Кипърска царска туршия....(17)

• 22 765
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Larnaca, Cyprus
кво правите  бе луди гладни за кекс.... Joy Joy
аз зачистих първия умори се кръсчето и викам чакай да ви проверя преди да продължа с втория етаж.жж... Mr. Green
баба Жабке да да да баничката е супееер обаче с тва сирене кисело тук в кипър уффффф много солени стават да му се невиди..... #Crazy
муцка идеалния вариант за рокличка е черния мисля че го знаеш ноооо като те слушам как си заслабнала напоследък по добре наблегни на цветни варианти ти си руса ще ти отива червенко...синичко.....и т.н......а така или иначе ще я купуваш по добре ходи да мериш .....продавачката да снима пък ние да коментирамеееее.......ееееее Party Party
блонди много лошо време избра да забърсваш батко чак по коледа всички са семейно ориентирани newsm78
буболинке а така а така и аз тва викам обаче кой слуша пейстнете една на Кевинчо Костнър да си оплакнем очето че ми е любимец Praynig Praynig....не че Джордж клуни е лош ама мнооооого го искат тоя човек бе ееее то едно кафе с него на спокойствие не мож изпи  Mr. Green.. Mr. Greenпък и има торбички под очите еееее не Mr. Green
момичета отивам да чистя уф  #2gunfire

# 121
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Кати , няма ли бълг. сирене?  newsm78
В цяла Европа може да се купи , има го.  Peace
Верно по 6-7 евро е кг , но важно че го има. В едни кутии е , на Родопея.  Crazy

Има го и в други , води се гръцко , ма си е нашенско. Peace

# 122
  • Larnaca, Cyprus
ааа как имаме си бг сиренце и краве и овче обаче има едно ноооооо на децата не им харесва хич те са си свикнали с тукашната извара и всичко различно от това хич не им се нрави.... Twisted Evil
А иначе тук килцето е 5.80 евро за кравето ... Peace

# 123

Мастерче, вчера с Кати си говорим, че иска да
прави само зеле с карфиол. То така става ли? newsm78

Зеле с карфиол ли?! Че то карфиола си е вид зеле.....Значи туршия зеле със зеле така ли?
Иначе става разбира се.К'вото сложиш в бурканите с тия пропорции на сол,захар,оцет,аспирин....СТАВА!

А БРЕ МОМИЧЕТА  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И при вас ду'а тоя вЕтър лИбовния,а? Аз си мислех,че само в нашата темичка ги редим тия,пък то и при вас е същия климат  Joy Joy Joy Joy Joy

Нека,нека.... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 124
ТУгава що рИвеш , запретвай ръкавки и почвай баницЪта.  Joy

За цената незнам при вас , там не съм била.  Crazy
Но по френско , немско , испанско.... е около 6-7 Е.
То си зависи и от магазина де.  Peace

Утре сутрин с баница да ни посрещнеш.  Wink

Мастерче , то сезона такъФ лИбоФчийски , разготнителен. Joy
Всеки гледа да се сгрява с нещо.  Joy

# 125
Ми то нали имаше едно стихотворение на Смирненски,не знам дали се сещате....Не го пиша цялото...

Студено дявол да го вземе.
Студът те реже като с ножици
За да се сгрееш трябват барем две госпожици...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

П.П. Ей го цялото
http://www.cpecs.com/libraly/entert/hs_web/P19_22.pdf

# 126
  • Larnaca, Cyprus
ооо бабке Жабке ми аз такова баница никога не съм правила ... Embarassed Embarassed
виж кексче правя и то става доста добър до довечера и нищо не остава от него.... Peace
обаче баничката трябва да ме научите май.... newsm78
мастерче щом става със зеле и зеле hahaha..тогава да пускам конвейра.... hahaha
а тва за либовния ветър верно прихваща ни от време на време и на много интересно наистина защо пък нас ...... newsm78
млади хубаи девойки пък на кексче сънуват newsm78 newsm78 newsm78

# 127
.... Студено дявол да го вземе.
Студът те реже като с ножици
За да се сгрееш трябват барем две госпожици...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ми е на , човека е патил и си знае кво трЕбва за сгряФка.  Joy Joy Joy

Кати , аз не меся , но с готови кори правя.  Peace
А сега в БГ и готови има , кеф ти с ябълки , тиква , сирене , спанак... , та направо бутам във фурната.  Wink

# 128

мастерче щом става със зеле и зеле hahaha..тогава да пускам конвейра.... hahaha

Ми давай смело.Ако имаш въпроси или ако мога с нещо да ти помогна пиши ми на ЛС (да не трупаме темичката Wink )

# 129
                            Здравейте,момичета!Рекох да ви попогледна какви сте ги надробили и се смях от сърце!
                            Муци,ма от къде сте я извадили тази "солидна" възраст на партито 38-40  Joy Joy Joy Въпрос на гледна точка.Ние с такива момчета не правим партита!  Mr. Green И за Клуни и за Костнър не бихме се развели ....... Уауууу замислих се за кой точно бих се развела?  newsm78 newsm78 newsm78 Тия дето ми идват на ум се замислям и в какъв вид са в момента  Mr. Green Ще си караме с нашите дедковци пък за разлика от Деси ако падне нещо време имаааааа.Настроени сме обаче повече на "лятното" време  Laughing
                            Лек ден , сладурки!
                            И Блонди стига мисли как и кой,а действай след това се прави разбор  Laughing Да не губиш ценно време,че като ти виждам "възрастта" ние какво да кажем  Joy Joy Joy май и лятното време няма да ни помогне. Mr. Green

# 130
Буболинчице, ама как ги олучи тия двамата дето са ми слабост още от ранната ми младост...., айде и аз да прибавя бате Антонио - да ги направим трима за късмет Wink

Дидия, споко бе мила... - кака Блонди го откри вече "ловният сезон" smile3521..., само нека се появи подходящият дивеч...,
аз вече съм заела позиция да го "отстрелям"

Муцкеееееейййй, `Ааааа, за наденицата ли питатееееее?!..." Joy Joy  ....Та за кекса рецепта ми не трЕбва...  Wink....- то казват че правенето на кекс било като карането на колело - веднъж като се научиш...
и се помни цял живот...  newsm03

# 131
  • София
Аууу Блонди, тоз Антонко
моного лошо гледа.... Crazy #Crazy
Не е таквоз момчето... Joy

Didia, ся` на възраст ли ще се обиждаме, а? Crossing Arms
С моите 20 годинки  Laughing.....ми , че солидна я..... hahaha

Кати, изчиситли втория  newsm78 етаж....  rotfImbo

# 132
Аууу Блонди, тоз Антонко
моного лошо гледа.... Crazy #Crazy

Нали, нали!... Все едно казва:
"Само да те гепна,
дънките Ш`ти цепна!.."
  Wink Joy Joy

# 133
Здравейте девойки,
нещо много сте се разгонили.Каква таз работа такава.?Мъжови няма ли покрай вас,да ви охладят страстите.
Я марж веднага да хваните по един за ушите и .........действайте.
Може да го правите каквото решите,мъж е ще търпи.
Леле,аз втори ден съм на работа.Малко ми е странно,но малчо го изживява.
Днес е поплакал,и повърнал.А пък тази вечер се гушиииии.
Много ми е сладък.
Айде оставям ви. И умната.

# 134
Хайде на доброто утро! За съжаление, напоследък времето ми стига само да хвърля едно око във форума рано сутрин, преди да започна да чета служебната си поща. Затова много телеграфно: Бабче -Жабче, давай бързо и без бой рецептата за баницата! 
А по отношение на екзестенциалния въпрос: Бих ли се развела заради Джордж Клуни, ма кой ни кара да се развеждаме?! Той Джоржд си е само за оплакване на очите.  Дет се вика, след толкова години семеен живот, да е живо и здраво въображението!
От друга страна, и нашите не са за изхвърляне. Я вижте моя убавец.

Общи условия

Активация на акаунт