Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за статията за турците и преселниците?
Какви са впечатленията от честването на Деня на учителя?
Какви са впечатленията от посещението в Анкара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за статията за турците и преселниците?
Форумът споделя впечатления от статията за турците и преселниците, като отбелязва, че тя е реалистично написана. Участниците във форума оценяват толерантността между хората и народите, както е описано в статията, заявявайки, че ако светът беше такъв, той би бил по-добро място. Статията се смята за впечатляваща и провокираща размисъл.
-
Какви са впечатленията от честването на Деня на учителя?
Форумът споделя впечатления от честването на Деня на учителя, като подчертава радостта от програмата, подготвена от учениците, и емоциите, които тя предизвика. Участниците изразяват удовлетворение от празничното настроение и подаръците, които получиха. Също така се обсъжда важността на учителската професия, като се подчертава необходимостта от вдъхновение и любов в преподаването.
-
Какви са впечатленията от посещението в Анкара?
Форумът споделя впечатления от живота в Анкара, като се обсъждат местоположението на посолството, наличието на детски ясли, големите магазини и други интересни места в града. Участниците споделят, че Анкара е голям и спокоен град, подходящ за семеен живот, но изискващ кола за по-удобно придвижване. Също така се споделят лични преживявания от живота в града.
-
Какво е funda yağpragi?
-
Как се приготвя ястието funda yapragi?

..аз малко като старите свекърви да попитам защто джорди и дризе са още в проекто-мамите
за пореден път

да го нацелуваш 

При бързината не съм обърнала внимание, но коригирах. Мерси, че ме подсети!
душички .. не мога да им се нагледам на снимките.Чак се размечтах!
да се разпиша и аз....
Била съм буквално минути преди Принцеската да обяви новата тема (еллерине саалък!), но пак изпуснах Е, хайде, следващия път!
(ама много красив, бе Джорди! пупу), мили какички със спящи сестрички_красавици и какво ли не!!!!
Да не се повтаря, моля!
,то май и от околните индивиди от мъжки пол май бе забелязано

Дезерт, с нашите критерии от някой роман трябва да го вадим тоз мъж или от някой индийски филм
Много снежни човеци, дълги парзалки и много розови бузки от нас! Пратете малко и насам