Отговори
# 75
  • Варна
Честита месечинка на Николета   bouquet
И на всички Честит Празник на Християнското Семейство!
Ако сколасам по късно ще пиша повече
 Hug

# 76
Страхотни истории, момичета, тамън исках и аз да разкажа нашата, не че е нещо особено, но осъзнах, че не си я спомням. И то не защото е била толкова отдавна, а ми се преплитат леко събитията и ще трябва да направя малка справка с летописеца на семейството, демек Миро. Даже се чудя как да го заговря и да го накарам да ми разкаже, без да се засегне, че съм позабравила... Blush Blush
За името на Тино: аз бях сигурна, от както се помня, че ще имам момче, даже 2. Винаги съм искала момче, но ной- силно го исках докато раждах, за да не се мъчи, както аз се мъчих. Уточнявам, че в болницата пристигнах с 8-9 см ракритие и беше излишно и късно да се сложи епидурална. Даже ме сложиха и на системи, с които направиха контракциите /респ. и боката според мен/ по- силни. Отплеснах се, за името: Накарах Миро да ми напише на едно листче имена, които харесва, още го пазя някъде това листче и там бяха Антон, Веселин, Радослав и още две-три, ама нито едно от тях не ми хареса. Най - допустимото всъщност беше Антон. Аз си бях харесала Михаил на дядо ми и на брат ми, много исках и да е Петър, но с Миро постигнахме компромис да не кръщаваме на баща ми и на свекървата. Също така де опитах да прокарам и Драгодан, заради фамилията ми, но и тук претърпях провал. След това започнахме да се колебаем между Константин и Кристиян. Константин е любимият певец на Миро и той много харесва това име. Но най - накрая решихме, че ще бъде Кристиян - на майка ми - Кръстинка и на баща му - Ставри = Кръст. Чудехме се също дали да бъде КристиЯн или КристиАн, и си мислехме, че много ще го бъркат. А то в последствие се оказа, че не бъркат "А"-то с "Я"-то, а Кристиян с Християн. Даже по едно време си спомням, че още бях в болницата и Миро ми се оплака, че всички го мислят за Християн и аз му викам, обяснявай им тогава, че е с К като *ур, а не с Х като **й! Доста цинично и неподобаващо за една дама, ама наистина така му казах, естествено на матап де! Аз не харесвам името Кристиян и още в началото уточних, че ще му казваме Тино. И аз, и Миро не сме фенове изобщо на Криси или такива подобни обръщения и така остана - Тино. А за да не съм тотално капо, се разбрахме, че ако бебето се роди на брат ми на рожденния ден - 27.01, името ще бъде Михаил. Така общо взето оставихме малкия наследник да си избере име и дата за раждане! Много съм благодарна на нашите, че не се намесиха и не настояваха за това, детето да им носи името. На Миро  баща му си направи устата и пита дали ще го кръстим по фамилия на него. Фамилното име на Мирослав е от на дядо му името и свекърът така се надявал. Аз като чух и направо останах зяпнала - най - главната причина да прикача фамилията на мъжа ми беше точно за да имаме еднакви фамилии с децата ми и наистина да си личи, че сме едно семейство. За мен е супер тъпанарско както са постъпили родителите на Миро - тяхната фамилия е една, а на децата им съвсем друга. Та дори и по името не можеш да разбереш роднини ли са или що.
Женски имена изобщо не сме мислили, въпреки, че нашият татко искаше много момиче. Аз му обяснявах, че няма да стане, поне не с мен.... Куриозът беше когато в края на третия месец, началото на четвъртия отидохме на преглед и ще го гледаме на ехографа и след като се установи, че всичко му е на ред, аз настоявам да ни кажат и пола. Да, ама не - бебето спи и не помръдва, естествено, че е застанало така, че не показва нищо. Брей бута го докторката, почуква ми корема, а то кърти ли, кърти. След доста опити да се събуди, аз прекъсвам докторката и и казвам - Няма смисъл да се опитвате - полът е ясен - МОМЧЕ - одрало ми е кожата още от корема - аз спя като заклана. Тя обаче инат - ще го буди - и след още няколко опита бебето се размърдва и .... видя му се инструмента - момче е!
Това успях да напиша,  изчезвам да се храним! Много моля за извинение за огромното разяснение, което изписах! Дано не съм досадила. Айде Тино разтреби касетките и дисковете на баща му... честито!

# 77
Здрасти и от мен!
Ави,страхотен разказ,представям си какъв купон е било пред общежитието,тъй като и аз съм живяла там 4 години Party
Камчо страхотно изглеждаш,със всяко ново дете  ставаш по-хубава  bouquet
Да  ни  е честито днешното пораснало дете-Николета!

Привет на cecil   bouquet
Малееее от сутринта пиша а нищо не съм написла Embarassed
Пак забравих половината неща Embarassed
Искам само да ви кажа,че много се радвам на ВСИЧКИ и нямам търпение да се запознаем на Националната среща,много искам да се съберем и да се видим,дано само не ни мине котка път и да не можем да дойдем Praynig
Еми,много готино,то и ние отначало само приятели.....ама не повече от месец,няма такова приятелство м/у мъж и жена-рано или късно стават гаджета Joy
Мими мисля,че от форума на Мама и бебе
Цунки на всички и лек ден!

# 78
  • Sofia
Вал, душо, за твое успокоение, моя милост се зажени с панталон и туника (реших да не мъча чавето кат' се спретна с корсет в 4-ти месец...не че и в най-снажния си период бих се накиприла така, де hahaha) Wink :http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=169073
Ама ти си си страхотна булка със всичките му салтанати както си му е реда!  Grinning
Аз бях по потник, той беше по тениска и с бомбета Вермахт, тъй като 48-ми номер обувки не се намираха по онова време така лесно та си ги носеше и зиме и лете.
Общо взето сега като гледам снимките сме си комични направо  hahaha и понеже едва ли ще ми повярвате преснимах една не за друго ами да ми видите булчинската прическа...не знам по кой моден канал съм се водила, но съм много фешън!  hahaha Също така не ми е много ясно защо съм си целила центъра на главата да си сложа булчинската фибичка.  Joy

Подписването ни беше в петък, аз в четвъртък казах на шефа ми: "Ники, аз утре няма да идвам на работа защото ще се женя!", падна му ченето на човека. До последно нямахме какво да обличаме и в сряда майка ми ни изпрати по един панталон от Пловдив, ушил ни ги някакъв шивач на магия общо взето, едвам ги закопчахме и двамата.  Laughing

Честита месечинка на Николета!

После пак ще дописвам, че съм се захванала с 1000 неща днес.

Сега да допълня докато не съм забравила, Камчо не знам какъв е този ген дето го имаш, но всичките ти деца приличат на теб! Много ме радвате с Мери с вашите пълни къщи, смятам че сте почти на края на пътя който води до пълното щастие!  Grinning

# 79
cecil,добре дошла при нас welcome
Валерия,ама наистина сте много фешън  hahaha Joy и ако не рокля то поне си сложила булчинска фибичка Joy Joy Joy Joy
Камчо, завиждам ти благородно,че имаш цели три съкровища вкъщи,от това по-хубаво няма HugИ аз имам брат и сестра,те са ми най-близките хора,надявам се и моите деца да бъдат толкова близки и така да се обичат някой ден Heart Eyes
Кас,радвам се че си между нас,много позитивен човек си и с удоволствие те чета Hug
Еления,много е сладка Стелка,наистина си приличат много с Мони Heart EyesИ аз те знам от другия форум Laughing
Готи,ще ме умориш от смях hahaha Joy    обяснявай им тогава, че е с К като *ур, а не с Х като **й! Joy
Мария,давала съм на Петьо Киди,не бях особено доволна Thinking,по-добре мисля Саностол.А защо педито ви изписа витамини,нашия  док каза че до годинка не препоръчва да се пият витамини ако детето се храни пълноценно.Мерките ви са супер  Peace
Гала,радвам се че е всичко наред с Рая HugА Пепи как е?
Еми,и вашата история е много хубава hug
Отивам да готвя   chef

# 80
Здравейте и от мен!
Хайде и аз да се опитам да разкажа нашата история с мъжа ми, докато Габи спи.

При нас всичко започна в далечната 1992г.( чувствам се направо динозавър Embarassed) На коледния банкет на Танцовия състав, в който тогава играех се оказа, че на нашата маса трябва да седнат и музикантите( тук е момента да кажа, че мъжа ми е музикант - свири на кавал и на синтезатор). Та дотогава ние се познавахме само по физиономии - на здравей-здрасти дето се вика, но така съм си мислела аз....той, обаче вече се бил информирал за подробности около моята особа, от други общи приятели. Купона беше супер ...танци, песни, алкохол...но стана време да си ходим. Същата вечер се бяхме уговорили с моята приятелка да спя у тях, защото на другия ден бяхме канени   на една сватба, а Иван(така се казва половинката) живее близо до тях и естествено предложи да си ходим заедно. По пътя стана ясно, че съквартиранта му е поканил гаджето си Иван трябва да се "позабави" 2-3часа, за да не ги притеснява. Моята приятелка веднага му предложи да дойде и той у тях, да пием кафе и да мине времето. Аз тогава правех някакви бегли опити да гледам на кафе и представете си учудването ми, когато обърнах неговата чаша и видях собствената си съдба, преплетена с неговата Shocked. Естествено не му казах нищо, но споделих с приятелката ми, когато той отиде до тоалетната....Така и не спахме изобщо тази нощ и тръгнахме направо за сватбата, като по пътя Иван се сеща да ме пита дали искам да излезем на кафе и аз в движение му казах телефона си, като бях почти сигурна, че няма да го запомни.

Мина Нова Година, Василовден - все купони с компанията и аз вече забравих за Иван, но към 5-6 януари звъни тел. в къщи и той се обади - това беше първата ни истинска среща и след няколко дена вече бяхме гаджета. След това живота ни се завъртя като на филм...мен ме приеха студентка в Пловдив, него пък го взеха в казармата за 1,5г., след това го приеха в Благоевград и ние все по пътищата...Нещата станаха по-сериозни когато аз завърших и той предложи да отида да живея с него. Тогава учеше и едновременно с това работеше в ансамбъл Пирин и така... заживяхме си на квартира в Благоевград - много весели години бяха....В началото на 2000г. разбрах, че съм бременна и решението да се оженим дойде някак естествено...нямаше го онова романтично предложение, за което тайно мечтае всяка жена, но нали я имаше любовта Heart Eyes....и сега като се връщам назад,  нищо не бих променила, дори и да можех... Wink

Сватбата ни беше страхотна - музиканти и танцьори събрани на едно място, Joy.... освен луд купон, друго какво могат да направят Laughing Снимките за съжаление са с отвратително качество, но когато мога ще ги пусна да ме видите....

Засега толкоз, че Габи се събуди...

# 81
Ефросинка,супер си с тоя панталон.Различно и феерично HugА като гледам на снимките Анна каква коса е пуснала пак и се сещам как ти беше гадно като я подстрига hahaha
Готи,а за косата на бебонцията се сетих покрай снимката на Дон Тино.Голям хубавелко,пу пу ама като го гледам що за блонди е,ме навява мисълта че ние сме по-скоро в рижата гама newsm78
Вал-не разбрах черпи ли комшиите със сиропче,че да поспи Вселена Кибритлийкова? Joy
Изабелка,как сте мила?Дано Евичка най-накрая се оправи Hug Praynig
Мери,Роси Hug
Асол,страхотно се изкефих на червената ти рокля.Аз си харесах булченска в маслено зелено-ама пустото свеки като се заинати,пък викам айде сега още не сме се сродили да не я стресирам съвсем WinkА Лора ми е много любимо име,е и Любомира не е зле-но другото е хем звучно хем нежно Hug
Изида,злато покрай толкоз разкази няма ли да насрочите дата и вие Wink Grinning Hug
Алинка,ако знаеш на мен кака ми липсва Търновсия сняг,да е наваляло до кръста ти и да скърца звучно под краката.Пусти Сливен-вятър,вятър и пак вятър.Сняг- тц Cry
Естрела-сори ама чакам фото на масажния стол-поне така да си оплакна очите,че иначе ще се класирам ......сигурно чак след третото Hug
Тролипен,забравих да ви честитя зъбчето,много бяло и здраво HugА историята кога? Wink
Мирка Ив, за името на баща ти те подкрепям.В крайна сметка какво като е починал-то носи толкова любов за теб.
Чара,все забравям.Може ли превод на "нейтив спийкър" Rolling Eyes Laughing
Руфинка-Честит нов дом,много сговор и любов да има Hug
Кокомания,само да питам братовчедката върлина омъжи ли се,или още тормози девойките по сватбите.Щото ако не,направо е за фейсконтрол. hahaha
Сенди,срамежлив мъжа ама я каква хубавелка си е взел.То и с мълчание става работата понякога hahaha Hug
Златомирка,браво злато!Може и да е голям мъжа-но така,по-добре знае какво и как иска Hug
Ади V4,ти колко сестри имаш?
Галив,на който му е писано му е писано и това е!И врата до врата да живеехте без да се познавате,пак щяхте да се намерите един ден. Hug
Мариа М,още не мога да забравя тия сини очи на мъжа ти бррррррррррррр Wink
Кат,заради мъжа и аз колко съм висяла по тия стадиони.Луда работа е това любовта Hug
Пухка,ако знаеш колко се смях на уменията ви,я вече по внимателно на какво го учиш тоя сладур hahaha Hug
Камчо,а как ми се прииска да нагушам Светльо като го видях такъв свит като топчица Hug Hug
Уф най-накрая усмях да понапиша това онова.Сега е момента да си изтрия поста Praynig,дано пропусна.
Май чувам моят еднозъбчо да помръдва...а още спи.
Да ви се оплача ,не стига че трябва да се съобразявам с клошарските и наклонности, все в кофата за боклук се рови,ами днес тотално отказва да яде.Викам айде как да е ,може най-накрая да ни израсте второ зъбче и вече да спрем да сме порода еднозъб-ама тц.Нашата дундурка реши ,че да похапнеш хартийка е къде по засищашо и пълноценно ShockedЛуда работа.Навсичко отгоре като я храня не стига,че едва стигам с лъжицата устата от ръцете й-ами така си навря едното пръстче в гърлото,че едва спряхме фонтана на митницата #Crazy
Бая дълго,ама да пробвам и за нас да поразкажа.
Аз малко будала си падам.До 18г. прекарвах всяка свободна минута по баскетболните игрища,та там се запознах и с моя мъж.Аз почти на 18г той на 21г.Аз увлечена да се състезавам с момчетитите навързано-а той дошъл да види ква е тая дето негов приятел му надул главата сума ти време.Естествено в типично негов маниер,започна така културно да ме бъзика -че на втората минута вече мислех,че не може да има по противен индивид.Да не говорим,че посред лято беше с лачени гащи и Вермахт до прасците/Вал Wink/.Е добре ,че се оказа достатъчно настойчив да ме "ухажва"и след кажи речи година да ми светне за що иде реч.Ама то като ви казвам ,че съм будала.Месеци излизахме нон стоп заедно в една и съща компания-и аз все убедена че той е по интимен с мен защото харесва приятелката ми.Добре ,че най-накрая човека му омръзна и директно ми обясни как стоят нещата.Всъщност стана точно на моя Рожден ден.А веднага след това тръгнах по кандидатстудентски изпити.Е не ми трябваше много време в София да разбера,че не ми харесва нито града нито колко далеч е от Сливен.И така се оказах студент във В.Търново.Прекрасен град-а и е на има няма 100км.Прелест.Е влаковете са със смяна,миришат гадно и изроди всякакви-но защо да не всяка седмица да пътуваш с тях.И така 5години и половина докато си взема и магистратурата.Смешното е ,че майка ми незнайно защо смяташе ,че от мен ще излезе инженер и искаше да ми подаде документите в Сливенското МЕИ-тогава щяхме да сме колеги Grinning.После мина още известно време в което бяхме нон стоп заедно но не сме живели общо.И така до лятото на 2004 когато решихме да се бракуваме.Не ме питайте защо така се получи,че вместо той да ме поиска от нашите,на въпросната вечеря направо взех че се дадох Wink LaughingНо като заявих на всички ,че така и така съм решила да се омъжвам еди кога си и за еди кой си Wink не че той не присъстваше опропастих шанса си за годеж-но хайде един пръстен по-малко Joy.И така на 23,10,2004 официално се ванчахме.Единствено съжалявам ,че не направихме църковен брак.Но брат му бе на мисия в Афганистан и решихме църквата да е като се върне.Е вече сме две деца напред и още не сме минали под църковно венчило.Нищо има време LaughingТа това е ,и така вече ...10години на люов и война.Много се смяхме наскоро ,че не сме две половинки-а една и съща.Всеки дърпа чергата към него и всеки скандал свършва с думите "Утре развод" и на сутринта няма по влюбени от нас.Но на нас явно така ни харесва ,а и всеки ден се обичаме повече от предния.Така че .... луди хора-луда работа.Айде и малко снимки и край!

# 82
КАС, СТРАХОТНА БУЛКА И ЧОВЕК СИ!Така да знаеш! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 83
Страхотни булки си имаме.....бравоооо .. Всички сте много красиви....  bouquet
ВАЛЕРИЯ....така като те гледам и чета  Laughing по дух и всичко останало ми приличаш на ПИНК...знаевш я сигурно певицата,само дето не си с розови коси.. Thinking същата луда глава и бунтарка ми се струваш.. Hug
КАС...супер си,а човек докато те изчете...
Животът му набързичко  ще изтече...

МЕРИ,РОСИ.......няма ли да ни зарадвате с по накой ред... Tired

МАРИЯ М.........и аз се чудя защо не ни слагат предложените заглавия на 1 -та страница,аз така  ще ги забравя,защото ги пиша на момента...

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 17:13 от бубето 29

# 84
Бубенце, Мария-М - опитах се да се редактирам, моля да извините забавянето  Wink . Заглавията са добавени, сега остава да стигнем до тези темички  Simple Smile .
По-късно включване по всички въпроси, че сега ме зоват задълженията.

# 85
  • Sofia
Кас царицата на късия разказ!  newsm18 newsm18 newsm18
Не съм ти виждала снимки преди обаче точно така си те представях да знаеш, страхотна си!  Hug
Пълните ми душата с тези булчински снимки дето ги пускате!  Grinning

Кас, сироп не ги черпих ама вчера бях на ръба да им викна Бърза помощ.  Mr. Green

Бубе, знам я ама не лично  hahaha иначе и розова съм била за статистиката.

И сега един поздрав за Ани Еднозъб и тук да ни видите как вече сериозно си ходим!   Mr. Green

# 86
Е това вече си е хвалба Joy
Благодаря момичета за милите думи Hug
Абе нещо ме бъзиката тука за трилогията newsm78,ма аз мога и многотомни постове да пущам Wink Sunglasses

# 87
Засега от мен само запис, че съм изтрещяла от четене!
Кас, много хубава букла си, като мине сесията и аз ще разкажа + снимки.
Много  Hug Hug Hug!

# 88
Здравейте момичета. Честит ден на християнското семейство. Бъдете живи и здрави и нека Богородица да ви закриля и пази от всичко лошо.
Да се похваля от днес вече си имам християнче. Всичко мина чудесно. Стилян припяваше на отчето, мъчеше се да докопа молитвеника му и да хване свещичката. Естествено не мина и без рев като го къпаха, ама в църквата много студено беше.....Хиляди благодарности и на Красето/Алекс99/, че стана наша кръстница.... Hug
Ето и малко снимки от нас....

# 89
Iveto_86  Честито християнче!Много добър ден сте избрали Peace
Искаше ми се и аз да кача семейна снимка,но нямам ,ни от сватба(защото нямаме такава Laughing),нито някаква друга,все сме с други хора ,или ако сме двамата,то не сме за показ,само тази изнамерих,дето що годе сме в ред...е аз съм  в 7-я месец,но пък дипломирана Sunglasses

Но  вече си имам нова любов....и тя се казва Стела Heart Eyes

Обръщение към всички онези съфорумки,които се сктават зад ъгъла и не пускат снимки-Моля пуснете малко снимков материал,че вече ми става неудобно  само нас да гледате Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт