е много неприятно нещо. Споделям напьлно казаното от Биба Peace Иначе зьболекарите са готини хора Party

# 98
Иначе зьболекарите са готини хора Party
Особено Сърфиния заболекар Mr. Green

# 99
Добър ви ден!

На патерица на Цветето - честито ти помъдряване и много щастие!   bouquet

При нас има(ше) сняг - тази сутрин наваляха едри парцали, градът беше много красив. За съжаление температурите се вдигнаха около обяд и очаквам до часове зимната идилия да премине в ужасна лапавица. Дано поне не замръзне.

Не мога да не споделя с вас и следната новина от днес:
"Рускиня получи само 9-месечна условна присъда, защото убила съпруга си, информира РИА Новости. Инцидентът станал в северната автономна руска република Карелия. Благоверният й така се напил, че изпаднал в безсъзнание. За да го свести, съпругата му ударила два плесника. От тях обаче мъжът получил мозъчен кръвоизлив и умрял. Сравнително леката присъда въпреки смъртта му жената получила, защото съдът взел под внимание "неморалното" поведение на съпруга й преди инцидента."

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:39 от Mi6ka

# 100
Хелоу ви писателки такива. Направих си като никога труда да ви изчета.

Цвете, защо не било добре да се ползват тампони?
Сърф, аз ОБ само ползвам. Но класическите. Бях купила и тези за които питаш, за мен нямаше никаква разлика, но понеже съм рутинен човек се върнах пак на старите.

Мадлен е пак с отит. Пак си я пазя вкъщи и така.

Зъболекарите били хубави хора. Сърфата най-добре го знае.

# 101
При нас вали само дъжд.

С големия имам успехи в иzнудването (и аz съм от лошите). В реzултат на което zапочна и той да каzва "Мама аz съм много ядосана"  Тъкмо ще иzполzвам момента да оправим родовете. Ако въпреки предупрежденията е свършил лошата работа, според раzмера на щетите или накzвам или лишавам или "ставам сърдита". С малкия е трудно, при него действа най_добре отвличане на вниманието, но общо вzето иzбягвам още да му вменявам zадължения.

# 102
Отдъхнах си  Grinning

# 103
Иначе зьболекарите са готини хора Party
Особено Сърфиния заболекар Mr. Green

Той е прекрасен! Когато каже "Отворете си устата, моля." винаги ми се ще да го попитам "Само?". Mr. Green

Татяна, защо си отдъхна?

# 104
Ясмин не се поддава на изнудване - почти никога не работи Crossing Arms Реши ли да не прави нещо, няма сила която да я накра. Или поне аз не съм я открила. Crazy

Депресирах се. В отчетната почти всички си имали жени да им чистят домовете. Някой има ли идея колко струва това тук - не че мисля да наемам ама ми стана интересно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт