С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 005
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
  • Троян
Ето ни и нас,в предната тем ане се класирахме ,но да с езапишем тук.Мерките от вчера са но 9,300(+300гр) и 69см(+2).Иначе е добре,оздравя,вече и Магии слази и то доста бързо,исправя се стига да има за какво да се хване.Започна да спи повече,явно се уморява.
Ми той Боби  голям сладур,как си върви Party

# 76
Здравейте момичета!
Много пишете, а ме е яд че немога да се включа, че моят ме подреди без кирилица на компа. Добре че беше Гада да ме светне как да ползвам кирилизатора във форума. Laughing то аз вече забравих какво ще пиша, ама старост нерадост.
Теди и аз да кажа че ти е мнгоо хубаво коремчето. То и аз като Вал мога да сравнявам моето, та мога да мина за 4-5 месечна бременност. LaughingЗа имената Калояна и Вилияна  Peace
Мирка успех с питката, ако и този път не стане и аз ще помагам с рецепти за машина.
Иве честита кола и безаварийно каране!
juju1 и ние сме в отбора на безбъбите да видим кой ще е последен. Ако се съди по реването и буденето нощем може и скоро да избият, но това скоро е вече 2 месеца. Честито зъбче на Сашко, напусна ни той

# 77
Мирка, не се отказвай, ще стане, то всеки може да си вземе от пекарната, но така е много по-сладко. Hug
Роклята сватбената и аз си я обличах преди месец, да кажа да не остана по-назад, почти ми стана, само малко не в някои части... Embarassedно не е бока за умиране, сега си имам по-хубаво нещо.
За имената на мен ми харесват и двете,  имам предвид Калояна и Константина, но с първото ще е по-звучно.
Миленита, малката душичка  HugАма как лошо гледа, малко каро Рънърса на Слави, дето го играе Виктор Калев. Joy

# 78
  • до една звездичка
matza83, Ане, благодарности, че ме подсетихте за царевицата Hug

Днес купих на Стела нова шапка, много ми е смешна с нея - прилича на агънце Crazy Ами, заразих се от тези линкове и красотии и така...И съм много доволна, че не само търпи ръкавичките на ръцете си, ами даже им се и радва! Сигурно защото са със кученца:) Е, като и падне биберона от устата започва да хленчи, защото не може да си го хване сама, ама...

Момичета, да питам, мажете ли лицата на мъниците с нещо? Против студа, а и въобще?

# 79
Дега, аз съм взела кремчето за лице на Бюбхен за вятър и студ, но още не съм го мазала.
Мирка, ето ти още една рецепта, аз мисля по нея да действам в неделя. Дано да се получи, никога не съм месила тесто досега Rolling Eyes http://www.mamaibebe.com/?id=393. А и задължително детенцето да стъпи на питата за отпечатък преди да се сложи във фурната Simple Smile
Лека нощ Hug

# 80
....Да ви питам в тая връзка, Косето не спира да си врътка главата наляво-надясно, някое друго прави ли така? ...................

Дама, Теди така си я мърда , много бързо и се смее .Ама той баща и я научи така .Според мен така се забавляват и няма нищо притиснително  Peace
Яни така танцува. Според случая, мелодията и настроението се и подрусва и тактува с ръчичка  Mr. Green

ДАма, ама кат ти прочетох за сватбената нощ и церемонията- аз се имах за лошо момиче, ама май ме биеш по точки. А за моята брачна нощ- дорде си я получа като хората и две деца ще родя  Whistling Joy

Мирка успех с питката. А задължително ли е мама да я меси? Не може ли примерно някоя чевръста баба? Thinking

Лейди Ив, честито ви бу!  Hug Безаварийно и приятно!
Зимна,  Hug
Много са сладурски Даная и Боби  Heart Eyes

Дега, аз днес за първи път намазах лицето на Яни с хидратиращо кремче на Мустела. От студа кожата на нослето беше като изпръхнала. Мисля сутрин и вечер да цапотя по малко.  bowuu

# 81
  • София
Ха Добър вечер. Laughing
Аз пък не мога да меся, пък и все още нямам и желание. EmbarassedБаба ми, Бог да я прости!, такива питки правеше....ммм топли с малко масалце и сиренце....цялата я изяждахме за 0 време. Mr. Green И плетеше, пък аз пусто и това не мога. Ама тия шапки са страшни, защо не видях момчешки?!?!  Rolling Eyes
А кремче за студа мисля да слагам от време на време. Пулмоложката ни, като ходихме последно при нея ми даде няколко тестерчета на Надхерцен на др Тайс. Мисля с него да минавам. Wink
Невенска пусто и аз така беееее, кво ще правим, лоша работа! Rolling Eyes
Косето не спря тая вечер да амамамамам-осва. Не можах да го разбера, гладен ли е, мен ли иска, щот и на баща си така викаше. Mr. Green А колко трудно заспа. Голямо наместване, голямо връткане.  ooooh! Пак безсънна нощ ме чака ми да ходя да си лягам докато е време. Peace
А за връткането на главата през деня и той като танцува така си я върти (даже го записах тази вечер как си танцува), но повече ме притеснява, че и докато спи го прави. newsm78
Теди, не се коси мила. И две кат съм родила, файда нема. Още си я чакам, пусто все през пръсти го караме.  Mr. Green
Хайде спокойна нощ на всички. smile3524

# 82
  • София
Дега, аз имам един крем за лице на Себамед и гледам винаги преди излизане да я мацна с него. Когато застудя септември от силния вятър и студ, след едно излизане навън, на Ивана се появиха лишеи по бузките. Оттогава като мажа не са се появявали пак.  Peace

Маца, и на теб мерси за рецептата.   bouquet И щом си като мен новобранка, вземи потренирай, че то се оказа сложна работа туй с бухването. Иначе с отпечатъка го отрепетирахме. Е, вместо краче, бучнахме ръчичката.
Теди, абе то ако имаше баба наблизо, щях ли тука да се мъча с тия две леви ръце да се правя на кулинарка.  Embarassed Иначе според традициите освен от майката  питката може да се замесва и от друг човек с живи родители.

# 83
Да се запиша и аз в новата темичка,ама колко сте бързи само,кога пуснахте нова темичка,кога се изписаха 5 страници WinkЛека и спокойна нощ на всички.

# 84
  • Карлово
Шушони, сакън, сега не е за пазаруване в долари, виж колко е висок. Аз си търся тук в Карлово някоя баба да ми изплете по поръчка, пак да си платя.
Нивея, моята разлика със сестра ми е 2г и 4м, може би затова си бях решила, че 2-3 год е най-добрия вариант и за моите деца.

# 85
  • София
Ха, аз още не съм си легнала. Laughing
Микки, сега като чета където пишеш за разликите в годините...дали пък не и заради това разликата на моите деца да е 4г. Батко ми е по-голям от мене с 4 години. Laughing Rolling Eyes
Сега вече си лягам....даже съм и по пижама. Mr. Green

# 86
Такаааа...
Да се разпиша и аз.
Сватяяяя Hug Много си Убава, беее... Пу, пу, пу...
Дамче, ти защо мислиш, че нашето е било "първа брачна нощ" ? Сватбата беше на 27.09.1998, а Джули се роди на 30.12.1998г. Но поне си бях булка като хората - никой не би казал, че съм бременна, ако не знаеше.
Мийче - като иска детето да е пчеличка, нека е пчеличка. Няма да му трошиш хатъра, я.
И понеже си ми приятелка, ще ти кажа:

http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=135&catid=144

Ето от тук си ги поръчай и няма да обикаляш София.
Хората са супер бързи с доставката.
Аз в понеделник поръчах, вчера ми я докараха поръчката. Peace
Благодаря на всички за стисканите палци. Hug
Размина му се - няма да му вадят зъбчето. За сега всичко е наред.

# 87
  • Пловдив
Запис  Embarassed
Докато ви изчетааа  Crazy
Много са сладки Даная и Боби  Heart Eyes
И коремчето на Теди  Heart Eyes На мен и Калояна и Константина ми харесват  bowuu
Мерси на Микки и МИА за линковете с шапки  Crazy Аз точно сайта на Малена дадох на майка ми да разглежда  Simple Smile Че кой не знае коя е Малена, кой не е чувал за нея  Grinning Страшна е! Този сайт беше едно от първите неща, които разгледах в темата Хоби и се шашнах .. и се зарибих да науча фотошопа Simple Smile
Джули, Миленита, съжалявам за злополуките на дечицата  Hug

От няколко вечери насам спя на дивана в хола, че да се наспивам  Rolling Eyes (по предложение на половинчо  Heart Eyes )  А мъжът ми - в спалнята при Миша. Справят се двамата. Ми така де, като ще оревава света за биба, поне само единия да се буди  Crossing Arms

# 88
  • Бургас
Добро утро, семейство!

И понеже днес съм първа, ще Ви "направя" кафенце за събуждане.

И аз държа да отбележа: tedsan - коремчето е № 1! Heart Eyes За имената - и Калояна, и Константина много ми харесват!!!

А, и добре, че ме подсетихте за кремче за навън  Hug!

# 89
  • София
добро утро и от мен
katenok благодаря за кафето,имах нужда,Лъчезара се събуди в 7 и сега пак спи,а аз да не изпусна нещо и вися пред компютъра.
Честито на всички които имат повод за празнуване(зъби коли и други празници)
зимна с теб сме!
теди корема е готин-размечтах се!
маца Боби е голям сладур-крачи смело!

За кремчето за студено време и мен ме подсетихте(бях забравила съвсем)
Успешен ден на всички(днес май няма да има разходки)

Общи условия

Активация на акаунт