Кипърска царска туршия....(17)

• 22 753
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Да, бе! Ух, че съм и аз! Мастерче,   - пожелавам на майка ти много, много здраве! Сега, когато съм далеч от България, оценявам какво богатство е мама да е наблизо. Ще те утеши, ще ти сготви, че и детенцето ще й оставиш, да си го погледа...
Мила Павлинче, нали, нали? Минаха рождените дни и аз живнах! И глупости взех да си мисля! Ти как си, мила? Какво става с магистратура?
Симона, и от мен - добре дошла! Кога пристигнахте?
Муци, няма лошо човек да помечтае.
babka_jabka, благодарско за закуската. Ти какво ще кажеш за косата?
Току-що пращах снимки до родителите ми и реших да пейстна една и тук. Да видите мойто гардже, което в неделя навърши пет какви планини от героизъм е сътворило!

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Селестин , мммм за косата , за косата ли.... ми косата не е зле.  Joy
И аз като Муци , отстъпвам го. Халал да ви е.  Laughing
Къде бутате дъртото при тоз левент. Wink
Ма падне ли..... за кокошка нЕма прошка.  Joy
Малката се е справила перфектно. Heart Eyes Все така да те радва.  Hug

# 92
  • София

....Къде бутате дъртото при тоз левент. Wink
Ма падне ли..... за кокошка нЕма прошка.....Joy

rotfImbo rotfImao Не мога повече!
Отивам за кафе!

# 93

....Къде бутате дъртото при тоз левент. Wink
Ма падне ли..... за кокошка нЕма прошка.....Joy

rotfImbo rotfImao Не мога повече!
Отивам за кафе!

Mуци , ти да не преглъщаш левента с кафе.  Joy Joy Joy
Вземи малко студена водица.  Laughing

# 94
Ей, Жабке, жива и здрава да си!
Те такива вкуснотийки да ни сервираш всяка сутрин! Mr. Green

Деси, заедно сме писали.
Ти нова работа ли ще почваш или си
продължаваш тази от преди майчинството?
А за задавянето, пробвай да разредиш
малко това което даваш на Любчо.
Муцка,ами то не е гъсто.Но днес ще пробвам.Май го прави ,когато не му харесва манджата/яде от млечна кухня/.Но нали ни вади акъла.
Ще разбера и ако е от кухненското ядене,няма да му взимам.Или няма да му давам всичко,само определени неща.Като му накупя пюрета и готово.Дано да е това,да не е друго.
Абе вие какво сега с тоз младеж подивяхте.
Ами че на който му е късмет да го гепи и да почва.

# 95
  • в малка спретната къщурка
Привет Кипърски мамчета.
Минавам да ви наобиколя и да съм сигурна,че всичко при вас е наред.
Виждам в настроение сте и все така да сте.

Лек и приятен ден Ви желая.

# 96
Абе вие какво сега с тоз младеж подивяхте.
Ами че на който му е късмет да го гепи и да почва.

Муци му е Фърлила оЧото. Даже с кафе ще го прегЛъща.  Joy Joy Joy

Лелееее лиготията ме Фана много яко.  Embarassed

# 97
Здравейте и от мен!

Дани
, жив и здрав да ти е мъжо!
---> Това е скромно но от сърце /макар  и само виртуално/ подаръче за него!

А на нас, останалите - пожелавам ето това!!! В смисъл, такава хубава коса, де!

Доли, душко, аз от косата му мога да се откажа..., ама и гологлав да ми дойде тоя батко, `Ич нЕма да го върна
без да съм му спретнала едни хуууууубав................. мноооооого обстоен.................. медицински преглед....  Wink..........
...., за която цел ще са му нужни поне няколко на брой ...  condomuu  condomuu  condomuu fiuuuuuu

Слънца прекрасни оставям ви сега...
Искам да използвам разкошното време навън за един хубав предколеден шопинг newsm71
Много целуфани и усмихнат ден на всички!

# 98
  • София

Ей женюря...мъж да не видите... hahaha

Жабке не позна! Хич не е моя "левент"!
Аз ги предпочитам с големи, влажни.....ОЧИ... Mr. Green

Блондичке, привет мила, ама мисля си  в грешка.
Този може да е всичко, ама не е батко.... Joy Ама като го искаш
вземай! Ази Жабка сдадохме ....
Да не забравиш да кажеш какво си напазарила после?

Деси, може да не му харесва кухнята.
Алекс хич не я харесваше и я плюеше.
Абе не му ли е рано за кухня... newsm78

# 99
Не е рано за кухня.Но днес с  пюрето не се задави.И с крема после.Явно червените манджи не му се харесват.Ще му комбинираме.
Иначе работа ще почвам там където си работех преди да родя.
Работата е там,че ми е близо,имам възможност да регулирам раб.време ден за ден,както и да взимам дни /нали карам магистратура ......./.
За малкия също ,ако нещо ми се наложи.Пък и паричките не са лоши.Което май е най-важно,защото заради тях се връщам.
Весел ден,тук е супер гадно време.

# 100
Блондичке, привет мила, ама мисля си  в грешка.
Този може да е всичко, ама не е батко.... Joy
Ааааааа, Муцони, ти сЯ`кво намекваш...- че по-скоро аз на него съм му кака ли..? Wink  Ами то явно тъй ми е тръгнало - на по-младички да налитам... fiuuuuuu ..., пък и нали я знаеш тая "мъдра" мисъл `хвани си кака, че да те отрака` Wink Party  Отделен е въпросът, че тоз "батко" надали реди боб баш за `кака` Блонди..... #Silly hahaha   ------------------ 
Пък от голямото точене, че ще пазаря предколедно, се прибрах накрая без абсолютно нищо да съм купила.., само дето километраж навъртях... nuts... Ама нищо де, поне събрах инфо кое-къде-колко струва - демек маркетинг Mr. Green

Деси, Лорка на времето също много трудно се адаптира към преминаването на обща храна и с изключение на плодовите пюрета, всички друго ново приемаше страшно трудно... В някакъв момент прояде на детската кухня храните, но до мноооого късно /5-6 годишна/ трябваше всичко да й пасирам иначе почваше да се дави  #Crazy... Уфффф и като си спомня какви тежки периоди на злоядство е имала още ми призлява.. Sick... А сега /особено последните 2-3 години/ всичко прояде... и нищо че е клечо, лапа като за световно - повече от мен изяжда и къде го слага... -
чудя се Shocked  Та мисълта ми е, търпение имай и като откаже едно, пробвай друго и така... Дано се адаптирате по-лесно от колкото беше при нас.

FURIQ_65, добре дошла в компанията!

Хайде, сега да си отивам при манджата, че тая нова печка е фурия - много по-бързо се сготвят ястията... /не е като старата - докато се наготви съм сколасала в няколко форумски теми да вляза и 2-3 поста да напиша/...  Пък съм я пъхнала вече вечерята във фурната... - да не я докарам до `загори-тенджера` ама в буквален смисъл hahaha 

На всички спокойна вторник-вечер! bye

# 101
Здравейте, милички! Няма да търся оправдание за не-писането във форума... виноват  Embarassed
Искам да поздравя семейството на Доли - Селестин за двойния празник ! Щастие ви желая ! Лесно ли се живее с двама стрелци ?
Кате, аз знам че празнуваш на 25 и значи не съм закъсняла много с поздравите. Със здраве да си носиш името и на много любов да се радваш !
Блонди, наистина много " цветно " разказваш и почти бях свидетел на случката. Със здраве да си я ползваш !
Честит рожденик и на Дани! Много радост да ти носи !
Ние сме добре, свикнахме с условията тук. Търся си кола, че трябва да се разтропам вече. Стига съм мързелувала. Голямата ми дъщеря ще дойде за Коледа и аз дотогава трябва да съм като Шумахер. Да разуча всички пътища към мол-овете и парковете, да приготвя банските (29* е тук) и ...дръж се земьо.
На лято, началото на юли ще минем първо през Кипър, и после ще си ходим до България. От сега се точа за срещи  Wink
До тогава, приятна подготовка за предстоящите празници !

# 102
Девойки, гледам, че бръснаро-фризьорската тема доста вълнения е породила !!!
Затова тази сутрин, вместо кафе мисля  да ви сервирам още нещо за оплакване на очи. Първо нещо за разсънване.

После  - пу, за мен!

Спокойно, помислено е  и за бабка жабка и наборите!

И накрая, но не по важност: Блонди, тез момчета са за теб, да ти носят чантите след шопинга.

Добро утро на всички!!!

# 103
Добро утрооооооо.........
Селестин, благодаря...днес изборът е богат но тоя първия не го искам!Употребен е вече!Преди да ни постнеш си го нацелувала.  Crossing Arms

# 104

Добро утро , девойки.   bouquet
Селестин , наща бабешка снимка не е излязла.  Thinking

Лек и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт