Пробиотици?

• 622 992
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
кажете някой свестнен като за дете на 8г.,но да са малки капсули Rolling Eyes

# 601
Като за дете Лактофлор кидс ВИП мого съм доволна от тях аз лично детето ми беше с разтройство и още с първия прием вс. беше ОК,но аз продължих да му ги давам има и лактофлор кидс само без ВИП на саше също не са лоши тях му ги давах като беше на 4мес,защото имаше страшен запек,а сега след АБ лечение вземахме Био баланс

# 602
Био баланс има и за деца, не знам разликата с другите , лекар ми ги е изписал . Купувам за 9 лв. 10 сашета в кутийка . Марешки не са евтини или поне не всичко , имат зарибявка с някои неща иначе от кварталната аптека съм купувала по-евтино нещо от в марешки . Разлика на продукт за няма и 5 лв. в марешки беше лв и нещо по -скъпо.
цветиГ, тази цена за едно саше и за дете ли е ?

# 603
да за дете е наистина това не съобразих,но като помисля от вс детски които съм купувала този е най-евтин,не знам просто мисля за варианти,че наистина дълго време ще даваш пари,а иначе няма как,защо не говориш със специалист за киселото мляко,баба ми едно време като е нямала пробиотици на прахчета?

# 604
да за дете е наистина това не съобразих,но като помисля от вс детски които съм купувала този е най-евтин,не знам просто мисля за варианти,че наистина дълго време ще даваш пари,а иначе няма как,защо не говориш със специалист за киселото мляко,баба ми едно време като е нямала пробиотици на прахчета?

Ами по-евтин не е пробиотика , защото стига за малко време този на био баланс. По 2 на ден са ми предписали и то цял месец да го пия , което е 60лв. на месец, евтино не бих го нарекла. 6 бактерии има в него , в киселото мляко 2 и то едната е стабилизираща. Правим от месеци и години домашно подквасено , 1 буркан само с прахчето от пробиотика подквасих , като махнем остатъчни вкус на стабилизаторите и аромата на ванилия ,който са сложили си е добре млякото. Следващото ще е със закваска от първото , предполагам ще се подобри вкуса . Няма какво да питам доктор , те едва ли ще могат да ми отговорят, по-скоро някой лаборант от хранително вкусовия университет . Имам братовчедка завършила там не ми пречи да я питам. Ям си го млякото , за сега ще пия по 1 саше на ден от пробиотика и ще комбинирам с млякото , то така или иначе месеца мина ,в който трябваше да го пия , после ще продължа с домашното пробиотично мляко.

# 605
Ти нарочно ли го заквасва с пробиотик?

# 606
Ти нарочно ли го заквасва с пробиотик?

Най-нарочно и умишлено  и то само с пробиотика . Имаме и друго мляко , което си е нормално .Ако ти го сипя и не ти кажа, разлика няма да направиш. То са си бактерии , само че 6 и съм ги развъдила , за разлика от класическата лактобацилус булгарикус , ли каква беше. Принципа е същия , разлика няма .,

# 607
Найстина ми стана мн.интересно,сега това пробиотичното мляко няма ли да съдържа и бактериите от самия проиотик,абе наречиме лайк,но по моята логика ти трябва да си имаш био баланс в бурканче

# 608
Найстина ми стана мн.интересно,сега това пробиотичното мляко няма ли да съдържа и бактериите от самия проиотик,абе наречиме лайк,но по моята логика ти трябва да си имаш био баланс в бурканче

Е да де .Това е целта, която предполагам съм постигнала .

# 609
това ще го пробвам и аз и ще давам детето да си хапва благодаря супер,а на теб успех с лечението,но според мен си се справяш добре хапвай мляко и това е

# 610
това ще го пробвам и аз и ще давам детето да си хапва благодаря супер,а на теб успех с лечението,но според мен си се справяш добре хапвай мляко и това е

Успех и на вас   bouquet

# 611
Като за дете Лактофлор кидс ВИП мого съм доволна от тях аз лично детето ми беше с разтройство и още с първия прием вс. беше ОК,но аз продължих да му ги давам има и лактофлор кидс само без ВИП на саше също не са лоши тях му ги давах като беше на 4мес,защото имаше страшен запек,а сега след АБ лечение вземахме Био баланс

Аз също те подкрепям за Лактофлор кидц  Peace

# 612
Здравейте, не съм ви следила от самото начало и ми е длъжко да ви изчета. Въпроса ми е , ако ям истинско кисело мляко , това може ли да ми замести приема на пробиотици/предписани от лекар/ или в пробиотиците има още полезни бактерии ?. Предписани са ми , но доктора не знае , че си ям хубаво домашно мляко .

Съчетанието и на двете би било най-оптималната грижа за възстановяване на чревната ти микрофлора  Peace Освен това пробиотиците са полезни и за много други неща. Според мен е хубаво да ги пиеш, пък хубавото домашното мляко би било един чудесен плюс  Peace

# 613
Според мен пий и пробиотика освен млякото. Препоръчва се пиенето на пробиотик да продължи няколко седмици след спиране на антибиотика.

Подкрепям  Peace

# 614
Лактофлор може ли да се пие при бременност?
Забравих да си питам АГ-то преди малко...

Доколкото знам, няма проблем Лактофлор да се пие от бременни жени, но все пак се посъветвай и с АГ-то  Peace

Общи условия

Активация на акаунт