Отговори
# 210
Откраднах нещо от януарки: полезно инфо за прохождането http://pepe.moetodete.bg/blogpost_266_0.html

# 211
Ох Кас, олекна ми, помислих че не стига че не можах като хората да ви посрещна ами и срамен армаган сме ви пратили. Давам се с двете щерки на мига, обстоятелствата ги знаеш  Joy
Бубе, как пропуснах, напълни ми душата, слънчеви принцеси облени в слънчеви зайчета  Hug
Пух, много чаровен Калоян! Heart Eyes
Еления толкова радост и веселие блика от клипа, и у вас е весело  Hug
Роси  Hug метни малко манджа на гладната кърмачка, студено ми е в кухнята и се натискам на фотьойла, само ви се облизвам на лакомствата. Включвам се в порицанието, липсваш ни Виви!  Peace
Вал!   bouquet
Руфинка, много светлина и щастливи мигове у дома! Дано нямаш моите ядове с ленив мъж!
Чара благодаря! Голям смях се смях с твоя малък мъж. голям метод извади. Дали го болят колената от лазене или просто му е студено и така ползва само пръстите не знам, ама е страшен.
Голдънче оздравявай! Стоплен праз лук на котлона после изцеждаш капка от него в ухото много помага.
Ефро къде ме върна с тая Болница на края на града, това ми е от далечните по безгрижни години...
За имената щях да пиша. На Стоян е ясно, право на свекъра. Ивелина я мислихме докато я раждах буквално. 9 месеца спорове и списъци, викам чак пък да няма едно име дето да харесаме двамата. Малко преди напъните да започнат говорим с Иво, той вика искам да има Лина, харесвам го и искам така да и казвам (никога не я е нарекъл така впрочем, ама на), аз казвам искам на теб да е (той дълги години е мечтал за дете, имал- губил и т.н.) и се светнах, Иве-лина, той вика ами да, плеснахме се дружно и така. Емма е от сериала Приятели, любим и на двама ни, говорили сме ако имаме един ден дъщеря че ще е Емма, така че тя си има името от преди да е планувана дори. Аз малко мислих за Ая, но не бе прието. Ива много гордо натъртва на двойното М като казва как се казва сестра и  Joy, а  като ме питат на кого е казвам на себе си, само едното М е моето.
С Иво се запознахме в интернет за протокола, ама друг път ще разкажа.
Лека и спокойна нощ!

# 212
  • София
Леле, Пух ами то у вас - безплатно автокино Grinning Гледам и свободно мисто има във втората кола Grinning

Голдънче оздравявай! Стоплен праз лук на котлона после изцеждаш капка от него в

Ох, Голдънче, как забравих снощи, как ме е яд, точно същия съвет исках да ти дам. На мен ухото ми е слабо място- всеки път това ми помага. Аз съм правила и така- първо изцеждам няколко капки в лъжица, ппосле загрявам на котлона, но внимавам да не пари.

Чара благодаря! Голям смях се смях с твоя малък мъж. голям метод извади. Дали го болят колената от лазене или просто му е студено и така ползва само пръстите не знам, ама е страшен.

Просто така е много по- бърз Grinning

Пух, и теб пропуснах снощи- ако знаеш как съм се смяла на снимката от твоята сватба- чета, скрулирам и виждам "Ето и снимка от моята сватба", но снимката остава надолу. В този момент  камен ме "повика" и аз докато ида пак до компютъра поне 15 мин си те представях как изглеждаш. И като вядях мечките умрях от смях Joy

И още нещо забравено Embarassed
Ивето86, честито християнче. Жив и здрав да е , умен и разумен да расте с вашата подкрепа и тази на кръстницата Grinning

Спорен ден от нас Grinning

# 213
Момичета добро утро,
,
и Честит Имен ден на Катетата-ако има де WinkНо казаха ,че Св.Екатерина е покровителка на майките-така че,Честит празник на всички ни Hug
Честито на месечковците Мая,Христо и Боряна-да са здрави и усмихнати деца!
Чара,слънце снощи не можах да видя снимките-е как го тренира тоя малък мъж?!и как си отваря вратите не е истина.А за мишката-нямаше да я вида,ако не бе доуточнила.По повод паяците-и ние сме с два.Един за боклука без 2колела от общо 6 #Crazy,и новия -двойно по евтин и с 8 доста по-стабилни колелца.
Роси-е как бе,че ние в коя къща се навряхме newsm78то ядохме ,пихме и не сме видели че сме сбъркали.Малееее Утре реванш Hug
Чара,татуировка=татос,визирах аз една на рамото на Еленийка,а са ми нещо слабост Hug
Мери,Чара мерси за това с праза за ухото.И на мен са ми слабо място и много болят. Hug Hug
Голдънче сащо помага и капка от Алое.Ако имаш саксия,рязваш леко и накапваш.
Вал, снощи цяла нощ съм се мятала,сънувах,сънувах и колкото пъти се събуждах се смях-викам айде утре се редя на опашката след теб-и на  newsm78вече нищо не помня?!Е как си ги помниш твоите незнам. Hug Hug Hug
.А за приликата права си.Едно към едно са -Стелка и Зайкавелка Joy 
,
Сори мила,къде видях заек в цялата картинка newsm78 #Crazy,то вярно са му длъжки ушетата на прасчо ,ама чак пък толкоз Embarassed Hug

# 214
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Два дни не съм писала защото имах доста работа. В събота имахме банкет и таткото беше бавачка вечерта. Ех, голямо сърдене му дръпна. Вашите съпрузи гледат ли бебчетата? Ние нямаме баба покрай нас и се налага той да я гледа. Честит имен ден на всички именници днес!  bouquet Кас мерси за кафето! Честити месечинки на Христо, Боряна и Мая! Да са живи и здрави! Ох, момичета като ви чета и се отчайвам. Ивка нито пълзи, нито се изправя още. Не пляска с ръчички. Май много изоставаме. Но пък милата като чуе музика и започва да скача в паяка да маха с ръчички. Мери ,много ми харесва това име Емма. Да ти кажа съжалявам защо не я кръстих така малката. Желая ви лек и много усмихнат ден днес!

# 215
Касче,мерси за кафенцето,тъкмо си изпих моето,гарнирам кафето с ароматно цвете за добър старт на днешния ден.
Междудругото и аз не разбрах за" Татусчето"....
Пухче,добре,че пак си имаме" МАМА" в темичката PeaceИ ние си имаме 2 проходилки,но едната е за нашия апартамент,а другата за бабиния-1ет.по-долу Mr. Greenпонеже я мързи да я пренася постоянно си купи и за нея една проходилка Sunglasses
Чара,страхотен е тоз Камен!Като малко шимпанзенце hahahaВ тази връзка се сетих,че тати като гледа научнопопулярни филми за маймунките по Дискавъри вика "Ей я мама и Стели"когато види маймуна ,на чийто снага има качено маймунче hahaha
Ави,не съм с нова прическа,просто преди да изляза за кафе се сресвам Embarassed Embarassed Embarassed
Новото в косата ми са половин боядисани корени CrazyТати започна отзад напред и по едно време вика"сори за отпред няма Crossing Armsутре ще те довърша,като си купиш още една супра"  hahahaИ си ходя  така боядисана на половина Crazy
Мери,Прати го твоя Иво малко при моя мъж на образователни курсове......или по скоро при мен #Cussing out ще ти го върна дресиран Sunglasses
Бубенце, Бладодарко мила!Ти знаеш за какво
Абе мацки къде сте???Да не би винцето да ви удари?
Ето ви едно събуждане от нас Laughing Laughing Laughing Laughing
http://ru.youtube.com/watch?v=sQFsb71d6xo
И да ви кажа само,че вече не съм толкова дебела,а 3 кг по малко Blush

Мозилка,прочети статията,която Изида пусна по -горе,няма място за притеснние Hug
Касче,сетих се за "татуса" Hugама ква съм шматака само,аз си мислих,че за таткото нещо,пък ти май имаш в предвид тотайровките ми?Загрях ли?Или пак съм в грешка? newsm78

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 10:16 от elenia

# 216
momi4eta zdraveite slu4aino niakoia mama da prodava sgavaema ko6ara za spane 4e mi triabva spe6no.

# 217
  • София
Честит празник мами!
elenia, у вас е забавно! mozila, то е ясно каква ще стане малката! Камен е много сладка маймунка  newsm32
Върти ми се един въпрос в главата... На каква възраст бебето става дете? ...може би годинка?
Като говорихме за Бебонцията, та се сетих темичка. Как наричате бебето си?
Аз на малката най-често й казвам Вики, като й се карам - Виктория (то е ясно де), също така й викаме Пижо, Бръмбар, Дребен, Шушона, Бубулечка, Жаба, Съкровище, Буба, Зайо... Понякога на майтап я наричам Викторчо (когато е облечена като момче). Между другото мнозина се бъркат и мислят Вики за момче, дори и когато е с розови обувки.  Баща й се шегува, че понеже приличала на него, та затова Wink
Ето една снимчица от преди година
и една от сега:

Слънчев ден!

# 218
  • Варна
Добро утро дами  Heart Eyes
Голям лаф, голямо нещо като е лошо времето Wink
Честити месечинки на Христо, Боряна и Мая     bouquet  И честит имен ден на всички именници  newsm51
Всички истории снимки са прекрасни, кеф е човек да ви чете, особенно като му се е събрало повечко Wink
Мери радвам се, че се появи, дано по скоро си наредите къщичката.
Мозила всяко дете е индивидуално, не се притеснявай  Hug

Нашите умения са браво ето вижте как:

колко голям ще порасне  и колко обича мама и тати, ето така показва :

Прави боц, знае какво е биба и като го питаш си  я търси  Mr. Green Иначе с думичките сме, на дада, тата, не съм сигурна дали осъзнава кой кой е. Мама е най отчетливо като плаче или мрънка и иска нещо, тогава се чува едно развлачено мамммамммааа  Joy И почти всичко е научил от баби , дядовци, аз май също не се справям с това  Embarassed От тях някак си учи по бързо  Thinking Сега аз го уча за целувка, да видим......
Кат и аз не знам кога става дете, то май винаги ще е моето бебче  Heart Eyes Иначе галено е Ники.
Съжалявам, че не мога да се разпиша по всички въпроси, ама вие толкова сте писали, че не мога да хвана, кой , какво, кога ....
За това за сега от мен това  Hug

# 219
  • Sofia
Прочетох ви, стигнах до поста на Кас и тотално се обърках.  Laughing
Пух, смени си името сега теб да мамосваме и Кас започна да ти вика Чараhahaha
Кас, съновния ти стаж е малък явно, моите са и с продължение. Mr. Green
Пух, голяма менажерия е у вас, ако не беше казала за мишката нямаше и да я видя, ама нали не ги отглеждате тези животни с цел прехрана на другите?  Laughing
Еления, честно ти казвам на този втория клип очаквах всеки момент да влезе в кадър и Васил Найденов, големи фенове сте му явно.  Joy
Роси, снощи видях двата ката манджа и си казах очи пълни, ръце празни, усетих че слюноотделянето ми се увеличи и си легнах с надеждата да сънувам някоя сочна пържола.  Mr. Green
Обаче щом казваш, че има още нарамвам сладоледа и идвам, аз ям бързо така че до 19:10 съм олизала чиниите.  Laughing
Виви я подканям от няколко поста тя си прави пас нещо.  Crossing Arms
Чара, Камен е уникален, може би защото Ева е ужасна трътка и не се помръдва, той ми пълни душата колко е подвижен и как си отваря вратата само, сладур.  Laughing
И вие дрехи като не ползвате у вас нормално е детето да се изживява като маймуна, може за негово улеснение да му пуснете една две лиани да висят от тавана, за има няма седмица ще се хвалиш и с други негови умения.  Mr. Green
Кат, снимките са уникални!  Grinning
Лейди, Ники е много сладък да не вземеш да му отрежеш къдриците.  Grinning
Бубе, мъжа ми само се чуди как до сега не са ме повикали да работя за тях или най-малкото да ми отворят офис тук, не знам вика не им ли е любопитно да разберат коя е тази дето остави Франция без дрехи.  hahaha

Честито на месечинките и на именниците ни знайни и незнайни, със здраве да си носят името!   bouquet

После пак, че сега ще слагам щеките и ще опитам да се вкарам в някой коловоз, че е много заледено тук при нас.

Във връзка с бебешкият говор исках да споделя с госпожа Леа Пула hahaha Joy, че мъжът ми е  Ати Бобо (разбирай Александър Боянов), а сестра му е Еа Боанана Ае-кът-кът  Joy Joy Joy(Вера Боянова Алексиева)...
Това са артистични хора  Laughing изговорих името на сестрата на Ати Бобо на глас няколко пъти, децата ме гледат подозрително, мислят че съм се чалнала.  hahaha

# 220
  • София
Еления, голям купон у вас Grinning, ако всяка сутрин така ставате, евала за ентусиазма Grinning

Лейди, много лъчезарен този Ники, ама устата не му се затваря- все е усмихнат Grinning

Кат, страхотни сте Grinning Като видях вашите снимки се сетих, че някой питаше за костюми за Дядо Коледа и жудженце- има в Джъмбо по 10лв, аз купих и на двете деца Grinning

Голдънче, оправи ли се Яна вече?

Днес повечето мами да не са започнали дружно работа? Много спокойно тук...

# 221
Ех че е веселба тука!!!  Joy
Аз нямах нет три дни и досега четох каквото съм изпуснала.
Elenia през сълзи съм се смяла на Стели как сияе като танцувате с нея!!  PartyСамото слънчице е  Heart Eyes
Всички сте много хубави булки, Чара .... лелееее  Hug, но Пух... Heart Eyes Пух ми обра точките, съжалявам момичета, но тя е най-прекрасна!! Примирете се с този факт.
Драгонче, ти май ме пита какво са му парвили на мъжа ми ... Ами след като от лятото не можа да се разбере какво му е и ходи на 202 доктора кой от кой по-добър, накрая като един същи доктор Хаус сам си сложи диагноза - хиатална херния. Оказа се точно така при това се оказа че била около 14 см...  Shocked Сега слава богу е добре, но го боли все още. Дано с това се приключат неприятностите, че направо и аз бях накрая на силите си.... Още веднъж много ви благодаря за подкрепата на всички!  Hug  bouquet

За снимките от старите ленти аз съм качила една в албума с приликите, но тези дни ще кача няколко, където наистина Лора прилича фрапиращо много и на мен, и на баща си. Ето я старата:

А ето и една моя снимка, правена от приятел на сватбата на кумовете ни в Париж преди 3 години, която е перфектна илюстрация на предупреждението към начинаещия фотограф "ВНИМАВАЙ на обекта да не му порасне нещо на главата" исках просто да я споделя с уговорката, че мъжът ми само мен обича  Heart Eyes Heart Eyes Blush Grinning

Забравих да кажа, че аз разбирам френски, но не знам нищо за това как се пазарува от Ла редута. Мисля си, че не би трябвало да имаш докторска степен за да пазаруваш оттам, но само като видя колко са дълги темите във форума newsm78 и пълни обяснения някак си ми се отщява да задълбавам... ако обаче тука правите поръчка ще се включа и аз, няма начин.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 18:17 от Asol

# 222
Вал,веднага ми разкри объркването,ами така катто бързах за
Мамо Пух,сори искаш ли да  или направо така и да си лягам.Хем ще сънутренирам LaughingА може и просто да ти купя една дрешка,ама няма да е от Ла редут.Има обява:"Всичко налично изкупено от Леа Пула  hahaha"
Е фросинка и аз голямо къткане му ударих:35:
Еленийка ,стори ми се че на ръката ти има татуировка-ама вече ме осъмни?!
Ужас Ани ме проскуба-скарах и се,и сега пищи неистово #Crazy

# 223
Честити месечинки на Христо,Бояна и Мая!!!

Честито на всички именници днес!!!

Много весело е наистина тука Joy,повдигнахте ми настроението Laughing
Ние днес бяхме на консултация -8 200 кг и 70 сме вече Wink Мони е с конюктивит,слагаме сега капки Тобрадекс Confused
Лейди,много е сладък с тези къдрички Ники Hug
Кат,тази бременелска снимка я помня още от миналата година,страхотна е ,Вики също,кукличка Heart Eyes
Еления,весело е у вас,песни танци newsm68
Роси,приготвяй масата за тази вечер ,защото идваме семейно hahaha
До после Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 16:31 от *Ави*

# 224

Честито на всички именници и месечинковци днес...От все сърце им желая много здраве,радост и щастие,само усмивки и весели празници...  bouquet  Hug   bouquet
ЕЛЕНИЯ,вярно е че се очакваше да се включи всеки момент и Васко Найденов,супер сте ,все така да е във семейството ви  Heart Eyes 
МЕРИ,благодаря ти за комплиментите,както и на всички останали,  bouquet
Момичета,невероятни веселинки сте   Joy Добре че и ние сме сред вас.... Crazy Laughing

АВИ,да се излекувате бъъързоооо... Praynig
РОСИиии.....ще ни изчакаш ли тази вечер... eat
ВАЛЕРИЯ.... Rolling Eyes може да поизчакаш до януари,тогава започват намаленията.... Mr. Green
АСОЛ..къде са те снимали .. ooooh! Защо не ти казаха да се помръднеш в ляво.. Tired
После пак ,че се събудиха моите беболинчета  Heart Eyes Heart Eyes
Целувки..

Общи условия

Активация на акаунт