Отговори
# 240
  • sofia
Привет!
Благодаря ви момичета за поздравите!
Снимките на Тролипен аз ги отварям с "Рефреш", първо ми дава че има някаква грешка, но като рефрешна се отварят.
Ефросинка, честити първи стъпки.
Та в този ред на мисли за мен прохождане е именно това което показаха Чара и Лейдите - от единия край на стаята до другия. Другото е просто "първи стъпки", до прохождането може да минат месеци. Както стана с Галя - тя направи първите си самостоятелни стъпки на 11 мес, но проходи на 13 месеца. Определено има разлика! Но както и да е, и двете неща са вълнуващи.
У нас всички кашлят с изключение на войника, който е на 24 часа на пост.  Днес бяхме при педи, Слава Богу, само сиропчета за кашлица ми каза да пият децата.
Бебо пак спря да яде пюрета, та сме само на кърма.
Малко телеграфически, но нямам време,
 Hug на всички!

# 241
  • София
Eeeee, Ефросинка, честито Grinning Браво на Анна Grinning

Ето това се казва новина. Знаех си аз че Анна ще е следващата мома проходила. Би даже Камен по месеци и дни!

Без бой предаваме първото място  Mr. Green Анна нали ни е гадже  Wink

Хе-хе Таня, абе важното е да остане в семейството, нали hahaha
Иначе Еми е права, това са само първи крачки, но утре я пускам да ни донесе по 2 бири Joy Joy
А за снимките, абе хора, вие верно сте се клонирали #Crazy
Троли аз ги видях с копи/пейст вашите пак в Мозила. Страхотни са...леле, колко съжалявам, че аз нямаше как да имам такива с Анна от първите й часове. Мен си ме приспаха без да ме питат след като се наложи спешно секцио след цяла нощ контракции и 10 см. разкритие. Но пък и вече се тресях като лист от изтощение, нерви и превъзбуда и явно така прецени анестезиоложката, че е най-добре...както и да е!
Вал, бързо да научите детето да казва НЕ, че как ще си държи на положението госпожицата, ако не може да отрязва нахалните домогвания, сакън Laughing Hug
Пух, как е хремата Hug
Еми, като се захраните с всичко, горещо ти препоръчвам детската кухня...с Анна направи чудеса Peace
За нарицателните имена...ами аз вече ви казах за някой. Понякога й викам зверунгелес:))), змеюго, змейко hahaha, маймунеску, на мама чонката, бебоний и ако се сетя за всички лигавщи има бая да пиша. Аз най-обичам да си й викам Анна, защото така си го харесвам името и не ползвам умалителното Ани, та ако й се карам тя определено няма да разбере по обръщението, а по тона и изражението ми smile3513 smile3532
А, щях да забравя..Еленийка, от сутринта ми създадохте страшен тонус и настроение, защото и ние си потанцувахме с Анна с вас. Тя поклащаше дупе и потропваше ръчички в такт от кошарата си, а аз подскачах около нея: Joy
Асол, много се радвам, че всичко е минало успешно. А, казаха ли поне защо се е получило. Аз подозирам  някаква слаба съединителна тъкан, но това са само догатки. Сникмата с рогата е много яка Peace
Ох, носят ми къпан шушон за кърмене и приспиване..лека нощ мацки Hug

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 21:08 от ephrossina

# 242
Сори, че ви затрудних, но виждам най-любопитните са се справили със задачката Laughing
оправих ги най-накрая линковете.
Утре ще ви пусна и клипче от лятото, че днес нямам време да се занимавам да го качвам.
И разкази ще има ама някой друг път.....това прозвуча малко като "Ще ти купя колело, ама друг път" Mr. Green

Лека вечер от нас с Лъвчо  bouquet
Дописвам...Честито първи стъпки на Анна  bouquet По вода да и върви цял живот.

# 243
  • София
Йеееее, честито на Анютхен !!! Смело напред!
Сега вече може да се каже, че гаджетата ХОДЯТ

Чара, когато те видях като булка, разбрах че ника ти е точно на място - очарователна си!
А тези костюми от Джъмбото, можеш ли да ги снимаш, за да ги видя?

Асол, представям си, ако всичките на снимката бяхте с рога  hahaha

Всички сте много хубави булки, Чара .... лелееее  Hug, но Пух... Heart Eyes Пух ми обра точките, съжалявам момичета, но тя е най-прекрасна!! Примирете се с този факт.
NaughtyДа, но не сте видяли мен!

Ето и моята сватба:

И една старичка от сватбата на родителите ми:

Лека вечер!

# 244
  • Пловдив
Еми,благодаря Hug.При мен стана по твоя начин

Ефросинка,миличка,честити  ходещи краченца.Смело и безаварийно в живота да си крачи малката прелест   Анна

Не съм забравила за обещаните снимки на младежа,ама нещо все не мога да му избера подходящи,та като се натутам,ще побликуявам нещо.

Аз май няма да мога да се включа в новия ''конкурс'',защото съм много ''боса'' с тези фотоапарати ,бе.А пък снимките от едно време са при мама.Но ще видим де,ако направя нещо по-сполучливо Wink

Хе - хех Каттт ,спука ме от смях.Много красиви булки Joy Joy Joy

# 245
Приспах Шишчо и надничам да ви видя какво правите, че от работа не ми остана никакво време днес. Роси, аз не се бях наредила за вечеря, но така се плеснах по тиквата, че може и да си ме чула. Моята фурна също дава възможност да се готвят две неща наведнъж, но не съм се сещала изобщо за това. Благодарение на снимката на пилешките ти вкусотии преди малко извадих от фурната една тава с пълнени чушки с кайма и ориз и една тава с прясно зеле с наденички. Ние постим понеже Embarassed Нека сега ми каже нещо мъжът ми за "бегемамата". Само ме будалка на тая тема - бегемама това, бегемама онова Whistling.
Кас, не ща нова дрешка, мерси. Смятам да подхвана Дюкански поход след Нова година и палатка няма да ми трябва. А за татусчето - аз не знам защо реших, че говориш за кактусче, но си объркала клавишите Embarassed Добре съм, ще се оправя. Вчера виждам Калоян как се е запътил с проходилката към котешката тоалетна и надавам индиански боен вик: "Светльо, не пипай!" Усетих се чак след като чух гласа на мъжа ми някъде зад гърба ми: "Какво да не пипам?". После ми се хили: "Само да не ми обършеш шамар някой ден , преди да си се усетила кой кой е".
Голдънче, не става, като забременях направихме жертвоприношение - топчетата на Миша хвръкнаха. Нямаше как, женската ни котка ги раждаше по 5-6 наведнъж. Ветеринарят ни я наричаше "хайдушката булка" - винаги била готова, където я сгащи Мишка. Че и е една тихичка и добричка, изобщо не разбираш кога е разгонена. Представи си каква реколта щяхме да имаме. Остави друго - за персийчета винаги могат да се намерят стопани, още повече, че ги подарявах, но за нея не е добре да ражда толкова често, а не могат да стоят разделени. Сега си се гушкат и си правят безопасен секс. А аквариумите са като стена - нагоре продължава с втори със същия размер. За да е пълна менажерията, в горната стая, където е майка ми има един аквариум с яркожълта риба, голяма като шаран и втория папагал. Сега съм си навила на пръста, че искам и трето жако, което да си дресирам от мъничко да ми стои на рамото. Всеки луд с номера си. Ако ми бяха разрешили да си имам домашен любимец като малка, нямаше да съм толкова пристрастена сега.
ephrossina, да нацелуваш бузанка Анка. Сигурна бях, че ще пристъпва рано-рано, като я видях как стабилно стои на крачета. По това време Калоян още не се държеше седнал самостоятелно Whistling Хремата изчезна, вече съм здрава. Да чукна на дърво, Калоян не прихвана.
Тролипен, не ги виждам снимките и това е. Ще помоля нацията техническа в семейството да ми ги отвори, след като го нахраня Sad
Asol, приликата ви е поразителна и ако нямаше надписи, щях да се объркам. Отиват ти рогца, да ти кажа. А за булчинската ми снимка - представяш ли си каква хубавица щях да съм, ако се бях епилирала, както ме "захапа" Валерия. На нея ще й кажа - пробвах, ама машинката се задръсти, затова реших да съм си натурална Joy
Cattt, можеше да не ме цакаш с ръчна бродерия Naughty, не е честно. Виж аз как ще те цакам пък тогава:

и ето:

Чара, на мен снимките и клипчетата на Георги и Камен никога не ми омръзват, даже напротив - голямо удоволствие ми доставя да си ги гледам.
Ставам за малко, че чувам гладен рев. Като си нахраня мъжа пак. Мирка, как ги правите такива еднакви, не знам. Голям майсторлък ще е Thinking

# 246
  • Sofia
Сори, че ви затрудних, но виждам най-любопитните са се справили със задачката Laughing
Ние любопитните ходихме да проверим дали си се справила както трябва и установихме, че си сложила нова снимка.  Laughing

Недей охка, че направо си се уредила с връзки, някой шушоните си ги взимаме и даваме сами от коритото. Mr. Green  Laughing
А ние нахални домогвания нямаме за момента нека си ДА-ка детето, в тази тежка категория дето е в момента кой младеж ще се огледа в нея, с тези 11кг дето ги е натрупала всява респект в младежите определено.  Laughing
Иначе аз редовно и викам Ече Клече Буболече / ще ми се  Mr. Green/, но като цяло правилото в нашата къща е всички нарицателни имена да завършват на ЧО или както следва сме Въчо, Пъчо и Ечо, а нашия създател е Чопчо.  hahaha
Кат, ама и ти не и отстъпваш на Мама ти Пух по нищо и двете семейства сте вадили яко косми от сватбената торта  Mr. Green

# 247
Ефросинка,честити ходещи крачета и на вас...Нека все бъде устремена напред в живота... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Видях ги тролипенските снимки най-накрая и аз. Mr. Green
КАС......много се радвам че ви действам така...Ще се старая и занапред..  bouquet
Валерия,тук почват от към11.01 до10.02 намаления навсякъде и става нещо невероятно,особенно първите дни,всеки път се питам тези хора нямат ли си дрехи и техники бреййй ooooh! Направо се хвърлят в магазините щом отворят,ако мога ще ги снимам тази година.. hahaha
ЛЕЛЕ ..Кат,невероятни сте със Пухи.. #Crazy  hahaha А Калоян е суперррррр...
Голдънче дано се оправиш по-бързо със ухото и наистина недей да почистваш  със клечки ..И на мен ми казаха същото като имах отит..
Хайде лека за сега... Mr. Green

Недей охка, че направо си се уредила с връзки, някой шушоните си ги взимаме и даваме сами от коритото. Mr. Green  Laughing

А някои си взимаме и ДВОЙНИ ШУШОНЧЕТА... Heart Eyes Heart Eyes сами.... ooooh!
Eто ни по пижами и нас,май...ще си лягаме в този час..  bouquet

# 248
Ееееййй...ще ме уморите от смях hahaha Joy Масата ми от половин час не е вдигната, а мъжО след няколко несполучливи  опита да ме заговори се отказа и сърдит отиде да си легне, щото .....жена му виси в "сектата" и само от време на време издава някакви цвилещи звуци..... Laughing

]Мирка[/color], как ги правите такива еднакви, не знам. Голям майсторлък ще е Thinking

Верно си е майсторлък.... Mr. Green...то на мъжа ми само с това му остана да се хвали...нали искаше "наследник"...пък то се оказа пак "наследничка" Flutter...та сега се успокоява с това, че със сигурност са си негови, защото и двете са взели малкия му чип нос...запазена марка Peace

Ама откъде ги вземате тия червените дядоколедовски шапчици...искам и аз  Flutter...на мен все ми попадат големи размери... Crossing Arms
Ефросинка - честити първи стъпки на малката чаровница Анна. Heart Eyes..да е все така първа и в живота
Тролипен - много са хубави снимките....много ме разчувстваха...особено втората Blush
По тоя повод да ви пусна и аз две снимчици....
Тази е първата снимка на Габи - тук е току що родена, само на 15мин.

А тази е само два часа по-късно, след като ми я донесоха.

Хайде лека и от нас....
П.П.  Оооо... и малките бубенца са готови за сън....цунки от нас Heart Eyes
П.П. О, сетих се и още нещо...Като сме подхванали бремелинските снимки.....да вземе да се включи и Марти - да ни покаже и тя едно бременно коремче....Мартиии...не се скатавай.... Hug

# 249
Набързо ВКЛЮЧ за лека нощ...
Ефросинка браво на Анна!Имах си аз подозрения,че тя ще е следващата ходеща буба,след Вяра Grinning
Асолче,аз съм ги гледала снимките в албумчето ни и още тогава ме поразиха. Grinning
Тролипен, страхотни снимки,аз ги видях от първия път Sunglasses Laughing
Ави,все забравям да ти кажа,че Мони е одрала лицето на баща си а Петьо-твоето!
мама Пух,сладур е Шишо-бакшишо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А ,2 русокоски ми махат за лека нощ Heart Eyes Heart Eyes
Каттт,таз бременлийската снимка и аз я помня...тя е просто запомняща......а Вики е такова джудженцеееееее Heart Eyes
Леле хора ,много съм изморена....
Радвам се че съм допринесла за доброто ви настроение,така е то при нас,какво ли не правим,като се обадят зъбите,на стела,които Дразнят,болят,сърбят Sick
А за протокола,ние и викаме най-често бръмбър и зайче,а тако и ги съчетава и двете,като и вика БРЪМБЪЗЪК hahaha..буболечка,Стели-малкото бебе,а сега-Стели- голямото бебе Mr. Green
Чесно изчезвам вече Tired

Лека и неревяща....

# 250
  • София
Чара, благодаря ти! Да чукна на дърво, вече и добре. Има още няколко апликации с АБ и приключваме. Peace Hug
ВалерияHug, няма да ровя, обещавам, че не знам и аз кой търся там.... Naughty hahaha Ама сега не ми е хич до смях, че тази нощ ставах по никое време да си правя компреси. Whistling
Пух, жалко! Cry Калоянчо е един пухкалин! hahaha Hug
Мире, много срадурски са снимките на Габи! Напомнят ми и на мен за престоят ни в болницата. Гледам вашия номер, който ми напомня за нашия. Tired
Бубе, страхотни са мадамките! Hug  bouquet
Кат, rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Хайде, лека и от мен! Hug

# 251
Честит празник на именяците.
Честити крачета на Анна, хайде мамо купувай токчетата WinkSimple Smile
Съвсем съм заспала, така че не знам какво исках да пиша...

Асол, зарадвах се съвсем искрено че всичко е наред.
Снимките са уникални на всички. И аз ще се включа, ама друг път...trollipen , хахаха Hug

# 252
И аз видях снимките на Тролипен smile3521,супер са.
Ето и от мен: 5 минути след раждането.
в болницата.
Щастливият батко

Бубе Heart Eyes Heart Eyes
Кат Laughing Joy
Мирка Hug
Пухче Peace супер снимки.

Лека и спокойна вечер на всички newsm46

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 23:41 от *Ави*

# 253
  • Бургас
Ами аз съм тук всеки ден, чета ама все не ви догонвам, стигам все до 4-та страница (нали все трябва да съм на обратно на другите та най-новите постове са ми най-горе) и си викам , а добре, утре ще изчета вече....И като вляза утре, то нови 7-8 страници. Изпуснах доста теми, нищо ще се включвам по-нататък, може малко не по текущите теми. Ей на, сега се сетих да отбележа, че колажа е супер и много ме е яд, че тогава скитах из гръцко и не сколасах да дам снимка на Стефко, ама нищо, другия път, там сме. Качих 3-4 снимки от екскурзията ни в "Февруарчето пътешества". По повод на излизането, ние сме навън всеки божи ден. Дори в съботата, когато падаха дървета и летяха тенекии бях единствената разхождаща се майка. Имах напясък набъчкан чак в порите. Ама инак ми е много трудно със следобедния сън на Стефко (Чочко, Щури, руския учен Щуренко) Той най-лесно заспива в количката навън. Какъв обрат! Лятото ме знаеха като мъкнещата детето си жена, която бута количка вместо аксесоар. Иначе в къщи спи не повече от 45 минути, три пъти дневно. Моля ви, кажете, че е временно!
Тази вечер за втори път съм зла и го мъча да заспи  в кошарата, а не на цицка. Много ми е тъжно, плачка много миличкия. Ама прекалено много я използваме цицка-оправачка за приспивни цели. Намирисва ми на пристрастяване.
Айде, до скоро! Честито на празнуващите месечинки! Аз рядко честитя. Просто не знам нито коя дата е, нито кой ден от седмицата, поне годината горе-долу вече я запомних-2008.

# 254
  • Sofia
Много хубости видях  Heart Eyesмного сте милички и бебончовците също ... обаче нещо съм на батерии.... Tired никакво време не ми остава.
За сега имам само една сватбена фотография

Лека нощ и хубави сънища  Hug

Дени честито   bouquet Желая и само успехи  по пътя.

Отивам да се пльосна в кревата. Каката трета сутрин закъснява заради мен..... Embarassed
Като презаредя повче.

Общи условия

Активация на акаунт