В БАНКЯ ще тичат малки крачета по жълти пав&#

• 16 094
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Имам въпрос, дано някой може да помогне. Нямам представа как да сложа линк тук, но да не се вижда самия линк, а някаква дума (например "цък") и като се натисне на нея да отива в линка?!?  newsm78 Ха дано го обясних!

За училището, и аз не съм се замисляла още. Аз за детска градина не съм се замисля, та за училище ли!  Whistling

Мони,

# 211
  • София
Добро утро!

[ url=връзка, която искаш да укажеш ]цък[ /url ]

нарочно съм сложла интервали преди и след скобите, за да го видиш в този вид, иначе не трябва да ги има  Peace

Мони, кофти ситуация. Няма ли някой познат на твоята лекарка с когото тя да се уговори да те поеме - било то лекар или акушерка. За да си и ти по-спокойна. Аз в Тина Киркова съм голям почитател на тази акушерка с която е първата снимка на Георги в подписа ми. Жалко, че така и не и знам името. При все, че и двата пъти съм била секцио и с предварително уговорен екип, тази жена знаше как да каже 2 добри думи, за да успокои не само мен, а и други родилки там.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 11:07 от M_I_A

# 212
  • София
MIA, благодаря!  Hug

Същата прекрасна жена беше до мен при раждането на Марти, но как се казвашееееееееее...  Thinking

# 213
добро утро!

леко трябва да  newsm79 newsm28  prostor 1ironing wash hang Tired Face

но  kaffeetrmker_2  hahaha

# 214
Здравейте,вчера не съм Ви писала ,че мъжът ми беше именник и нямах никакво време-борих се с 4 шарана и десетина гости+3 деца.
Августа много гадно -бързо да се оправя Софи,че как боли ухо направо не ми се говори.
Мони-а кой ти предложи твоята лекарка,дано си намериш готин екип-всичко ще е наред.Ние сме с теб!
Приятна вечер .

# 215
  • София

smile3521

Ха така, ето я и Мони!   bouquet

# 216
леле, лилиииииииии
кви са тез срамокарни работи, дето си   Shocked

# 217
Ха ,така,кой за какво си мисли! JoyНаправо се размечтах и аз.Браво на теб Лили! Joy
Мони как си?

# 218
Maria St.Честит празник на патерица на твоите именници-Да са ти живи и здрави и много да ви радват!
Лили,тук кога се заключват темите на 15 или на 20 страница?

# 219
  • София
MIA каза на 20!

# 220
мдаааааааааааааа

а до Коледа остават 18 дни   madnoel

а до следващото ни  luvbed - 5 дни

пожелавам си bombs и Жакпота от тотото  smile3535 и да не ми идва рождения ден  newsm65

за да не остарявам повече  newsm77 а да съм си все така млада и Убава  newsm03

а тая иконка newsm43 мн ме кефи newsm43

п.п. а как ми се ядат палачинкииииииииии  newsm64
некой днес ми каза, че ше яде, ма кой беше   mrstraetz

п.п.2 sve82 само чете newsm43
не ще да си пише с нас

# 221
  • София
   love001

# 222
Абе как не ви е срам да показвате такива вкуснотии!
Отивам сега да ровя в хладилника по никое време заради тия снимки  Blush

# 223
Оооооооооххххх,Лили,ше ни съсипеш с тези снимки!!! Heart Eyes
Ние сме добре.Аз явно съм била просто изморена,а Софонка има толкова много енергия за болна,че.....А ако знаете колко е послушна при взимането на лекарствата-слага си главичката за капките(напълно доброволно и сама Laughing),после вика"носъ"-пръскаме в носа някакъв спрей,отваря си устата за противоалерг.лекарство,казва"гаа"(гадно)с една толкова сладка муцуна и вика "край".Честно ви казвам толкова ми става мило.....Все едно не и давам лекарства,а шоколад.
Мони,за утре-да се чуем?Ще пусна 1лично.
А за палачинките съм много добра(да не кажа най-добрата... Embarassed)и приемам гости....Те не отнемат много време...

# 224
отчаяно си търся машина за палачинки, ама .!. - вече ги няма на пазара  newsm45

лили, тия не са ми атрактивни! аз ги ям само с шоколаТ

Общи условия

Активация на акаунт