С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 004
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Миналата тема си признавахте кой е живял в руско, тази тема сте на откровения за сватбени рокли и кой се е возил на кончета,слончета и т.н. Много сте сладки!  Heart Eyes
Да взема да си призная и аз лиииииии....
1.За руско - два пъти съм ходила в КОМИ - веднъж за 4 год. и втори път за 2 год. + 1 год.студентка в тогавашен Ленинград.
2.В къщи още от сина ми имаме слонче на колела - е, возила съм се, неизживяно детство.а сега си представете как съм изглеждала като съм висока 1,82 см
3.Виж, бяла булченска рокля съм нямала. Там немога да се включа

# 91
Добро утро:)
Благодаря на катенок за кафенцето Heart Eyes. И аз си направих 3 в 1 и сега чета, а Нели си ирае на земята и примрънква от време на време Grinning. След малко пак трябва да спи, а аз да пооправя и да се приготвя за излизане.При нас има много слънце, не съм излизала навън, но сигурно ще е приятно за разходки.
И аз трябва да взема кремче за студа,
А за шапките - една комшийка изплете на Нели. Бях си я харесала в един магазин, изпратих я да яа види и тя я изплете. Ще направя снимки и ще покажа. А след малко ще кача снимки и в албумчето,

Чао за сега, до после:)

# 92
  • На едно ветровито място...
Здравейтее
Минавам само да ви кажа добро утро..
Вкъщи баткото с тежка ангина,изолирала съм го в едната стая,в кухнята сме с бебока,голям кошмар е -вдига 39,8 градуса ,дано да не зарази малката мишка че направоаааа... Shocked Rolling Eyes
Много целувки на бебоците!!
Видях в началото на темата за първият рожден ден -като ми остане време ще разгледам повече.Чувствам че много съм ви изтървала- а винаги се опитвам да ви чета.Липсвате ми! Hug

# 93
Айдее вие с този Сибир ме разбихте, сигурно от юнки половината са били в Африка.
rajdo може да си направим и баскетболен/волейболен отбор от януарки, аз съм 180 и също пробвах слончето.
Научих камикадзето да слиза от леглото с краката надолу newsm44 , баща му като го видя и като взе да повтаря колко е умен, колко е съобразителен/ разстроих го като му казах,че от месец се опитвам да му го набия в главицата+ веднъж сам разбра/
За кремче не се бях сетила, днес ще купя имам и някакви мостри ама не съм ги гледала.
По отношение на питките, не че съм голям майстор, но е много важно да втасат добре, веднъж след като се замеси и втори път след като се сложи в тавата. При хлебопекарните вероятно това се включва в технологията.
Ханна щях да ти казвам,че теорията на мъжа ти дето Миша се изправяла да си търси биберона нещо не върви Laughing, Боян няма биберон, но откакто се научи да става събуди ли се нощем изправя се и почва да хленчи....много се отплеснах днес.

# 94
Добро слънчево утро,

katenok благодаря за кафенцето, пия си го в моминта и Ви пиша   Simple Smile

Сашко от снощи може да лази, и се мести навсякъде. Другото утвърдено умение е, че се изправя и упорито се движи по канапето. До сега ставаше и тупваше на дупето. Сега като че има транче все стой прав. Вероятно му е дошъл момента, мама дебне кога ще направи първите крачки. 

Ама страхотни сте как обърнахте класацията за зъбчетата, докато се хвалехме кой има ново обърнахте класацията на кое мишле ще му поникне последно   Joy супер сте.
Само не разбрах кой в крайна сметка е с най-много при навършени 10 месеца?  newsm78

millenita_g Благодаря, ами до скоро приличаше до сущ на баща си, като второ копие, но сега забелязвам, че започва да се изменя. Бях се притеснила, че за мен ще си остане само това което съм си изстрадала. Иначе усмивките са си мой патент, бебето се смее от както се е родило. Пък ще видим, чии ген ще е по-силен и от кой какво е взело  Simple Smile Докарва го чаровниче, и как закача каките голам смях пада ... Joy дали всички козирогчета са такива ? newsm78 

# 95
Едно позакъсняло Добро утро и от мен! Embarassed Crazy

katenok,мерси за кафето.

Ханна, добре се редувате с мъжото. Ми така де и ти имаш нужда от сън. Naughty

Мики, ма моля ти се, недей.  Mr. Green За сайта на Малена говорех да си поръчам. Но показах красотите на свеки и тя обеща да направи опит, ще видим кво ще сътвори. Thinking Crazy

Гледам тука за първи брачни нощи си говорите.Хммм, че кво е туй. Mr. Green и аз бях булка в напреднала бременност и с наложено вето. Naughty Crazy

Иначе вече влизаме в релси малко по малко. След като Калина а и батко й бяха болни миналата седмица, вече сме добре. Дано няма повече такива изцепки. Praynig

Хубав ден ви желая!  bouquet

# 96
Добро утро и благодаря на Катенок за кафенцето Wink
мажа лицето на Радито от скоро с крем за студено време на Саносан,не е лош.
аа  Слънчи днес го дават хубаво да е времето и аз се каня да хайманосваме!

# 97
Ооооо, забравих
Честит празник! Деня на християнското семейство!
Смених тъпото rajdo (избрах го в пристъп на лудост, всичко което напишех беше все заето) с Тополчица (така ми бика мъжо, сигурно щото съм много нисичка)
Духче, със спорта съм малко скарана, но щом е за идеята ще се включа в мача. Моята Рая също не ползва залъгалки. И тя като Боян нощем се изправя и започва да хленчи. Успокоява се като и дам вода. И това го отиграваме 4-5 пъти, до сутринта е изпила 200-250 мл. Силно се надявам да е от зъбоникненето и да спре все някога.
За кремчето и аз ползвам на Бюбхен за студено време и вятър.
Бързо възстановяване на всички болнички дечица!  Hug

# 98
  • София
От мен пък вече... Добър ден! Grinning
Косето спи и аз естествено да не изпусна с едни капки за уши под мишница ви чета. Нещо е много неспокоен и все си дърпа едното уше та реших да му послагам капки малко. Rolling Eyes А какви чупки на езика прави като ме мамосва, много е сладък. Heart Eyes
Джулииииии  Mr. Green разгледах сайтаааа хихиии...ти какво си поръча? Я белезници нещо, я гащи без дупе. newsm62 Втора брачна нощ стягаш...нормално. smile3521
Ханна мъж ти добре предлага, а моя предлага същото ама обратно, той сега да ходел в стаята на Алекс. Та като се ставало нощем поне да е само единия. Shocked
Аз пък ни в Сибир, ни в Африка съм ходила. Ама едно време по социализма татко ни води на една авто екскурзия с мото "45 години от победата..." нещо такова. Та обиколихме соцлагера една автоколона. Беше си супер. И на телевизионната кула в Берлин се качих, и в Освиенцим бях, и във вана се къпах (за първи път) Mr. Green. И...с първо гадже се сдобих. newsm53 хахаха
Хайде, приятен слънчев ден. Hug

# 99
Еххх dama тия сладки първи неща ... как се помнят, ама с тая първа брачна нощ не знам, провокирахте ме и мен.
Избягвах темата ама то не може, рокли, спомени  Simple Smile

Моята съществена, първа брачна беше на втората нощ, че от гости и тъпотии направо гушнахме плувките без да имаме сили. Нооо сега е друго често си наваксваме.
Аааа да Ви споделя една рецепта, никога не е късно, вдигате се без половинката и заминавате на пътешествие, за около седмица. После като се върнете ще си е първа брачна седмица. Ние така си направихме Сашко, след едно мое пътуване до Париж - ех този град и тази атмосфера ... но за там mari_rus ще разказва, има повече впечатления.

Но да си говорим за децата  Naughty кремче слагам на SebaMed, Baby Face Cream-extra soft много съм доволна.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 100
Привет, дружина

Наистина, днес е хубав християнски празник, нека ни е на късмет за нас и семействата ни Praynig
Обикновено по това време сме навън (досега не сме пропускали), но днес заради вятъра оставих бебка да спи в леглото си, а ще я будя към 12 да си вземем бурканите от ДК.

Аз масаж и гимнастика гледам да не пропускам, но  много са подвижни бебета и все трябва да се измисля с какво да ги ангажирам докато траят тия дейности. Всъщност вече масажът май не е така важен както в началото.

Тониси, бързо оздравяване на баткото желая Praynig Ех, тези болести....
Гад, честит взет изпит, вярвам че ще ти е от полза сертификата. Онзи ден се мотах из клюкарника и гледам - твоята тема. Много различен и значително по-труден ми се струва изпита, отколкото е бил да кажем преди 10 години.
Ива, честита кола
Габи, много тежко при вас - дано бързо ви подмине кризата Hug
Мама Танче, радвам се пак да те виждам из форума Hug, надявам се скоро и на живо!
Теди, много сладурско коремче Laughing

Може ли аз да се оплача при вас - от понеделник се боря с едни пъпки на Моника, първо бяха 10-тина около срамните устни, после стана червено, вкл. и около ануса. Правя седящи бани със смрадлика (тетра) и по съвет на педиатърката мажа с  певизон
Този гаден крем ми го изписа по телефона (според нея било излишно да и я водя) и каза че сигурно е от зъбите или от памперсите. Нови зъби не се задават, спи спокойно, яде сравнително добре. В действителност всичко започна с една нова опаковка памперси на слийп енд плей - иначе сме с тази марка сме от доста време ....Вчера ме обзе голяма паника и при всяка смяна на памперса мажех с различни неща - мустела, певизан, здраве Cry .....Дано днес малко от малко да се нормализират нещата

Утре съм на фрзьор и ще взема най-накрая да пусна една снимка, че само аз се крия Laughing Laughing Laughing
Също се усъмних в детската кухня, но пък толкова деца ядат от там Rolling Eyes (Тедсън, от към една и също ДК сме)

# 101
Добър дееен

Яна сега заспа и аз пльок тука.

Дама, мама на такива екскурзии не ме взимаше, че бях малка. Мене ме водеха да видя Радецки и оградата на АЕЦ-а.  Crazy

А за първа брачна нощ сега наистина ме накарахте да се замисля. Ми май не мога да се похваля с истинска такава.  Thinking Първият път цял ден влачих роклята си на приказна принцеса и бях каталясала. Вторият път влачих огромния ми тумбак и пак каталясах. Яни се роди три седмици след това...  Blush Сега може на 10.10.2010 да си спретнем една... то тамън ще е и хладничко и предразполагащо за гушкане  Flutter Аз се надявам да съм се вкарала във форма..абеее, какво ме подхвана сега по никое време...  Embarassed hahaha

А Яна от вчера ме сбърква- подрежда си играчките на шкафа с телевизора, опитва се да си сложи сама наколенките и терличките, слага си играчките за баня в канчето за къпане... а аз я уча да не вика на вратат АЙДЕ като изпращаме гостито, а да маха с ръка за чао.... Whistling

blueeyes, и Яни имаше същите неща на дупето. Правих бани със смрадлика и мазах с Бочко(вътре също има смрадлика и цинк, който изсушава) Сега явно се спарява във памперса и като пропусна смяната пак се зачервява лекичко, но не са онез рани отпреди.  Купих си и сапун Бочко със смрадлика

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:19 от tedsan

# 102
  • София
blueeyes я спри този Певизон. Той е кортикостероиден. Не вярвам да сте толкова зле за него. Аз ползвах Бочко и това за изгаряне, как беше бееее Rolling Eyes ааа Дефламол. Също имах и едно тестерче на Мустела - добри са всичките. Но мисля, че Дефламола ни свърши добра работа. Аз ги редувах. Peace А и подсушавах хубаво със сешоара. Laughing
Е Теди много далечна дата си си избрала, а защо не 09.09.09???? Mr. Green
Любимото занимание на моя синковец е да си отваря флумастерите на батко си и да ми показва постижението си. Laughing Също така да играе на...бейзбол. Mr. Green Хванал една малка хилка тука и млати по една топка из цялата къща, и крещи подире й колкото глас има.  Луда работа. #Crazy
Фил, къде е?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:38 от dama

# 103
Ане, Емо има същата шапка Simple Smile

хубаво ме подсетихте за колдкрем, мерси!

моето момченце има ново умение от вчера, много съм горда с него Grinning, ето да го видите: http://www.youtube.com/watch?v=ES6Bz-5Owrc

# 104
  • София
Пипи много сръчен твоя син.  Laughing  Моя със почти същата сръчност ми събира щипките. А като гледам имате една играчка като нашата, тази с трите връткащи неща. Огледалото му е любимото. Mr. Green
Днес май аз съм най-редовна. Wink Наваксвам си пропуснатото. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт