С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 261
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Зимна, да бе, що така? Да не би нещо Беа да се е разболяла. Мисля я и нея тия дни с тая кашлица. Whistling Ти, добре ли си? Praynig
А Костадин взе че заспа по никое време.  Shocked Много неспокойно спи и нощем и денем  Rolling Eyes а иначе с игрите си е абсолютно същия и спокоен. Дали пък от зъбите може да го мъчи само когато спи? newsm78 Оня ден при УНГ едното му уше беше леко зачервено, но пък ако го боли ще го боли и докато е буден и ще е крив...ох не знам вече. ooooh!
Теди, така сега на всички ще ни  припомниш времето когато си мерехме коремчетата тука. Laughing Ама сега само ще ти се радваме. Hug
 Косето го слушам от днес мамо-сва и бабо-сва. Mr. Green

# 61
....Да ви питам в тая връзка, Косето не спира да си врътка главата наляво-надясно, някое друго прави ли така? ...................

Дама, Теди така си я мърда , много бързо и се смее .Ама той баща и я научи така .Според мен така се забавляват и няма нищо притиснително  Peace

# 62
така сега на всички ще ни  припомниш времето когато си мерехме коремчетата тука. Laughing Ама сега само ще ти се радваме.

Дама, аз съм в състояние и сега да си меря коремчето с някой.  hahaha hahaha hahaha

И Гого така върти главата, това е неговия начин да каже НЕ.

# 63
Радвам се за хубавите думи отностно Даная Hug
Тед, голяма си сладурка с второто голямо коремче Grinning
И аз като Мирка редовно пробвам люлеещите кончета в парка Laughing, тези които са на пружини Laughing
Ива, да ви е честита колата Hug

# 64
  • София
Запис и от мен

# 65
Иве, честита кола  bouquet. Със здраве да си я карате и само на хубави места да ви води Hug
Дега, салатата я правя със сладка замразена царевица (е като я размразя де) Peace
Теди, много добре изглеждаш и супер сладко коремче имаш, пу-пу Hug
Ane, много е сладичък Сашко Hug
Зимна Hug
МИА, провери в Джъмбо, там има много костюми, може да има и пчеличка Simple Smile
Днес беше страхотен ден и изкарахме 3 часа навън. Боби не спря да ходи, ето го:
http://matza83.multiply.com/video/item/3/3
Момичета, чухте ли че пак може да има земетресение 4 по Скалата на Рихтер на 27-ми Shocked

# 66
  • София
Гад  Mr. Green и аз имам какво да покажа. Хората още ми стават като ме видят някъде по транспорта. Laughing Срам не срам на корем не съм мръднала откакто съм родила.  Embarassed Whistling

# 67
  • София
Първия опит с питката за прощъпулника е неуспешен!  Embarassed Ама то сигурно брашното нещо е било кофти.   hahaha  Е, между другото успях и един крем-карамел да врътна, та да замажа малко очите на мъжо. Ивана през цялото време ми се вря в краката и резултатът е 1 счупено на пода яйце и половин бутилка разлято олио. Утре продължавам с тренировките.

Зимна  Hug и от нас. Ако ще ти олекне, сподели! Нали сме си едно голямо семейство. Макар, че и аз предпочитам ако ми се случи нещо лошо да го запазя за себе си, за да не помрачавам приятните ни темички.

Иве, честита придобивка!!! Със здраве да си я карате!

Ние отиваме де се чипаме, че някой вече е много крив.

# 68
Мари, много сладка Даная,  Hug
matza, признавам ви, много сте напреднали, браво. HugНие още сме на настроения, един път стабилно, после не.
Dega, така е тропка много смешно, и е много последователен, като стъпи с един крак 2 пъти и се обърква и пада.
Много ги гледам и аз тези кончета, но не съм съвсем сигурна...
Tedsan, добре го раздаваш.
Ние няма какво много да кажем, до преди 1 и полвина спахме с Мърко, направихме и ние една тричасова разходка, да вземем кухнята най-вече, че с таткото се раздърпахме сутринта и ме ядоса, та си ходихме с градския транспорт. Crossing ArmsМа не падам по гръб, много важно като е с той с колата...ама-ха. Naughty

# 69
Теди - много сладко коремче, пу-пу   Flutter
Иве - честита кола и безаварийно  Hug
Мари, Маца - много сладки клипчета  Hug
Мирка - ето ти моята рецепта за питка (универсалното ми тесто за пица, питки и прочее)
 - половин кг брашно, сол, 1 яйце, 1 ч.ч. кисело мляко + сода за хляб, олио, суха мая разтворена с хладка вода и малко захар.
Всичкото се омесва, прибавя се вода и олио до необходимото. Трябва да стане меко тесто. Можеш да сложиш и повече брашно, зависи колко тесто искаш да се получи.  "Бие" се 10-20 пъти. Оставя се да втаса и готово   chef Успех  Hug
Зимна  Hug С теб сме  Hug

При нас нищо интересно, мъчи ни зъбоникнене и двамата, при мен е от недоспиването  Tired

# 70
Добър вечер!
Момичета много мило. Днеска се усвестих като видях, че отока на оченцето е спаднал(детскич организъм е невероятен, вчера беше като китайче с една цепка за око, а днеска...)ето го и него. На мама каскадьорчето:http://www.bgphoto.net/photos/33543/o633628110123750000.jpg
                         http://www.bgphoto.net/photos/33543/o633628112768906250.jpg
Мирка, много ти отива кончето  Hug
Абе сладурани, вие ще ме скъсате с тия сватбени рокли, Духче горкия човечец, ще му докараш някой инфаркт  hahaha
Ане твоя Александър голям чаровник, на кого се е метнал? На теб ли?
Добре дошла на мамата със странното, но интересно име rajdo  Hug

# 71
  • София
Луси, мерси!   bouquet Утре ще пробвам твоята. рецепта. Докато не стане, няма да мирясам.  Simple Smile Добре поне че не меся на ръка, а с хлебопекарната, че от толкоз инат ще ми излязат мазоли на ръцете. Ама и аз като Евито не падам по гръб.
Миленита, как тъжно гледа ранения юнак. Да го нацелуваш по нослето от мене. Heart Eyes

# 72
Пууу докато ви изчетааа... ooooh!
То имало и нова тема...брех брех...
Тед напраоо незнам ко да ти кажа...взех и аз да си гледам снимките с тумбата ..много сладко ...още едно бебче направоооо twin_neutral двенки. Simple Smile
Мари гледам Даная и мааалко ми прилича по маймунджалъците на мойта Мария Wink Много и знае устата Simple Smile))
Мирка С това конче... незнам до къде ще стигнеш Mr. Green Много ти отива иначе Peace
Ив честито возило, да си го каркаш с кеф Simple Smile))
За масажите и ние  не можем вече да вършим тази процедура ..седим или прави след баня или крещим като обезумели...
 smile3514 в чудо се виждам направо...
Ние като че ли вече се пооправихме ..ама хремата си остава малко..сополките с труд ги махаме...
И ето я щерка ми следи какво пиша на компютъра...

# 73
Непременно ще го цункам като се събуди Мирка
Това са едни много сладки коледни чорапчета,
http://www.bgphoto.net/photos/33543/o633628132817968750.jpg
вие ме зарибихте с тези шапки. perko
ЕлинЪр много е сладка малката агентка

# 74
  • София
Зимна - Hug Стискам палци всичко да е наред.

Теди- много ти е хубаво коремчето. Чак ми домъчня,че моето не е такова Embarassed

Ива- честита кола- леко и безаварийно каране. Peace

Миленита- радвам се че сте по-добре. Hug

Лейди Ив- да видим на кого ще излезе зъбче последно. Илиянче- на вас честито за първото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт