Пробиотици?

• 623 239
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 225
къде го намираш това кисело мляко? Елби 3,6% нали?

# 226
къде го намираш това кисело мляко? Елби 3,6% нали?
Има го по супермаркетите. Например в Пикадили. Има и 2%.

# 227
В Пикадили има само Елби 2%, не зареждат Елби 3.6%, както и Елби 3.6% по БДС.
Това последното го купувам от магазин 345.
Обикновените Елби ги има във Фантастико. Млеката им са супер наистина.

# 228
Да попитам за Пробиен симбиотик сашета
Деца пили ли са ги  и за какво.На нас ни ги даде позната лекарка заради киселинния рефлукс на детето.Каза да ги пием 5 дни и трябва да усетим положителен резултат.А пише, че за оптимално подобрение се пият поне месец.Има ли влиание и върху стомаха или само на червата влиае?
Не намирам изчерпателна информация

# 229
В Пикадили има само Елби 2%, не зареждат Елби 3.6%, както и Елби 3.6% по БДС.
Това последното го купувам от магазин 345.
Обикновените Елби ги има във Фантастико. Млеката им са супер наистина.

Това, което не е по БДС също има живи организми. Човек, който работи в лаборатория ми го препоръча. По отношение на Елена - знам че са живи, понеже с него бабата на една приятелка си кваси мляко вкъщи. Пробвала жената различни марки и с Елена се получило. А с други не става!

# 230
Търся пробиотик за възрастен, който не се съхранява в хладилник, защото ще го ползвам при пътуване. В другата тема за пробиотиците ми препоръчаха Форевър активен пробиотик, но ми трябва за вторник и нямам време за поръчка, пък и предпочитам нещо по-евтино. Дали може да ми препоръчате някой?

# 231
Търся пробиотик за възрастен, който не се съхранява в хладилник, защото ще го ползвам при пътуване. В другата тема за пробиотиците ми препоръчаха Форевър активен пробиотик, но ми трябва за вторник и нямам време за поръчка, пък и предпочитам нещо по-евтино. Дали може да ми препоръчате някой?
Линекс от аптеките. Но не е евтин.

# 232
Е не е скъп, но пък и не  действа. Преди време давах 4 месеца на детето и нямаше ефект.

# 233

Лактофлор - сашета, или Биогая таблети.

adiba, Елена и аз много го харесвам, но предпочитам Елби.

# 234
Благодаря, тъкмо разглеждах описанието на Лактофлор БиоПлюс, пробиотик + фибри - таблети за смучене. Не пише дали се съхранява в хладилник.  Колебая се между него и Салутил, който е по-богат. Имате ли впечатление от действието на таблетите за смучене върху устата? От  Биогая нямам добри впечатления давала съм на децата.

# 235
Ентеросан капсули - чета хубави неща, а и са евтини.

# 236
Ентеросан се съхранява в хладилник.

# 237
Ами не знам, на мен й майка ми Лактофлор не помогнаха, но Линекс ни подейства. Може би зависи как са били съхранявани. Също са съвсем различни щамове. Това, което го има в българските кисели млека, същото е в Лактофлор. Линекс са други организми.

# 238
  • Пловдив
А някой пил ли е Имонобор Уро Rolling Eyes четох добри отзиви,че пак ме мъчат уро-проблеми.

# 239
Да попитам за Пробиен симбиотик сашета
Деца пили ли са ги  и за какво.На нас ни ги даде позната лекарка заради киселинния рефлукс на детето.Каза да ги пием 5 дни и трябва да усетим положителен резултат.А пише, че за оптимално подобрение се пият поне месец.Има ли влиание и върху стомаха или само на червата влиае?
Не намирам изчерпателна информация

И аз съм с рефлукс и се присъединявам към въпроса, ако някой знае отговора! Hug

Общи условия

Активация на акаунт