Ползвате ли/ бихте ли ползвали общо помещение за колички в блока си

• 2 665
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
Бих ползвала, когато детето поотрасне.

# 16
  • Бургас
Бих ползвала,особено пък в новопостроена кооперация-предполага се че все още чисто.
Всъщност,сега като се замисля 80 апартамента на вход ми се виждат твърде много.Май се отказвам от общото помещение. Grinning

# 17
  • Варна
Бих ползвала, ако съм сигурна, че ще намеря количката, където съм я оставила. Писнало ми е да я размъквам по стълбите и да си калям коридора, когато вали.

# 18
ползвам и ключа стои само в мен Wink

# 19
Бих ползвала при всички обстоятелства. За съжаление в блока, в който живея, няма такава възможност.

# 20
Не бих ползвала  Peace

# 21
не бих ползвала  Peace

# 22
  • София
Отговорих с втора опция,но сега като се позамислих над първия пост  newsm78 мисля,че според ситуацията и съседите бих се замислила.Ако бебето ми е новородено или съвсем малко,категорично не бих се възползвала от такава екстра.Но в сегашната ни ситуация,когато детето ми е на година и половина,само се вози в количката,в смисъл не я облизва,бих я оставяла.А и вкъщи е доста тясно.

# 23
# 24
Бих ползвала, проектирайте на всяка цена.  Peace

# 25
Лично аз бих ползвала и нямаше да е никак лошо ако и в нашите блокове имаше такова помещение. С ключ, който имат само тези, които си държат количките и велосипедите. И ако всяка седмица примерно се редуваме да го почистваме. Аз живея на втори етаж, нямаме асансьор до там и се чудя как ще влача количката нагоре надоло заедно с детето  newsm78 За това гласъвах с първата опция Peace Направете каквото можете за удобството на мамите най-вече. Защото велосипедите могат и в мазите да се държат и се изкарват много по лесно от количките. А една количка не може да се държи в маза все пак.

# 26
Нямаме такова помещение,но бих го използвала

# 27
  • Варна
Не , не бих ползвала. Против съм всички "общи " неща .

# 28
Да ако има такова помещение,предназначено само за колички и велосипеди,бих го ползвала  Peace

# 29
не,нямам доверие Peace

Общи условия

Активация на акаунт