Пробиотици?

• 623 202
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 240
Интересува ме дали Лактофлор био плюс може да се съхранява извън хладилник?

# 241
  • през девет планини в десета
Не аз ги пия и аптекарката изрично ме предупреди да ги държа в хладилник!!!

# 242
Да попитам за Пробиен симбиотик сашета
Деца пили ли са ги  и за какво.На нас ни ги даде позната лекарка заради киселинния рефлукс на детето.Каза да ги пием 5 дни и трябва да усетим положителен резултат.А пише, че за оптимално подобрение се пият поне месец.Има ли влиание и върху стомаха или само на червата влиае?
Не намирам изчерпателна информация

И аз съм с рефлукс и се присъединявам към въпроса, ако някой знае отговора! Hug
За да имате рефлукс, се храните неправилно. Например пържено, рафинирано олио, солети и продукти от бяло брашно или не-пълнозърнести, майонези, храни с химикали, салами и кой знае още какво, захар, всякакви вафли, торти и пр., безразборно смесване на храни и т.н. Оправете си храненето и няма да имате такъв проблем. Хранете се с необработени храни, във възможно най-естествения им вид, така както Господ ги е създал. Яжте повече плодове и зеленчуци!

# 243
Искам да попитам някой ползвал ли е ето тези пробиотици http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Kids-Cherry-Flav … -30-Tablets/13108 и доволни ли сте?
Благодаря Ви Simple Smile

# 244
  • София
Искам да попитам някой ползвал ли е ето тези пробиотици http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Kids-Cherry-Flav … -30-Tablets/13108 и доволни ли сте?
Благодаря Ви Simple Smile
Ползваме тези и сме много доволни.

# 245
а да ви попитам как се приемат тези таблетки Лактофлор - преди или след ядене?

# 246
Аз ги приемах преди ядене

# 247
благодаря Wink днес си ги взех и мисля да ги пробвам, че имам проблем нарушена вагинална флора и докторът ми ги предписа - нз дали ще има ефект, вече нямам доверие на никакви доктори Sad ако някой има отзиви относно това да казва ;Р

# 248
Аз съм ги пила по друг повод и останах доволна дано и при теб имат същия добър ефект

# 249
Може ли някой да ми препоръча пробиотик / синбиотик, който го има на английския пазар, и е добър? Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 12:16 от coelum

# 250
Пробиотика на Форевър , който е от четвърто поколение пробиотици и според мен е много добър може да се купи в UK - ето ти линк за онлайн покупка https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopping.do?task=viewP … &itemCode=222

# 251
Тук някой споменал ли е, че пробиотици има и в киселите млека, киселото зеле, био бозата и непастьоризирания ябълков оцет от био магазин?

# 252
Тук някой споменал ли е, че пробиотици има и в киселите млека, киселото зеле, био бозата и непастьоризирания ябълков оцет от био магазин?

То е повече от ясно че ги има Wink
Въпроса е, че когато има наличие на ентеровирус или прием на АБ (примерно..иначе има и други предпоставки за прецакана чревна флора) много по-бързо се възстановява чр. флора с прием на много и различни видове пол. бактерии, отколкото ако трябва да се набавят от споменатите храни Peace

# 253
Също е важно пробиотиците да се съчетават с пребиотици, които са тяхната храна.

# 254
Достатъчно е храната да съдържа достатъчно фибри, няма нужда да се пие някакъв специален пребиотик.

Общи условия

Активация на акаунт